1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
15.1.17 14:29

@Kikuška90

Aho Kiki tobě už se to pěkně krátí mamko co.. :D
Jak se cítíš? A co doma vše nachystané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.1.17 18:48

@oskárek59 Ahooj :mavam: No jo, blíží blíží, dneska 37+2.. ale nic se neděje. :) Navíc malá měla na poslední kontrole v 36+4 odhad jen 2340g, bude to prcek, tak doufám, že nám ještě trochu povyroste. Doma už máme všechno, zrovna včera jsem prala zase várku oblečení, schválně jsem si to nechala až na leden, aby mi ten poslední měsíc aspon trochu utekl. A jinak se cítím naprosto skvěle, už tak 2 týdny bych řekla, že už mi neroste bříško a kromě vyššího tlaku, na který beru prášky mě nic netrápí. Pořád u mě platí, že čím dýl jsem těhotná, tím líp mě je :mrgreen: Ale strašně už se na tu naši princeznu těšíme :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
16.1.17 13:27

@Kikuška90
Neboj i když bude prcek ona všechno dožene mamko..holky mají většinou nižší váhu.
Vidím že ten tlak v těhotenství ke konci nezlobil jen mě..
Ale obdivuji te v tom praní a žehlení já to nedávala mě tak bolely záda že mi vše žehlila švagrová.. Hlavně si užívej poslední „singl“ dny pak bude sice vsechno krasne s miminkem ale náročné..
U nás mame ve středu 11. Měsíců a je to teda šílené tempo jak to uteklo, nekdy se mi tomu ani nechce věřit že za měsíc budu mit „ročka“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
16.1.17 14:39

Ahojte ženy, držte palce, zítra jdu na KET v 10 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
16.1.17 15:40

@yareah chtěla jsem se zeptat, jak to máš a hle odpověď :mrgreen: určitě budu držet palce :hug: testujes dřív nebo vydržíš 14dni? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
16.1.17 15:53

@hancami děkujuu :D noo minulý Ket jsem byla přesvědčená, že to vyjde a testovala dřív, teď jsem trochu skeptická a řikám si, že vydržím, ale kdo ví? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.1.17 16:24

@oskárek59 Mě je právě pořád nějak moc fajn :mrgreen: Nic mě nebolí, netlačí, spím jak zabitá :D.. No ten tlak mi vyšší naměřili poprvé až v 36+0, tak mi v porodnici dali Dopegyt a měřím se doma a pěkně mi to tlak srovnalo, tak doufám, že to bude OK. Jen mám teď třeba problém s váhou, protože jím tak o půlku míň než cleý těhotenství a stejně přibírám, už aby byl konec :cert: :cert:
Týýýo malý už bude mít rok 8o 8o Letí to šíleně :roll: Člověk si to malý miminečko ani pořádně neužije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.1.17 16:26
@yareah píše:
Ahojte ženy, držte palce, zítra jdu na KET v 10 :)

Držííím držííím :pankac: :pankac:… A jsem zvědavá na testování, já vždycky před KETem tvrdila, jak to vydržím aspon do 12. den, ha ha :mrgreen:.. ale já jsem měkota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
17.1.17 13:49

@yareah ahoj, tak tfuj, tfuj ať se mimísek zavrtává :) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
18.1.17 12:09

@Kikuška90 @hancami díky díky :) jen jsem z toho pořád nervozní že mě tam nenechali ležet :/ ale tak snad jestli se ma chytit tak se chytne i tak.

za jakou dobu se zavrtavá 5denní embryjko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.1.17 12:18
@yareah píše:
@Kikuška90 @hancami díky díky :) jen jsem z toho pořád nervozní že mě tam nenechali ležet :/ ale tak snad jestli se ma chytit tak se chytne i tak.za jakou dobu se zavrtavá 5denní embryjko?

To ležení vůbec neřeš. My jsme si malou udělali ve sprše ve stoje, pak jsem si dala sprchu a šla něco dělat. :oops: :mrgreen: Takže ležení fakt ničemu nepomůže :kytka:
Jak dlouho se zavrtává? To asi těžko říct, to bude u každého jinak, hlavně každému se HCG dostává „do oběhu“ za jinak dlouhou dobu si myslím. A jaký jsi měla KET? Stimulovaný nebo v nativu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
18.1.17 12:20

@Kikuška90 o HCG mi uplně nejde :) jen mě od KETu píchá v břiše tak si říkám jestli to je zahňizďování pokud je možné tak brzy a nebo je to tím že mi vedli přes čípek katetr. Tentokrát to bylo ve stimulovaném cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.17 12:55

@yareah DRZIM PALCE :palec:. Taky me po ket jakoby sem tam neco jakoby pichlo, stiplo. Tak snad to vyjde!!! Ja taky po ket nelezela a vyslo… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
18.1.17 15:36
@yareah píše:
@Kikuška90 o HCG mi uplně nejde :) jen mě od KETu píchá v břiše tak si říkám jestli to je zahňizďování pokud je možné tak brzy a nebo je to tím že mi vedli přes čípek katetr. Tentokrát to bylo ve stimulovaném cyklu

a co jsi všechn brala za léky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.1.17 19:58

@yareah muzu se zeptat, proc te nenechali lezet? Ja jsem mela v repromede dva pokusy a vzdy me nechali lezet, tak snad tomu bude i ted :nevim:
Jinak drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.