Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte ženy, trochu jsem se odmlčela, dávala jsem se do kupy z nepodařeného KETu. dali jsme si jeden cyklus pauzu kvuli tomu že jsem nemela správně sliznici a nebyla ovu, přesně za týden mě čeká další transfer. lepím si náplasti Climara a sliznice prý je krásná… tak už aby to bylo a mám v plánu netestovat at se deje co se deje (hahaha už se vidím
)
Co vy, jaké máte zkušenosti s KET po Climare? a doporučite mi nějaké vitamíny nebo něco čím zvýšit šanci? mám jen kys. listovou.
díky ![]()
@yareah ahoj, a co jsi měla předtím, že máš teď climaru? já ji taky teď měla, kontrola 12dc 8mm, ale říkala jsem si, že to není moc komfortní, pořád přelepovat, člověk se pořádně osprchuje 1× za 4 dny, nebo aspon já se neumím sprchovat, abych si nenamočila břicho
a taky je to celkem drahé, za týden 500kč a má se to lepit do 12.týdne.
jinak 5 dní před ket mi doporučovali ananas, musí to být ten střed ananasu, jedla jsem ho, pila červené a nepovelo se
včera jsem dostala potvrzení z krve
nechápu moc, kdy ti zrušili transfer? minule? který den jsi byla tehdy na kontrole sliznice?
moc držím palce, chtělo by to tady nějakou novou těhulku ![]()
@hancami předtim jsme to dělali v klasickem cyklu, to jsem mela ovulaci a vše v pohodě. jen jsem si dala injekci a pak utrogestan. nedoporucili mi nic a po transferu me ani nenechali par minut lezet. cyklus po nepovedenem transferu nebyl transfer kvuli tomu ze nebyla ovulace a sliznice taky nebyla spravne dlouha :/ zjistili mi to 12DC a kvuli tomu se odsunul transfer. Climara je hrozna
do sprchy musim skocit a rychle ven, protoze jakmile se zdrzim tak naplasti jsou dole.. uz jsem si musela dokupovat nahradni baleni a kdyz mi vcera rekli ze do 12tydne tak me malem kleplo ![]()
to me moc mrzi
vim jak se citis… taky premyslim cim to podporit. aj chodim klasicky do prace, protoze se tu moc nenadru jen obcas neco trochu tezsiho zvednu. minule jsem po transferu byla doma ten den ale ted pujdu rovnou z tama do prace, tak uvidime. beda jak se nechytne ![]()
@yareah
Já měla Climaru všechny kety a bohužel neuspěšně. ted chci zkusit to seškrábnutí sliznice. Akupunkturu jsem také měla.
Holky mne se povedlo az S estrofemem. Ale rekla bych ze to na to nema zas takovy vliv.
Jinak jsem podle posledniho ultrazvuku 23+2. Leti to fakt rychle. A kazdy den dekuji bohu ze se zadarilo. Neuveritelny
@kratjana krášný bříško:-), já mám skoro podobný, ale plný jídla po vánocích
… fakt to strašně rychle letí. Moc ti držím pěstičky ať vše dobře dopadne ![]()
@kratjana Jani, jsem moc ráda, že ti to nakonec vyšlo, hodně štěstí a zdraví a žádné komplikace přeji… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.