Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@T.martasek Ket dělala Tokareva, byla šikovná, vůbec to nebolelo, většinou byl problém se do mě bezbolestně dostat
jinak trochu mě poboliva podbřišek, tak doufám, že se mrňousek drží, chci testovat až 13.den, nechci se zbytečně nervovat, i když bych už nejraději testovala ![]()
@hancami Moc držím palce na testování…
Já měla na KET Kafku, tak mě to mrzelo, mám z něj divný pocit… A bolelo mě to, ale mám zjizvený čípek po konizaci.. ![]()
@T.martasek dekuji
před chvílí mě strašně pichlo uvnitř, projelo to celým tělem, tak snad je vše ok a mrnousek se jen začíná roztahovat a narazil na nějaký nervik
@hancami Určitě si jen mrška dělá pěkný pelíšek, moc na tebe myslím… ![]()
Ahojte holky… jsem devátý den po Ketu, a dneska mi to nedalo a zašla jsem si na odběr krve na hcg. Měla jsem tam sousedku a zároveň manželku od mého kolegy z práce tak mi to bez problémů udělala a za hodinu jsem věděla výsledek, bohužel negativní. Moje maceška, gynekoložka, říká, že je ještě naděje, že se tam nějaký to hcg objeví, že ještě není všem dnům konec. Taky jsem si vzpoměla na pajinku, jak tady psala, že 8. a9. den nic a den před kontrolou v repro na ní vykoukly dvě čárky. Tak se toho držím, že to ještě může být pozitivní. O testu ani nevmluvím, negativní taky. Jdu na kontrolu 4.ráno na krev a pak ultrazvuk. Byl to můj druhý ket a dělala mi ho Hromadová a můžu říct, že to vůbec nebolelo, ale minule od Kafky docela hodně. Ženský holt mají cit pro toto. Tak mi držte palce. Taky jsem to chěla věděla, kvůli silvestru, jestli se můžu napít, ale raději nebudu ještě riskovat. Ale chuť mám pořádnou, a resetovat všechno. Holky, kolik IVF se proplácí za rok?? a počítá se, zase znovu od novýho roku, a nebo už když jsem měla v září a listopadu dvě tak se to sčítá???
@kliki škoda, že už tam nic nebylo, člověka to uklidní, moc držím palce, ještě pořád je to vlastně 5 dní,
je jedno kolik IVF cyklů za rok, je limit 4 IVF do 40let, pokud tedy při prvních dvou necháváš zavézt po 1 embryjku. Tak držím palce a já si nakoupila birell a taky šampanské Bohemku bez alkoholu, ať se cítím trochu jako na silvestra ![]()
tak tfuj, tfuj ![]()
@hancami píše:
@kliki škoda, že už tam nic nebylo, člověka to uklidní, moc držím palce, ještě pořád je to vlastně 5 dní,![]()
je jedno kolik IVF cyklů za rok, je limit 4 IVF do 40let, pokud tedy při prvních dvou necháváš zavézt po 1 embryjku. Tak držím palce a já si nakoupila birell a taky šampanské Bohemku bez alkoholu, ať se cítím trochu jako na silvestra
tak tfuj, tfuj
díky moc hanci za podporu. taky moc držím pěstičky ať ti to klapne. zatím pa a zase napiš, díky moc
@kliki píše:
Ahojte holky… jsem devátý den po Ketu, a dneska mi to nedalo a zašla jsem si na odběr krve na hcg. Měla jsem tam sousedku a zároveň manželku od mého kolegy z práce tak mi to bez problémů udělala a za hodinu jsem věděla výsledek, bohužel negativní. Moje maceška, gynekoložka, říká, že je ještě naděje, že se tam nějaký to hcg objeví, že ještě není všem dnům konec. Taky jsem si vzpoměla na pajinku, jak tady psala, že 8. a9. den nic a den před kontrolou v repro na ní vykoukly dvě čárky. Tak se toho držím, že to ještě může být pozitivní. O testu ani nevmluvím, negativní taky. Jdu na kontrolu 4.ráno na krev a pak ultrazvuk. Byl to můj druhý ket a dělala mi ho Hromadová a můžu říct, že to vůbec nebolelo, ale minule od Kafky docela hodně. Ženský holt mají cit pro toto. Tak mi držte palce. Taky jsem to chěla věděla, kvůli silvestru, jestli se můžu napít, ale raději nebudu ještě riskovat. Ale chuť mám pořádnou, a resetovat všechno. Holky, kolik IVF se proplácí za rok?? a počítá se, zase znovu od novýho roku, a nebo už když jsem měla v září a listopadu dvě tak se to sčítá???
Hele fakt nezoufej. Moooc drzim palecky!!! A snad Ti ten Novy rok zacne nadherne!!! Musiiiiiii!!! Uz by to tu chtelo dalsi tehuliiiiii
![]()
Děvčata přeji vám krásný nový rok plný dálnic:-) pěvně věřím, že se všechny jednou dočkáme vysněných // ![]()
Holky preji Vam krasneho Silvestra. Hodne zdravi do roku 2017. A to hlavni… aby se ze snazilek staly tehulky a posleze maminky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.