1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
19.12.16 13:57

@T.martasek odp nebo k večeru ti napíšu ohledně vyšetření apod do SZ, teď jsem v práci a nějak nestíhám :)
jinak 24.jsme měli být u rodičů manžela a 25 u našich a odjíždět až 26, ale s máti by bylo k nevydržení, tak mi manža napsal, že pojedem normalně 23 a hold 25.ráno přímo do Repromedy, pojedeme z Ostravy, tak i kdyby jsme měli vyjet brzy ráno a pak normálně domů, už jen pohádky a relax doma, to už si mamka může šílet, budu mimo dosah :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
19.12.16 13:57

@pajinkapajinka Děkuji, večer to probereme s manželem, je na něm strašně vidět, jak ho to mrzí, i když mě utěšuje, když se sem tam rozbrečím… Uvidime zítra :think: Já dám určitě vědět, jak jsme dopadli… Jinak kdyby náhodou i vám krásné svátky… :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.12.16 17:52

@T.martasek Dekuji moc za stesticko. Ja bych to jeste zkusila nez ti bude 40.Sla bych do heliosu.Co takhle minimalku s clostikem? Staci jen jen bojovnicek.

Nevycitej si to.On te jiste miluje! I s tim, ze bude bezdetny. Verim v stastny konec. Uvidis, ze za par tydnu naberes silu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.12.16 17:59

@hancami @T.martasek holky ty mamky jsou vsude stejne. Mamka me kontrokuje po ketu, zda odpocivam. Rikaka jak pujdu tak prijde ke me na 2 dny spat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
19.12.16 18:59

@adrusenkaaa Myslíš, ze by změna CARu něco změnila? Já ti nevím… Já bych snad sla do Ovy nebo Ol., ale zrovna ty dvě kliniky si lidi moc nechválí…
Ja vím, že mě miluje, proto jsem mu to miminko chtela dát… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
19.12.16 19:19

Moje mamka neví vůbec nic, neví o potratech, neví o IVF, neví, že jsem na nemocenské… :roll: Kdyby to věděla, to by bylo, prvně by brečela, pak vyčítala a pak by mi to vymlouvala, úplně ji slyším, jak nemám rozum, že má manžel vychovávat moje děti a jestli si uvědomuju kolik mi je let, a že budu spíš babička… :zed: A teda kdybych jako šla do těch lázní, tak to nevím co bych jí řekla… :cert: Já jako vím, že to myslí dobře, ale cifix jsem dospělá a je to můj život… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.12.16 19:49

@T.martasek ja si jen rikam… Kdyz bys chtela do lazni… Jaka je cekacka?

Ja byla na imunologii v praze u malickove ale brali nam jen krev, a rozhovor… Nevim proc nebrali sperma a trwba ovu hlen…

Moc ti drzim palce. Ale rozhodbe do tech 40. Bych zkusila jeste neco podniknout. Jedna znama z diskuze 2014 zkiusela prave ty minimalky a nakonec se zadarilo. A taky ma po ctyritce… Fandim ti… Jrn ty prachy no… Ja ted resim ze nevim za ci nakoupim potrebny veci Pto malou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.12.16 20:23

@T.martasek Do Ostravy nechod! Olomouc je taky super a Zlin taky. A co kdyby jsi si vzala darovane vajicka? Odkud ty jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
19.12.16 21:17

@kratjana ahoj, čekačka na lázně? no, já si vybrala vždy termín a pak vyřizovala žádost. Záleží, jak se všechno papírově oběhne - CAR, gyn, obvoďák -pak má pojišťovna 3 týdny na schválení, ale myslím, že když chce někdo leden-březen, že by to mělo být s volnými pokoji v pohodě, většinou tam holky chtějí až je pěkné počasí, protože tam je opravdu krásně
ale já tam byla např. v listopadu a i tak si to užila, hlavní je najít si krásu v každém období a nezkazit si náladu, třeba deštěm, nízkými teplotami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.12.16 00:15

@adrusenkaaa Adri, jsem ze to Zlatých Hor, to je u polských hranic, Ol i Ovu, máme přibližně stejně daleko… Uvidím, jestli mi něco doporučí v Repromedě, zkusíme tu imunologii a lázně a podle toho se pak odpíchnu. Potřebuju vědět možnosti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.12.16 00:16

Holky, mažu do hajan o půl páté vstávám, děkuji vám a zitra, ty jo, teda dnes vám dám vědět… Papa :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.12.16 18:08

@T.martasek tak jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.12.16 19:37

@hancami Ahoj Hani, tak já ti ani nevím, samozřejmě, že nic, krev negativní… Byli jsme u Hromadové, vymlouvala mi imunologii i lázně… Prý je to zbytečné. Prý jedině zkusit další stimulaci jako samoplátci… Což by s úhradou od pojišťovny byla jedině genetika, tak zhruba 100000. Ještě prý můžeme zkusit levnější léky než gonal, to by bylo asi za 80000. Jinak na lázně prý nevypisují žádanku, ale musím ke své MUDr. Jinak každý měsíc prodlevy prý v mém věku zhoršuje situaci… Prý bude problém asi ve vajíčku… Padlo i darování, ale to zas byla další finanční darda…
Tak ja nevím, jestli ještě zkusit oslovit jinou kliniku? Prostě jsem zklamaná… Čekala jsem něco víc… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.12.16 21:46

@T.martasek hmm, teda žádná pozitiva :roll: já jsem se ale u žádného dr nesetkala (tedy nepočítám mou obvodacku) s pozitivní reakcí na lázně. Ale já třeba hned cyklus po lázních poprvé po 3 letech přirozeně otěhotně, i když to nedopadlo, tak tohle byl pro nás zázrak. Mám z lázní kamarádky, které třeba neměly prokázaný problém a s jednou jsme otěhotněly souběžně a ona má krásnou holčičku… prostě nečekám, že dr budou z lázní nadšeni. CAR ti nevypisuje žádanku, ale dá ti zprávu co vše jsi u nich prodělala s jakým výsledkem, jaký má manža spermio, s tím ke svému gyn, ten napíše svou zprávu - u obou je důležitá věta doporučuji Komplexní lázeňkou péči - a s tím k obvodákovi a ten vypíše žádost. Z CAR mi to poslali i emailem, ale to byla UNICA.
no, asi bych trvala na té imunologii, třeba je opravdu problém tam a když by byl termín hned na začátku roku, tak začátek unora výsledky a klidně múžete do dalšího IVF

držím palce při rozhodování :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.12.16 23:41

@hancami Jj, přesně jak píšeš, doktoři ty alternativní léčby moc nepodporují. Asi má pravdu v tom, že nemá smysl lázně před stimulací, ale spíš až před KETem. No já zajedu k obvoďačce a proberu to s ní… Jinak mi ještě říkala, že máme tu imunologii rozsáhlou, ne jen základní, a že se u mě protilátky nenašly…
Ach jo, já myslela, jak si to dnes vyjasním a prd…
Musíme si doma sednout a probrat to. A do té Plzně taky zavolám a uvidím jaký by byl termín.
Moc děkuji za všechny informace a podám opět hlášení… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.