1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
15.12.16 22:33
@T.martasek píše:
@Romanet Ahojky, moc tě tu vítám ;-) :kytka: Jen je ta docházka ted taková mizernejší, děvčátka nám některá otěhotněla :srdce: a asi starosti před Vanoci, tak je tu teď takové ticho… Jestli chces, tak napiš neco o sobě a v jakém jsi stádiu léčby? :mavam:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.12.16 22:33

Marto ale ctu si poctive kazdy prispevek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.12.16 23:20
@kratjana píše:
Marto ale ctu si poctive kazdy prispevek :)

Já vím, Janičko ;-) Ale mně je tu trošku smutno… :,( Našla jsem doma test, takže mám dva, asi zítra testnu, asi potřebuju vědět, jak na tom jsem… Jsem devátý den od KETu, to by už mohlo být neco vidět, ne? :nevim: Dnes mam příšernou migrénu, vzala jsem si dva paraleny a zapila colou a NIC… Trpím jak pes… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.16 08:22

@T.martasek moooc drzim palce pri testovani. Urcite bude darecek pod stromecek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.12.16 08:55

@T.martasek Jééé tady se testuje :dance: :dance: Tak co??? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
16.12.16 09:00

@pajinkapajinka @Kikuška90 Holky nic, test je negativní, ani náznak druhé čárky, už jsem to obrečela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.12.16 09:01

@kratjana Už máš pupek?? Ukáááž :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.12.16 09:01
@T.martasek píše:
@pajinkapajinka @Kikuška90 Holky nic, test je negativní, ani náznak druhé čárky, už jsem to obrečela…
Áaach jo :( To není fééér :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
16.12.16 09:11

@Kikuška90 Ne, není… Udělala jsem pro to všechno, ani kafe jsem nepila, jedla vitamíny, chodila na procházky, dělala jen hezké věci… Jsem strašně zklamaná, nejvíc mě bolí to, že to byl jediný pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
16.12.16 09:23

@T.martasek to je mi mooc líto :hug: :hug: a devátý den? záleží i na testu, ne? některé ukáží dřív jiné později
já právě když měla boelsti hlavy, tak to bylo kvůli HCG v krvi a pomáhala mi jedině káva - turek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
16.12.16 09:32

@hancami Na KET jsem byla minulý týden v úterý, takže teď je to desátý den…Na testu je napsáno od pátého dne od početí… Myslím, že by tam byl aspoň duch… Bolí mě břicho jako na menses, nevím, nechci si dávat plané naděje. V úterý jedeme do Repromedy, další test si udělám v pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.16 10:14

@T.martasek :,(, ale neházej flintu. Už jsem několikrát psala. Já osmý a devátý den neměla nic - a to mám dvojčata. Vyprdla jsem se na to a testla až den před kontrolou v Repro /takže 13tý den/, abych byla jakž takž připravená na výsledek. A oni na mě vykoukly. Stále držím palečky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.12.16 10:14

@Kikuška90 mam spek. Ono trochu zacina vylezat ;) ale citim obcas pohyby. Od 18.tydne. Coz mi prijde ze je brzo na to ze jsem prvorodicka a spekata. Mam 176cm a 96kg. Tak to nechapu. A co ty? Ukaz nam pupika ty :P jeste mi muzes sepsat co vse je potrwba pokoupit. Jeste jsme Teda nezacali. Ale ja vubec netucim. Ani hadrily netusim kolik ceho. Ja tomu vubec nerozumim :) :nevim: zrovna jsem ucitila pohyb :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.12.16 10:17

@T.martasek to je mi lito. A planunete dalsi cyklus?
 Achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.12.16 10:20

@kratjana Co vše je potřeba?? Heh, asi tak tuna věcí :mrgreen: :mrgreen: Pořád něco kupujeme a pořád nacházím další a další věci, který nemáme, mám pocit, že to nikdy neskončí :mrgreen: Zkus pohledat na netu, tam je seznamů dost. Já sama nevím, jestli mám všeho dost, ale zase v dnešní době si říkám, že se dá kdykoli skočit do krámu to dokoupit. Super, že cítíš pohyby, ono jde hodně o to kde máš placentu co se pohybů týče. Já jsem malou začala cítit někdy po 20tt a pravidelně až někdy po 28tt.. a to mám 168cm a počínající váha byla 56kg. Teď mám 10kg nahoře :roll: A tady je můj břuch 8o :mrgreen: Je to z dneška, přesně 33+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.