1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
2.12.16 16:11

@Mišuta29 Aha, tak to nevím, ale podle mě by ti ho tvůj gynekolog mohl napsat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.12.16 16:13

@yareah Mně to teprve čeká, takže neporadím, ale držím palce, třeba to ještě nic neznamená… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
2.12.16 18:23

@T.martasek ne. Rekl mi ze bych těch nezdaru musela mít víc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
2.12.16 19:58

Holky tak dnes je to 11.den co mi volali po 5denni kultivaci ze na pgs poslou 4embrya. A jeste mi nevolali vysledek. Minule to trvalo 9 dni. A ted??? Je mozne ze by neproslo pgs ani jedno??? Ze nevolali. Ach jo to jsou nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.12.16 20:34

@Mišuta29 Tak to fakt nevím, já myslela, že se stačí jen objednat. Možná i jo, ale pak si asi veškerá vyšetření platíš sama… Ale možná kecám, fakt nevím… :nevim: Tak tam napiš nebo brnkni v pondělí a uvidíš, co ti tam řeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.12.16 20:39

@kliki To si myslím, že ne, asi to ještě nemají… Já tedy čekala skoro tři týdny na výsledky… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.12.16 21:46

@kliki ahoj Luci, ja cekala taky tri tydny. Nebooooj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.12.16 21:52

@Mišuta29 misko ka si rekla na gynde sve lekarce o imuno. Ona tedy spolupracuje S repromedou tak si myslela ze pujdu do repra ale ja uz v ty dobe vedela ze jen v praze nebo plzni delaji imuno cele a poradne, dukladne…takže jsem se objednala k malickove do prahy. Nic tedy nenasli. V te dobe jsem mela po trech ketech z toho dve biochemka. To tam napsala i jako duvod vysetreni. Zkus treba na repromedu zatlacit ale vzhledem k tomu ze ti ji delali tam tak si myslim ze ti ji nenapisou. Zkus sveho gynekologa.
Holky ja vim ze se opakuji ale co kdyz mi to pomohlo…zkusila bych ten scratching a intralipid( ten je vhodny na to imuno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.12.16 22:42

@kratjana a co to je ty poslední dvě věci, co jsi zmiňovala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.12.16 22:52
@T.martasek píše:
@kratjana a co to je ty poslední dvě věci, co jsi zmiňovala???

Scratching. Je to jakoby odebrani slizni e. Dela se to cyklus pred zavedenim. Telo pak vylucuje jakysi hormony podporujici uhnizdeni. Platila jsem 1000

Intralipid
http://www.ivf-zlin.cz/…7-intralipid
1000,–

Ja mela pred poslednim pokusem oboji a vyslo to. Ale mozna v tom hralo vice faktoru. Mesic pred ketem jsem se po 8letech trochu opila na kamoscine svatbe. Bylo to skvely, vse ze me spadlo. A taky super dovolena a slunicko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.12.16 22:54

Ja uz byla zoufala, byl to sesty a zaroven posledni embryo. A dva tisece neni zas tolik kdyz si spocitam kolik tisic nas to stalo ( 100 000). Tohle vse mi navrhla p. Hromadova. Rozhodne bych to S ni prodiskutovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.12.16 23:01

@kratjana No Jani, tak mě už se to netýká, páč jedu v úterý na KET a máme jen jedno embryo takže jediný pokus. A bude mi příští rok 40, takže buď anebo… No škoda, že jsem to nevěděla dříve… A psychika dělá hodně, určitě ti pomohlo, že ses uvolnila… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
3.12.16 09:41

@kratjana Janicko krasna holcicka :srdce: :srdce: a jak se mas? uzivas si tehotenstvi? urcite musite byt stastni :srdce: moc ti to preji, urcite budete uzasni rodice a budete si rodicivstvi uzivat plnymi dousky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.12.16 17:02

@hancami Ahoj, moc gratuluju k takovému počtu. Jaký byl postup-protokol? Já už zvažuju odchod. U nás to zase nedopadlo :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
4.12.16 17:15

@Blbinka to je mi moc líto skus unicu taky jsem utekla pravě do unicy a dnes jsem ukončila 9 tyden a jedu dal :P moooc ti taky přeji štěstíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.