1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
1.12.16 11:27

@pajinkapajinka @kratjana díky holky :) taky doufám, že by mohly být aspoň 2 :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.12.16 12:43

Ahoj holky, nemáte navic některá Utrogestan? Mám málo a nevim, jstli v lékárně bez receptu prodají? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
2.12.16 13:22

@T.martasek Ahoj myslím, že v lékárně asi nedají. Odkud jsi? a na kdy potřebuješ? něco doma mám, kdyby jsi měla krizi, taky by ti to možná napsali i na pohotovosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.12.16 14:06

@hancami Děkuji, v lékárně jsme ukázali papíry z Repromedy, ale musíme tam přijít s receptem a vrátí v nám ještě zálohu, tak super. Moc děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
2.12.16 14:12

@T.martasek super, že se jde takhle domluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
2.12.16 14:13

Jak se dívám na tvůj příspěvek v druhé diskuzi, tak doplatek v lékárně 50kč a v repromedě si za něj teď účtovali 70kč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.12.16 14:21

@hancami Jj, mám radost, já jsem na to braní léků hrozná bordelářka, tak už jsem tu jednou takhle žebrala… :zed: Jinak gratuluji ke krásnému počtu embryjek, my měli ze dvou stimulací dvě, z toho bylo jedno špatné… :,( V úterý jdeme na druhý pokus na KET, tak snad to vyjde, máme jen jeden jediný pokus… :nevim: Drzim palečky, ať ti to vyjde :kytka:

Příspěvek upraven 02.12.16 v 14:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
2.12.16 14:22

Holky zda jsem alergicka, či zabijim spermie se dělají jaké testy? Máme hp, imuno, genetiku, vše OK… prokázalo by se to tam nebo jsou speciální testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.12.16 14:23

@hancami Já před měsícem a kousek v Repromedě za Utrogestan doplácela pajdu… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.12.16 14:26

@Mišuta29 Já nevím, bylas na té velké imunologii v Plzni nebo v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.12.16 14:27

@kratjana Jani, to vypadá na spokojenou pohodářku, moc gratuluji, krásná… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
2.12.16 14:30

@T.martasek ne ne všechny testy a vyšetření jen v repro. Teď mi kocko psala ze v repro ji furt dokola říkali je jsou s partnerem OK a jim se furt nedařilo tak odešli do heliosu a tam jim zjistili ze ona ty spermie zabijí… tak sem v celku v panice protože my jsme oba taky OK a nevysel et ani ket a 2a půl roku nic. Chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.12.16 14:35

@Mišuta29 tak se tam objednej, sice to asi chvilku potrvá, nevím, nemám vlastní zkušenost. Ale testy tam dělají důkladné, pohledej na netu. V Praze Malíčková a v Plzni Ulčová- to si teď nejsem jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
2.12.16 15:14

Tak ja sla pred chvili na zachod a nasla v kalhotkach velkou KAPKU krve… :/ doktorka rikala ze muzu spinit ale tohle bylo uplne rude a huste :( takze to za spineni nepovazuju… hned jsem tam volala a rekli mi ze mam zacit utrogestan jist a nic vic udelat nemuzu :/ na krev mam dojet nakonec uz v pondeli rano…
stalo se vam nekomu a bylo to v pohode? mam dojem ze to znamena konec nadeji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
2.12.16 15:48

@T.martasek jenže to mi musí někdo napsat doporuceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.