Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajinkapajinka @kratjana díky holky
taky doufám, že by mohly být aspoň 2
![]()
Ahoj holky, nemáte navic některá Utrogestan? Mám málo a nevim, jstli v lékárně bez receptu prodají? ![]()
@T.martasek Ahoj myslím, že v lékárně asi nedají. Odkud jsi? a na kdy potřebuješ? něco doma mám, kdyby jsi měla krizi, taky by ti to možná napsali i na pohotovosti
@hancami Děkuji, v lékárně jsme ukázali papíry z Repromedy, ale musíme tam přijít s receptem a vrátí v nám ještě zálohu, tak super. Moc děkuji. ![]()
Jak se dívám na tvůj příspěvek v druhé diskuzi, tak doplatek v lékárně 50kč a v repromedě si za něj teď účtovali 70kč ![]()
@hancami Jj, mám radost, já jsem na to braní léků hrozná bordelářka, tak už jsem tu jednou takhle žebrala…
Jinak gratuluji ke krásnému počtu embryjek, my měli ze dvou stimulací dvě, z toho bylo jedno špatné…
V úterý jdeme na druhý pokus na KET, tak snad to vyjde, máme jen jeden jediný pokus…
Drzim palečky, ať ti to vyjde ![]()
Příspěvek upraven 02.12.16 v 14:31
Holky zda jsem alergicka, či zabijim spermie se dělají jaké testy? Máme hp, imuno, genetiku, vše OK… prokázalo by se to tam nebo jsou speciální testy?
@hancami Já před měsícem a kousek v Repromedě za Utrogestan doplácela pajdu… ![]()
@Mišuta29 Já nevím, bylas na té velké imunologii v Plzni nebo v Praze?
@kratjana Jani, to vypadá na spokojenou pohodářku, moc gratuluji, krásná… ![]()
@T.martasek ne ne všechny testy a vyšetření jen v repro. Teď mi kocko psala ze v repro ji furt dokola říkali je jsou s partnerem OK a jim se furt nedařilo tak odešli do heliosu a tam jim zjistili ze ona ty spermie zabijí… tak sem v celku v panice protože my jsme oba taky OK a nevysel et ani ket a 2a půl roku nic. Chjo
@Mišuta29 tak se tam objednej, sice to asi chvilku potrvá, nevím, nemám vlastní zkušenost. Ale testy tam dělají důkladné, pohledej na netu. V Praze Malíčková a v Plzni Ulčová- to si teď nejsem jistá…
Tak ja sla pred chvili na zachod a nasla v kalhotkach velkou KAPKU krve… :/ doktorka rikala ze muzu spinit ale tohle bylo uplne rude a huste
takze to za spineni nepovazuju… hned jsem tam volala a rekli mi ze mam zacit utrogestan jist a nic vic udelat nemuzu :/ na krev mam dojet nakonec uz v pondeli rano…
stalo se vam nekomu a bylo to v pohode? mam dojem ze to znamena konec nadeji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.