1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.12.16 20:44

@T.martasek moooc drzim palce, aby to vyslo a pod stromecek dve // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.12.16 21:08

@T.martasek ja naposled kdyz jsem brala utrogestan tak i v lekarne jsem ho mela kolem 70. To jsem si rikala ze byval kolem 50. Tak cumim ze vy platite v lekarne mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
8.12.16 10:40
@T.martasek píše:
@Kikuška90 A co ty, jak se vede? :kytka:

Ahoj :mavam: :mavam:
Držím moc palce ať to vyjde :kytka: Super, že to šlo i bez narkózy :palec: Snad Ti to čekání teď trochu uteče, když je před Vánoci :)

Já se mám skvěle, čím dýl jsem těhotná, tím líp mi je :mrgreen: Dneska jsem byla na 3. screeningu, maličká je hlavou dolů a važí +/- 1750g. Už je to kus ženský :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
8.12.16 11:02

@T.martasek tak to moc držím palce ať jsou pod stromeček // :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
8.12.16 11:02

@Kikuška90 to teda je kus ženský!! tak jen tak dál :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.12.16 11:56

@hancami @pajinkapajinka Holky moc děkuji, taky moc doufám, protože máme jen tento jediný pokus, takže jestli ne, tak to budou smutné Vánoce… Ale snad ne, testovat budu až 19.12. nebudu se stresovat, abych potom neřvala až v Repromedě, kdyby to nahodou nevyšlo. Prostě teď jsem těhotná a chci si to užít :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.12.16 12:03

@Kikuška90 Jejda Kikuško, toto letí, jsi zhruba v sedmém měsíci? :nevim: Šikovná holčička, to je paráda, že se vám daří, že si to užíváš… :srdce:
Moc děkuji, jak jsem psala holkám, teď si to užiju, budeme se těšit na Vánoce, uklízet, péct cukroví, jsem doma, tak žádný stresy z práce…
Užívám si to volno jako už roky ne, v obchodě je největší pakárna právě před Vánoci a já u toho nemusim být, jupiii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.12.16 12:07

@kratjana Jednu dobu Utrogestan nebyl, tak jestli možná nebyl proto ten doplatek vyšší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
8.12.16 12:25

@T.martasek Už v 8. měsíci, za 8 týdnů mám TP :)… Já si to letos taky užívám :dance: :dance: Mám na všechno hrozně času když nemusím chodit do práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
8.12.16 12:56

Holky jsem 13.DC a v pondělí mám jít na ket a tak dvakrát za den pozoruji u sebe takový nahnědlý hlen, dnes už jsem začla brát utroš a byl do běla s nitkami jak krve. Myslíte že to vadí? Už jsem z toho napalici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
8.12.16 12:58

Není to že bych špinila, na spodním prádla nic nemám jen když jdu na wc a to jen občas. Beru Climaru a odedneška ten utroš a prednison.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
9.12.16 20:54

@beata123 Tak to nevím, s tímhle nemám zkušenosti, to se mi nedělo… Já špinila jen dva dny po KETu, měla sis zavolat do Repromedy a zeptat se, to bych asi udělala já… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
9.12.16 20:57

@Kikuška90 Jj, je super, kdyz máš na všechno čas před Vánoci, taky si to užívám… Držím palce a sem tam se ohlas, už se na tu tvoji slečnu těším… Máte vybrané jméno? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
14.12.16 10:35

Ahoj holky, léčím se v Repromedě už nějakou dobu :) Jsem moc spokojená…můžu se k Vám přidat? Jinak za Utrogestan se platí v Repro 30kč nově, vždy jim to prý změní v lékárně ty doplatky a během prosince mají otevřeno celou dobu :)) To jen pár otázek a dotazů co jsem si přečetla u vás :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.12.16 12:49

@Romanet Ahojky, moc tě tu vítám ;-) :kytka: Jen je ta docházka ted taková mizernejší, děvčátka nám některá otěhotněla :srdce: a asi starosti před Vanoci, tak je tu teď takové ticho… Jestli chces, tak napiš neco o sobě a v jakém jsi stádiu léčby? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.