1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
21.12.16 07:47

@T.martasek ahoj, jak budeš volat do Plzně, řekni, že máš imuno z repromedy. Nám totiž Ulčova v Plzni u výsledků doporučila na ivf a pgd právě repromedu. Třeba se nějak doplňují a výsledky z imuno můžou být stejné kvality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
21.12.16 18:25
@T.martasek píše:
Jo a jinak dnes jsem šla do lékárny s receptem na ten Utrogestan a doplatek byl 45 Kč. V Repromedě 70, jak jste už psaly… To je asi proto, že tam máme teď ta kafíčka a čajíčky… :roll:
čauky… tak ti musím napsat, že dneska mi tam dali utrogestan a platila jsem jen 30kč, což se teda fakt divím??? že by vánoční cena??? těžko říct, ale fakt jsem čuměla jak péro z gauče.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
21.12.16 19:01

Ahojte děvčátka, tak jsem dneska byla na Ketu a dělala mi ho paní doktorka Hromadová. Šlo to jako na drátku a určitě méně bolestivé jako když mi to dělal Kafka. Mám z toho dobrý pocit. Jen teď čekat co bude dál. Měli jsme s manželem jen jedno embryjko z 2.IVF. Příští rok mi bude v květnu 39let a prý je to staršíma vajíčkama u mě… V 37letech jsem přiroz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
21.12.16 19:06

Jsem přirozeně otěhotněla, ale bohužel to zmlklo a přestalo se vyvíjet. A to přesně mi řekla embryoložka, když mi volala, že když otěhotním spontánně tak je prej 50procentní pravděpodobnost, že zase zmlkne. Proto zkoušíme IVF. První nám bohužel nevyšelo a tak jsme zkusili druhé, dávky gonalu bylo 450jednotek, takže to byl ranec, k tomu si připlatili PISCI a MACS a stejně nám po PGS zůstalo jen jedno. A lepší už to asi nebude. Prostě to budeme zkoušet pořád dokola. Tím tu nechci psát, že nevěřím, že to tento pokus vyjde. Jen už jsem realistická… minule jsem si byla jistá, že to klapne a pak to zklamání… takže už to beru tak nějak s rezervou… Vím, že jsou na světě horší věci a nemoci, takže když si tohle člověk řekne, tak je rád, že je živej a zdravej… hlavu vzhůru děvčátka a zase někdy tady ahojte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.16 22:24

@kliki drzim palce, aby to vyslo… mam v repromedu - urcite proto, ze nam to vyslo u nich na poprve - velkou viru. Tfuj tfuj tfuj a hodne stesticka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.12.16 22:51

@kliki Tak to jsme na tom hoooodně podobně, držím palce, ať vám to vyjde :kytka: My si to musime srovnat a uvidime po Novém roce… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.12.16 09:51

@kliki moc držím palce :) já jdu na KET 25.12., takže takový dáreček pod stromeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
22.12.16 12:33

Holky moc díky za podporu. Dneska doma nevydržím jen ležet, tak i něco dělám, ale občas cítím píchnutí v podbříšku a hned si valím lehnout a pořád si bříško zahřívám. Nevím, jestli je dobře, ale dělala jsem si zázvorovej čajík, ale snad mi to nic neudělá. Jinak zkouším ananas, ale už mi to moc nejede. Včera jsem přijela a jedla jak těhu:). Nejdřív zelňačka a pak utopenci bez chleba a ještě s obyč. horčičí… to byla mňamka. No nic, měla bych jít uklízet, ale nebudu se z toho stresovat, že to nemám hotové, dyť ono se to taky nepos…r, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.16 14:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.12.16 07:13

Holky přeji Vám krásné prožití Vánoc a svátků u pohádek a hlavně všem přeji, aby se Vám splnil ten nejkrásnější sen :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.12.16 10:38

Holky moje prehi Vam krasne proziti vanocnich svatku.At se Vam splni Vase prani. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.16 12:47

Krásné Vánoce všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
24.12.16 13:42

Holky, také přeji krásné Vánoce a splnění těch nejtajnějších snů a přání. Ikdyž tady máme většinou všechny stejné a to mimísky :-). Doufám, že už se mi jedno zavrtává do peřinky :-). Občas cítím píchnutí v podbříšku tak doufám, že se tam něco děje. Jsem 3.den po KEtu. Tak hodně štěstíčka a krásných dětiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.12.16 15:32

Krasne vanoce holky moje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.16 09:05

@kliki taky jsem měla pocit, když se embryjko zavrtávalo, jakoby mi tam trošku píchlo sem tam.. držím palec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.