1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
6.1.17 14:23

@hancami
může se i v těhu ale nevím jak se snaší s léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
6.1.17 15:25

@kratjana Paráda, Jani, to je teda superženská… :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
6.1.17 15:27

Holky, když chci jednolůžkový pokoj v těch lázních, tak mi tam ten doplatek udělá skoro 10 000, to bude manžel koukat… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
6.1.17 15:42

@T.martasek poslala jsem SZ 10tis bude nějaký 4* a to je zbytečné. Nepsat ani nevolat na jejich linku, ale napsat do každého hotelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
6.1.17 15:49
@pajinkapajinka píše:
@kliki ahooj tak cooo??? Doufam, ze jsem se nepletla a vyslo to :mavam:

Tak ja hlasim opet negativni. Vcera vecer uz jsem si nevzala estrofem a utros a menses je tady. Takze jak mi rikal muj gyndar ze by krev udelal za tyden znovu ze by tehu nevylucoval je blbost. Je fak, ze mi rikal at nic nevysazuju ale uz tomu neverim a menses to jen potvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
6.1.17 17:07

@kliki Ale ne?!… To mě moc mrzí, co máte v plánu teď? :hug: Já lázně, možná ještě předtím s tím stimulku, ještě jsem se úplně nerozhodla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.17 19:42
@kliki píše:
Tak ja hlasim opet negativni. Vcera vecer uz jsem si nevzala estrofem a utros a menses je tady. Takze jak mi rikal muj gyndar ze by krev udelal za tyden znovu ze by tehu nevylucoval je blbost. Je fak, ze mi rikal at nic nevysazuju ale uz tomu neverim a menses to jen potvrdila.

Ach joooo :pocitac:. Uz by to fakt chtelo dalsi tehulku. A jak se pta T. martasek co ted?? Jaky je plan?? Moc me to mrzi… ach jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.1.17 19:58

@cilam chodim k fyzioterapeutce.Ona te cviky nauci a pak si te bude hlidat. Naslepo necvic mohla by jsi si ublizit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.1.17 11:59
@T.martasek píše:
@kliki Ale ne?!… To mě moc mrzí, co máte v plánu teď? :hug: Já lázně, možná ještě předtím s tím stimulku, ještě jsem se úplně nerozhodla…

já jsem rozhodila sítě po Praze. A 9.1.jdu na odběr krve, v době menses, na hormonální profil a 17.1.mám konzultaci v Iscaru. Dřívější termín mi nikde jinde nenabídli. Taky se přemýšlelo, že by se nedělala ta pětidenní kultivace a nevyšetřovalo by se PGS, ale je tam riziko, že to zmlkne. Už nejsem nejmladší v květnu mu bude 39let. Aže by se tam šouply hned dvě. Tak nevím. Důvod proč se to neujme, nikdo nezná. S tím bohužel nic nenadělám. Hned ve čtvrtek večer jsem si už nevzala estrofem a utroš a hned druhý den ráno jsem to dostala. Tak ještě přemýšlím, že to zkusíme tento měsíc přirozeně. Ale nevím, aby to nezmlklo a zase nebyla revize. Tak nevím co dál???Co navrhujete, vy???Díky moc za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.1.17 14:19

@kliki No tak asi jsme na tom podobně, u nás se příčina potratů nezjistila, od roku 2012 už ani neotěhotním, opět se neví proč. Měli jsme ze dvou stimulací dvě embrya, po PGS se zjistilo, že je jedno špatné, takže já bych tu genetiku nepodceňovala. KET toho druhého nevyšel, vůbec se nechytilo… No tak teď přemýšlíme zda zkusit jako samoplátci další stimulaci, lázně a KET- pokud bude embryo. Jinak už mě kromě darovaného vajíčka nic nenapadá… A mně bude v dubnu 40, doktorka si myslí, že to je věkem, že jsou špatná vajíčka… A co lázně, ty zkusit nechceš? Já jdu do posledniho pokusu a pokud to nevyjde, vzdávám to, takže zkus lázně, to je moje rada… :kytka: Držím moc a moc palce a hodně štěstí… :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.1.17 15:44

@T.martasek o.k. a co pro ty lázně musím všechno sehnat??? nějaká doporučení, nebo žádanku?? a do kolik let jsou bezplatné?? a kde vůbec jsou ty lázně??? Můžeš mi to více přiblížit, ať vím co mě čeká a co vše musím pro to udělat?? A na jak dlouho jsou a co se tam dělá za procedury??? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
7.1.17 16:12

@T.martasek napises @kliki nebo ji to mám vše popsat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.1.17 16:32

@hancami Hani, tak ja to nechám na tobě, přeci jen jsi zkušenější… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.1.17 16:51

@kliki @hancami ti napíše vlastní zkušenost, ja zatím jen čekám, MUDr. mi vypsala, že si mohu vybrat Františkovy Lázně, Klimkovice, Darkov, Hodonín, Lednice, Bělohrad. :think: Nevím jestli jsem si na všechny vzpomněla, Žádost mi dala a vypsala doktorka, pak mi tam dal razítko a přidal zprávu gyndař a já si to sama poslala doporučeně na pojišťovnu. Hrazeno je to do 40 let. Já si vybrala FL, MUDr. říkala, že už tam náhradní místo vypisovat nemám, ať mi ty Františky schválí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.1.17 17:10
@T.martasek píše:
@kliki @hancami ti napíše vlastní zkušenost, ja zatím jen čekám, MUDr. mi vypsala, že si mohu vybrat Františkovy Lázně, Klimkovice, Darkov, Hodonín, Lednice, Bělohrad. :think: Nevím jestli jsem si na všechny vzpomněla, Žádost mi dala a vypsala doktorka, pak mi tam dal razítko a přidal zprávu gyndař a já si to sama poslala doporučeně na pojišťovnu. Hrazeno je to do 40 let. Já si vybrala FL, MUDr. říkala, že už tam náhradní místo vypisovat nemám, ať mi ty Františky schválí… :think:

holky, díky moc. To zní super… ale co mám pro to udělat??? Hanča mi to vše napíše a popíše? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.