1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2089
12.1.17 11:03

@kratjana nadherne břiško :)

ženy nechavali vás v repromede po transferu lezet? me zarazi ze me bezprostredne po transferu poslali dom :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
12.1.17 11:14

@yareah taky jsem hned šla, většinou nechávají aspoň 15-20min, někde i 2 hodiny, nevím, jestli to má nějaký význam, možná je to jen psychika, že hned vstávat je divné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
12.1.17 11:17

@yareah No, já měla přípravu na narkózu, kdyby nešlo projít do dělohy, ale povedlo se bez, ale i přesto jsem ležela asi dvacet minut. A ono se to stejně nepodařilo, jinak co vím, tak ležet nenechávají… Bych řekla, že to ležení po, nemá stejně smysl… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.1.17 19:14

Holky dekuji ;)

Me nechali lezet jen kdyz jsem si o to zazadala.

Devcata je tu mezi nami nedo ucetni nebo mzdovka? Delam si dane a sekla jsem se :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
13.1.17 12:10

Holky, tak mi před chvílí volala, že další 4 embryjka vyšetřena pgs a 3 jsou ok. Takže nyní máme ještě po pgs 6 embryjka připraveno na Ket. Dalších 5se ještě vyšetřovat bude, ale později. Čekala jsem po pgs větší úbytek, že spatna genetika je problém, ale teď to tak nevypadá. Nebo že by metoda MACS byla tak dobrá na výběr spermie?

No doufám, že další Ket už bude úspěšný. Uvažuji o tom seškrábnuti sliznice. Ale na Ket půjdeme až bude teplo a pěkně, až po dovolene, tu máme v plánu začátek května :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.1.17 12:14

@hancami teď to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
13.1.17 14:58

@hancami Budu moc držet pěsti. Já si na náš poslední KET taky počkala. Užila jsem si předtím svatbu sestřičky, dovolenou a potom pěkně za sluníčka šla na to. Tak věřím, že po dovolené to tentokrát klapne :srdce: A teda máte pěknou zásobičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.1.17 15:18

Ahoj holky, kde ted sidli repromeda? Uz jsou prestehovani nebo je to porad tam jde to bylo? Chtela bch se objednat na ket :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
13.1.17 17:26

@kelynka ahoj, teď jsou v biologa park v Bohunicích, přesná adresa na stránkách nejspíš v kontaktech, je to myslím ulice Studentská, ale mrkni na net :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.1.17 17:43
@missy-m píše:
@hancami Budu moc držet pěsti. Já si na náš poslední KET taky počkala. Užila jsem si předtím svatbu sestřičky, dovolenou a potom pěkně za sluníčka šla na to. Tak věřím, že po dovolené to tentokrát klapne :srdce: A teda máte pěknou zásobičku.

Ja to mela stejne ;) dovolena, kamoscina svatba, a slunicko :) a vyslo to, jupi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
13.1.17 17:53

@kratjana ahoj, prosím tě, hledala jsem na stránkách Repromedy info o tom seškrábnuti sliznice, ale nic. O intralipidu na netu - ale já beru před Ket nedrolí, takže myslím, že udělá to samé co intralipidu. Nevíš kolik stalo to s tou sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.1.17 18:07

@hancami dekuji,uz jsem se divala a uz jsem se i objednala na konzultaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.1.17 18:39

@hancami 1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.1.17 18:51

@kratjana Pěkný bříško :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.1.17 11:37

@kratjana Janicko moooc ti to slusi! :srdce: Za chvili bude jaro tak budes ukazovat pupik v halenkach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.