1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
18.12.16 22:42

Holky víte, které slovo nemám na těchto diskuzích ráda? Vzdát t ve všech podobách, i když vím, že to nikdo nemyslí špatně, tak to pak vypadá, jako by ten, který už do toho šíleného kolotoče znovu nenastoupí z jakéhokoliv důvodu by měl být slaboch, protože to vzdal. Myslím, ze @t.martasek nic nevzdává, jen to prostě z nějakého důvodu už není možné. Nebo se někdo už nechce utápět v té bolesti zkusí život prožít jinak,
omlouvám se, vím, že to nemyslíte zle, ale tohle slovo by se mělo zrušit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.12.16 22:42

@pajinkapajinka @hancami ach jo, holky, mám normálně MS, zítra si udělám test, ale nemá to smysl… Vysadila jsem Utrogestan… Zavolám do Repromedy, jestli musím jezdit, máme tři hodiny cesty tam a tři zpět… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.12.16 22:54

@kratjana Jani, ale na pojišťovnu to jde jen do 39 let a já mám strašně vysoké dávky Gonalu, to bychom se nedoplatili… :? Jinak jsme úplně v pořádku oba, je blbé napsat, že to je to nejhorší, co může být, ale prostě se nepřišlo na to, co je u nás špatně, když všechno funguje, tak jak má… :zed: Dostavíme domeček, půjdu konečně pryč z paneláku, budu chodit zase plavat, po zimě kolo a kolobežka a pojedeme na dovču, já už jsem stará a asi nemám na to ty nervy… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.16 23:04

@T.martasek opravdu jsem verila, ze to vyjde :,( :,( :,(… a taky jsem vzdy tvrdila, ze driv nebo pozdeji se docka kazda z nas… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.12.16 23:04

@hancami Hezky jsi to napsala, ale víš, holky to nemyslí asi tak, že bychom byly slabé, ale totiž já už dvě děti mám, kdyby na mně záleželo, tak už mi to stačí, ale zase chápu manžela, ten své děti nemá… Ale nedovedu si představit, že bych je neměla, to bych to asi tlačila víc, ale ty roky co mi jsou, už není ani ten čas… Měli jsme začít dříve s IVF, doufala jsem, že to půjde líp. A po třech potratech, to člověka poznamená, už prostě nemám sílu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
19.12.16 04:59

@T.martasek uvidíš, ze se dockas miminka prirozene. Das se do klidu, nebudeš na to tak tlačit a podaří se. Známí se dočkali také jedna ve 42 a druha v 41 a trojčátka. A obě nakonec po všech nezdarech prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
19.12.16 06:49

@T.martasek já vím, že to tak nemyslí, ale že to slovo je hrozné :mrgreen: ale na co můžeš ještě, jsou lázně jsou do 40 let a tobě pokud není problém můžou hodně pomoct. A známá po dvou dětech v 39 jedno a v 41 hned další. Možná právě až člověk vypne…a lázně jsou na vypínání skvělé :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
19.12.16 08:23

@montty @pajinkapajinka @hancami @kratjana @adrusenkaaa
Test je negativní… No, brnknu do Repromedy, asi tam pojedu a zeptám se, jaké máme ještě možnosti… Ty lázně mi mohou napsat i tam? Nebo to píše gynekolog nebo obvodní? Já už jsem na ně koukala, ale nevěděla jsem do kolika je předepisují… Ještě mě napadlo zkusit tu imunologii v Praze nebo v Plzni, jestli já třeba proti těm embryiím nemám protilátky, když nám to s manželem vždy špatně dopadne… Ale zase si říkám, to by snad věděli i v Repromedě, ne? Na imunologii se vysetřuji i vajíčka? Včera jsem na plzeňských stránkách četla, ze ovulační hlen, ejakulát…Vyšetřujeme i folikulární a peritoneální tekutinu. To je co? vajíčko, ne? Jinak děkuji za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
19.12.16 08:27

@montty Krásný deti máš a držím palce, ať ti vyjde další :srdce: A na cukroví se vykašli, když to nejíte a dělej místo toho co tě baví… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.16 10:48

@T.martasek ach joooooo :cert: ale jak pises. Zajed tam a poptej se. I kdyby ses fakt rozhodla, ze uz dalsi zkouska nebude - budes vedet co a jak. Preju pokud mozno klidne a pohodove svatky… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.12.16 11:38

@T.martasek je mi to moc líto, doufala jsem že Vám se to povede. Máme hodně podobný příběh. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
19.12.16 12:47

@T.martasek to je mi líto :( imunologii si nech určitě udělat v Plzni nebo Praze, v Repromedě asi dělají, ale já věřím, jen těhle dvěma… lázně ti vypíše obvoďák, ale potřebuješ doporučení z CAR a třeba i od svého gyn., chtějí třeba i výsledek spermiogramu… zítra ti to v Repro můžou vystavit, pak třeba ke svemu gyn a rychle o obvodákovi, pojišťovna má 3 týdny na schválení. Většinou je dobré předem si rezervovat místo v hotelu a když by to nedopadlo, tak to prostě zrušíš, ale ať vše stiheš do té 40 :)
kdyby jsi chtěla více info klidně napiš do soukromé zprávy, napíšu ti více :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
19.12.16 13:08

Holky dnes jsem byla na kontrolní UTZ před KET - nejprve termín 23.12.a když jí říkám, že mám ještě z imunologie týden před KET brát Medrol, tak změna termín 25.12.
to nám to trochu zkomplikovalo plány na svátky, nechtěla jsem, aby to hlavně moje mamka věděla, ona pak strašně vyšiluje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
19.12.16 13:49

@hancami Děkuji za info, tak to zkusím vše zjistit a co nejrychleji zařídit. Jinak na tu imunologii potřebuju taky potvrzení z Repromedy? A ty jsi byla na té imunologii kde? A co ti zjistili? Napsala bys mi prosím co obnáší to vyšetření? Jsem hrozná, že? :roll:
Jinak jsi měla být toho 25.12. u mamky? Jako moje mamka taky nic neví, protože by zrovna tak vyšilovala…Tak nemůžeš si něco vymyslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
19.12.16 13:53

@irci2 Děkuji :hug: Můžeš mi připomenout tvou situaci? A jak jsi na tom teď, já si asi vzpomenu, jen teď nevím, promiň. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.