Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami rekla bych dopo kolem 11?
@beata123 ja to zjistila z vysetreni z imunologie. Ty ostatni hormony maji jakou znacku? Nebo zkratku. Podivala bych se do papiru. Moje dr tu imunologii videla a nic nerekla. Ze je vse ok. Ale pak jsem se ptala prave v ty repro co si musli o vyssim amh. A ja ovulaci fakt nemam. A dr to ani neresila. Proste byl problem u chlapa a ti to skoncilo ;(
@kratjana
Já nevím jakou značku já to mám rozepsané vtom hormonálním profilu luteotropní hormon a folikulostimulační hormon. A tobě nedělali v repromedě ten profil? to by tam museli vidět? ikdyž možná máš jen to amh a tyhle dva máš dobré.
@kratjana
Už jsem si objednala vitamín d tak hned začnu brát až příjde. A bralas ještě něco já beru jen ten nosifol a pak svoje léky letrox na štítnou žlázu. A u předchozího ketu jsem brala ještě magne b6 protože jsem měla občas tik v oku tak jsem měla málo hořčíku.
Holky, tak z 28 odebranych bylo vhodných k oplodnění 22, ale nahlásili jsme jim, že budeme chtít max 15 a všech 15 je i oplodněných
příští čtvrtek budou volat, kolik bylo vhodných na PGS - to bude dlouhé čekání!!!
@hancami tak to gratulace, nejhorší je to čekaní na pgs to jsem byla na nervy z toho.
@Móóňas @beata123 díky moc
dnes už je to o dost lepší, včera bolel každý krok, ale poctivě piju čaje a jím bílkoviny a taky jsem dostala dostinex na zklidnění vaječníků
a ve středu mám jít na kontrolu, jestli je vše ok, tak si říkám, že se jich zeptám, jak to vypadá s embryjky ![]()
Holky počítá se jako první den cyklu dnešek, když jsem to dostala ted odpoledne? Mám lepit od prvního dne climaru a nevím jestli teda začít už dnes a nebo zítra.
@beata123 pokud už je to jasná krev a žádné špinění, tak dnes máš 1dc
Holky, nemáte zkušenosti nebo spíš něměla jste to některá taky tak??? V září 2016 jsem stimulovala a zůstalo mi po PGS jen jedno embryo. V říjnu 2016 mi ho zavedli v nativním cyklu bez medikace a bohužel se nechytlo. Hned jsem stimulovala znova listopad 2016 zatím máme k PGS jen 4embya tak uvidíme kolik jich nakonec zbyde. A chtěla bych hned v prosinci jít na KET. Myslíte, že to má smysl takhle rychle za sebou to zkoušet??? V květnu mi bude 39tak toho chci do května stihnout co nejvíce, kvůli pojišťovně. Ale to víte, že mám strach to zase zkoušet, když byl první neuspěch. Co si o tom myslíte??? Díky za každý názor tady.
@hancami
Já koukala na internet ještě a na jiných ivf centrech piší že pokud to dostaneš odpoledne tak se to počítá jako 0.den a následující den se počítá jako první.
Den počátku krvácení. Pokud začnete plně krvácet již ráno, jde o 1. den cyklu. V případě počátku krvácení až odpoledne jde o tzv. 0. den cyklu. Takhle to tam mají psáno. Tak teda nevím ![]()
@beata123 no mě vždycky řekli, dokun najdete spát je to první den, samo třeba když to bude ve 23h a normálně chodím spát kolem 21h, tak to beru jako, že normálně už bych spala
tak si zavolej na pohotovostní tel, ať máš jistotu ![]()
@kliki já jsem taky teď stimulovala a budu chtít hned na ket, před 3 lety jsem měla ivf, et a pak každé cca 2 -3mesice ket, ale pak jsem potřebovala pauzu. Zkus se podívat na lázně, před ket doporučuji, hodíš se do pohody, sliznice většinou krásné roste…
@kliki taky je ještě možnost, zkusit ket a když to nepůjde dát si pauzu a pak naposledy stihnout ivf, kety stejně pojišťovny nehradí, tak udělat co nejvíc mrazacku. Ale já osobně už to nechci tak hrotit, tohle je naše poslední ivf, i když věk by byl ještě ok a vlastně ještě 2ivf na pojišťovnu. Tak přeji dobré rozhodování ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.