Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beata123 ty brdoo jsi dobra. A jak se citis?? Drzim moc palce ![]()
@hancami @pajinkapajinka
holky díky, no manžel mi to zakázal:-) Ale je fakt že to akorát stresuje když je negativní. Jinak se citím docela normálně, jen prsa mám od začátku citlivá hlavně ráno a večer, vubec nemužu spát na břichu..Ale jinak že bych něco pocitovala to ani ne. Mám pořád hlad:-)Já už bych si tak přála vidět ty dvě čárky.
@Mišuta29
Děkuji doufám že výjde, když ne máme ještě dva mrazáčky tak bych hned asi zkusila další když už jsem pod těma hormonama.
@beata123 dobre mysleni. Zadne narky a dalsi pokus. Urcite to vyjde a budes mit za par roku v mrazacku sestricku nebo bratricka pro tohle mimi ![]()
@missy-m
Díky holky člověka to povzbudí když ví že není nato sám
Zítřejší ráno rozhodne.
@beata123 zitra testnes nebo jdes do repromedy na krev… urcite to bude dobry uvidis
Holky, ve čtvrtek mě čeká OPU a už jsem pekelně nervózní!!! když jsem šla před 3 lety, tak jsem se ničeho nebála, ale teď když člověk ví, co všechno to může ovlivnit, co to všechno obnáší a že výsledky můžou být různé, tak mám strach
už mě hodně tlačí vaječníky, ještě vydržet zítra ![]()
Ahojte, tak včera jsme byli na transferu
chci se zeptat, jak dlouho trvá uhnizďování?
kdy vy jste to pociťovali a jak?
@pajinkapajinka
Obojí. Zítra poprve budu ráno testovat a pak jedem do repro na krev. Musím říct že nervíky už začínají pracovat.
@hancami
Musím říct že jsem tenkrát taky byla hrozně nervní hlavně asi proto že člověk neví do čeho jde. neboj uvidíš že to byla jen otázka náhody a nic se opakovat nebude.
@yareah to by mě taky zajímalo, já třeba nic nepocituju. Myslím ale že je to hodně individuální..
Holky ja necitila vubec nic dokud se holky nezacaly vrtet. Zadne bolest, zadne zvraceni. Ke konci tehu bylo nechutenstvi. Ale jinak vubec nic cele tehu
. Drzim palecky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.