Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak jak to bývá, když člověk nechce, aby MS přišla přijde. Když čekám, abych už mohla stimulovat tak nikde:( dnes mám 42dc a pořád nic
včera jsem byla na UTZ - byl tam dr. Kafka - tak rychlé UTZ jsem ještě nezažila. Řekl, že sliznice je vysoká a že mi vezmu krev na HCG, kdybych byla těhotná a že mám volat dnes. Dr. Hromadová volala, že je negativní a že se diví, že mi agolutin nenechal píchnout už včera. Zítra budu nahánět svoji gyn, aby mi ho píchla, ať nemusím do Brna.
A to jsem chtěla vše stihnout do konce roku, takhle se to asi nestihne ![]()
Ahojte, tak dnes jsem byla na utz. jedine co mi Dr. Kafka rekl je, ze tam mam folikul 14mm, v sobotu mam jit na dalsi utz a pristi sobotu nebo pondeli bude transfer. timto vas prosim o info - ceka me jeste nejaka stimulace pred transferem? nebo tak neco?
jinak Dr. Kafka byl dneska pekne na ranu >.
Mám takový silný pocit, že Kafka jim dělá velmi špatnou reklamu, měli by s ním něco udělat
@hancami píše:
Mám takový silný pocit, že Kafka jim dělá velmi špatnou reklamu, měli by s ním něco udělat
Ahoj holky, tak koukám, že nejsme jediní, kdo má špatné zkušenosti s Kafkem ![]()
Ahojte holky moje, jak se mate? Ja se mam dobre.Uz budu mesic v nove praci, myslenky jsou uplne nekde jinde. Skoro vubec na miminko nemyslim a je mi dobre na dusi.Jo a v lete se budu vdavat
![]()
@adrusenkaaa ty jooo, užij si i přípravy na svatbu a nenech se vynervovat. Ten krásný den je pak jak v oparu
Jak tak čtu samé negativa na Kafku, musím alespoň napsat jedno pozitivum ![]()
Já jsem teda díky němu už téměř 9.měsíců maminkou… ![]()
@oskárek59 píše:
Jak tak čtu samé negativa na Kafku, musím alespoň napsat jedno pozitivum
Já jsem teda díky němu už téměř 9.měsíců maminkou…
Oskarku ja myslim ze jde hlavne o pristup k pacientum
Ja kdyz vesla s chlapem do ordinace tak podal ruku jen mne. Jak neslusne. A chlap se citil teda hrozne
@kratjana @oskárek59 to je právě ono… já věřím tomu, že to je schopný doktor, ale jeho arogantní chování mi vadí. už podruhé byl vážně nepříjemný. řekl mi jen „mate tady 3 zdravá embrya, v sobotu prijdete na dalsi utz, tady máte papíry, nashledanou“
tak jsem se ho rychle začala ptát než mě vypakuje na kdy tak odhaduje transfer a on „a jak ja to mam vedet? to zalezi na vas“ koukala jsem jak kdybych spadla z jahody na znak. evidentne si toho vsiml tak jeste rekl „asi pristi sobotu nebo pondeli“ a uz bylo videt ze se se mnou nechce bavit, tak jsem odesla. vubec jsem nemela moznost se ho ptat na to co mi dal za papiry - lekarskou zprávu a fakturu a ani mi k tomu nic nerekl. do kdy to mam zaplatit, za co teda vse budu platit, nic. jen mi to vrazil do ruk a čáááu…
no tak snad aspon svoji praci gynekologa fakt dela tak jak ma
Ja si Kafku nemůžu vynachválit. Vždy příjemný ochotný i k mému muzi. Usměvavý a nikdy me neodbyl. Nabídl řešení. Takže za me taky dobry
@yareah kestli dela sspravne praci gynekologa si obcas ani nejsem jista.
@kliki byla u nej 1dc a leky na stimulaci ji nedal ze uz je rozjeta(folikuly). Nechapu. Prvni dwn kontroluji malokoho. A vzdyt je to dobre ze je rozjeta. A zacina se stimulovat u kratkyho protokolu 2.dc. kliki nasledne po konzultacu s hromadovou zacala stimulaci 3.dc.yohle jsem fakt nepochopila. ![]()
Jak píše @Mišuta29 já jsem s ním taky byla celkem spokojená
Rozhovor před KET, vše vysvětlil, UTZ taky bez problémů a samotný KET taktéž..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.