Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 kiku ale me sice vystavili neschopnost v repromede ale s neschopenkou me predali do pece ke gynekolozce kde zadam o dva dny.
@kratjana Aha
No pokud se @oskárek59 ptala přímo na OSSZ tak bych věřila tomu a Dr. bych napsala, že víš, že máš nárok na dva dny v měsíci, tak ať Ti to kouká napsat a ne.ere
![]()
@Kikuška90 píše:
@kratjana AhaNo pokud se @oskárek59 ptala přímo na OSSZ tak bych věřila tomu a Dr. bych napsala, že víš, že máš nárok na dva dny v měsíci, tak ať Ti to kouká napsat a ne.ere
![]()
![]()
treba to urcuji jeste podle diagnoz
@kratjana píše:
treba to urcuji jeste podle diagnoz
No ale @oskárek59 měla snad taky rizikové, ne?? Nebo to nebylo přímo na Tebe?? ![]()
@kratjana ja nahlásila u gynekologa, ze týden nebudu doma a ona si to poznačila a nebyl problém. Jinak jsem nedodrzovala ani vycházky. Kdyz jsem byla pryč, tak Mamka mrkla 2× za den do schránky jestli někdo nepřišel. Kdyby tam byl lístek, ze mě nezastihli, tak bych se zbalila a jela do nemocnice, kde bych řekla, ze jsem spadla a pro klid jedu na kontrolu a měla bych papír, ze jsem byla v nemocnici. Naštěstí nebylo potřeba.
@kratjana ahoj, sice nemám zkušenost, ale vím, že když měl taťka nemocenskou, tak si mohl změnit místo pobytu i na celý týden. Ale asi bude fakt nejlepší si zavolat a pak tím argumentovat dr., pokud je to jen na lékaři, tak jestli je to nějaká kra..a, tak je to blbé ![]()
Já už začínám být celkem nervní, jelikož mám 40dc a MS pořád nikde. Mívám delší cykly, ale takhle teda ne. Samo už mám doma léky na stimulaci a jen čekám. Chtěla jsem vše stihnout do konce roku a teď se to vzdaluje
zítra mám jít na UTZ do Repromedy a jdu ke Kafkovi, tak se modlím, aby MS dorazila!! zkouším horké vany, červené víno, ale já si dávám horké vany normálně, tak to asi na mě nepůsobí ![]()
@kratjana
Informovala jsem se telefonicky u nás na OSSZ bylo to vloni.Tak snad se nic nezměnilo ![]()
Tak jsem volala na ossz a prej neni problem. Taky nechapala proc neda hlaseni.
Na týden se jedná o změnu pobytu, který se musí hlásit OSSZ. Já mohu uvolnit pouze jeden den ze závažných rod. důvodů - pohřeb, nemoc v rodině atd.
Pravidla stanovuje OSSZ.
Tohle mi napsala
Ahojte, tak jsem se po více než 6 týdnech dočkala výsledků PGD. ze 4 embryek máme zdravá 3. Zítra jdu 10DC na ultrazvuk. Prosím kolikátý den cyklu cca se chodí na transfer?
děkuji
@yareah píše:
Ahojte, tak jsem se po více než 6 týdnech dočkala výsledků PGD. ze 4 embryek máme zdravá 3. Zítra jdu 10DC na ultrazvuk. Prosím kolikátý den cyklu cca se chodí na transfer?děkuji
Paradni vysledecek ![]()
@yareah
já měla transfery,2*krát 19.den cyklu a jednou 18.den cyklu…a ten byl úspěšný.
Je to individuální u každé ženy.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.