1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
30.10.16 18:13

@Iveetka díky za podporu. Tak to jsme se tam ten pátek museli potkat. Já tam byla asi jako jediná s manželem. Vím, že jsme tam byly asi dvě nebo tři. No vidíš a mě dali test a hned mě objednávala na čtvrtek 3.11. s tím, že ráno mám jít na krev a v poledne na ultrazvuk. Taky nevím, proč si mě nepozvali až na pátek??? No vidíš a tobě řekli, že si tam máš zavolat. Tak nevím, proč tam mám jezdit já, když test je negativní a hcg mi může tady změřit můj gynekolog i ultrazvuk. Mám to 300km takže mi to přijde zbytečný mě tam takhle tahat, když to samé mi řekne i můj doktror.
Ale je fakt, že jsme měli jen jedno embryjko, takže se asi spíš budeme domlouvat co dál a nebo mi dá další injekce na stimulování. To bude zase dojíždení takovou dálku. Nevím, co dál. Jestli to nezkusit někde v Praze, je to blíž není to pro mě tak problémový, dojíždět takovou dálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
30.10.16 18:18

@kliki ja chodim do unicy ty asi do repronedy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
30.10.16 18:27

@Iveetka jj aha… tak to potom jo. A jsi tam spokojená???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
30.10.16 18:53

@Macamaca ja na tebe furt tak moc myslim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
30.10.16 19:06
@Mišuta29 píše:
@Macamaca ja na tebe furt tak moc myslim :hug:

Díky moc :hug:
Kdy se chystáš má další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
30.10.16 19:32

@kliki :hug: ano jsem opravdu se unica s repromedou neda srovnavat v repromedě jen zbytečně nesmyslně platiš jako zmraženi sperna ktere nepoužiji a navic he pry lepši čerstve a maj leda plno sladkych řeči ale v ubice za posledni dobu. Se tam kulati těgu bříška přejdi :hug: ja taky zdrhla a ten přistup a komunijace je nesrovnatelna a jsou levnějši :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
30.10.16 19:34

@kliki navic buď se chodi na ultrazvuk nebo krev nevim proč tě chcou trapit obojim je to sprosty akorat tahaj prachy z pojišťivny a tebe zbytečbě rozruši a zapraskaj ti cely den :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
31.10.16 05:46

@kliki @Iveetka musím se vyjádřit. Unica možná netahá peníze z pojišťovny, ale taky nedělá žádné vysetreni!! Mně neudělali ani HP, hned narvali hormony. Co se týče utz a krve. V unice jsem nahlásila// a objednali mě až ta 14 dní na UTZ. Měla jsem mimoděložní, embryjka mi úplně vrostlo do vejcovodu, bilo mu srdíčko a já musela urgentně na operaci. Vejcovod mi vzali s to mi ještě na unice říkali, ať mi možná vezmou rovnou i ten druhý, což by znamenalo už nikdy přirozeně. Takže za mě krev a utz dřív určitě!!! Kdyz jsem chtěla nějaké další vyšetření, tak jsem si ho tam musela pěkně vydupat!!! A levnější?? To jsou jen pokud nemáš Pgs/pgd. V repromrode je na pojišťovnu, v unice si doplatis 10tis za to, že embrya a pošlou na vyšetření do repromedy. Sorry za dlouhý příspěvek, ale musela jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
31.10.16 06:12

@Macamaca ja vůbec nevím… touha po miminku je obrovská ale strach z dalšího neúspěšného Ivf taky… oddělují to a modlím se aby to třeba vyslo prirozene. Občas ztrácím naději… pak me to zas nakopne a chci bojovat. Ale dřív než po novém roce určitě ne… chci mít klidne Vánoce. Byt v pohode manželka i máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
31.10.16 07:34

Holky já si myslím že káždá má jinou zkušenost a káždé to může vyjít jinde a nemusí to být vůbec tím centrem. Aby to vyšlo je tolik faktorů. A každému vyhovuje jiný přístup, takže je na každém aby šel tam kde je mu pocitově dobře a je spokojen s přístupem.

Jinak už se chystám na transfér druhý. A měli jsme jedno nevyšetřené embrijko a je v pořádku po pgs tak mám velikou radost že máme ještě navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
31.10.16 08:04

@hancami :hug: tak to je mi mooooc lito :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
31.10.16 09:50

@beata123 máš pravdu, je mi jasné, že každému vyhovuje něco jiného a stačí změnit centrum a vyjde to. Já jen musela zareagovat na příspěvek :) v Unice se mi líbilo prostředí a přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
31.10.16 09:50

@beata123 tak přeji hooodně štěstí, ať se uchytne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
31.10.16 19:13

@hancami Však jasný od toho je to diskuze:-) Každý si z toho vezme co potřebuje:-) Díky moc věřím že tentokrát to výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.11.16 09:57

Pěkné dopoledne, pomalu se vzpamatovávám z neúspěšného IVF a nějak se nemůžu smířit s tím, že je to konečná. Dohodli jsme se s partnerem, že dáme ještě jeden pokus, že to finančně zvládnem a budem mít čisté svědomí, že jsme pro to udělali maximum… jste tu někdo, kdo musel po neúspěšném pokusu IVF znovu na stimulaci? a jestli ano - za jak dlouho. na internetu jsem četla, že až za 3měs., v Repromedě mi řekli, že je možné začít stimulovat hned po další menstruaci. Jen sbírám info. Na jednu stranu bych ráda co nejdříve, na druhou nechci riskovat (ani finančně ani emočně) další nevydařený pokus. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.