1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
20.10.16 13:35

Holky, nevíte, jestli je škodlivé, abych šla během stimulace na rentgen? vadí to těhotenství, tak mě napadlo, jestli to nemůže ovlivnit i vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
20.10.16 15:53

@hancami :mavam: smim se zeptat co vam vadilo v unice? Kvuli čemu jste prosim tě odešly? Mně se za ten čas nestalo opravdu nic špatného ke komu jsi prosí chodila? Budu moc rada když mi napišeš moc děkuji a přeji krasny den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.10.16 16:07

@Iveetka ahoj, psala jsem to tady včera, tak se, prosím, mrkni zpět, ať ten dlouhý příspěvek neopakuju :) jinak zažila jsem tam asi všechny, nejhorší a finální zážitek byl s Dr. Gogelou, ten tomu dal třešničku na dort a bylo jasné, že se tam už nikdy neukážeme. Jinak by jsme tam možná ještě byli, fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.10.16 16:10
@Iveetka píše:
@hancami :mavam: smim se zeptat co vam vadilo v unice? Kvuli čemu jste prosim tě odešly? Mně se za ten čas nestalo opravdu nic špatného ke komu jsi prosí chodila? Budu moc rada když mi napišeš moc děkuji a přeji krasny den :mavam:

@hancami to psala na stránce 1131

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.10.16 16:11

@Macamaca díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
21.10.16 21:35

Dobrý večer - potřebuju vzpruhu. Není tady některá, která měla málo folikulů a přesto vše dopadlo OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
24.10.16 08:40

@Len3ka ahoj, nemůžu psát za ty, které měly málo folikulů, já jich měla celkem dost a jelikož mám PCO, tak asi bude i při dalším IVF. Ale právě chci napsat, že to fakt není o kvantitě, ale kvalitě. Mě se neudrželo žádné do zdárného konce a hodněkrát jsem četla, že holky měly třeba jen 2 vajíčka, z toho se jedo udrželo do 5.dne a nakonec i do zdárného konce :) je mi jasné, že když je jich málo, tak má člověk strach, že je menší šance. tak se drž a snaž se věřit, i když tohle je taky strašná formulace :) tak přeji hodně štěstí tfuj, tfuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.10.16 08:52

Já jsem měla tři vajíčka a to po dávce 500j gonalu. Dvě to zvládly do pátého dne a šly na pgs jedno bylo zdravé, ale nedopadlo to dobře. Myslím si že se poškodilo tím, že ho museeli znovu zamzazit. Při ket zjistili srůsty. A to se muselo vyřešit. Ale vše špatné je k něčemu dobré. Následujicí měsíc po ketu jsem otěhotněla přirozeně. Již jsme 32tt. :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.16 09:50

@irci2 KRÁÁÁSA ;) DRŽÍM PALCE ZA TĚCH PÁR TÝDNŮ :D A AŤ JSTE ZDRAVÍ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.10.16 10:32
@hancami píše:
@Len3ka ahoj, nemůžu psát za ty, které měly málo folikulů, já jich měla celkem dost a jelikož mám PCO, tak asi bude i při dalším IVF. Ale právě chci napsat, že to fakt není o kvantitě, ale kvalitě. Mě se neudrželo žádné do zdárného konce a hodněkrát jsem četla, že holky měly třeba jen 2 vajíčka, z toho se jedo udrželo do 5.dne a nakonec i do zdárného konce :) je mi jasné, že když je jich málo, tak má člověk strach, že je menší šance. tak se drž a snaž se věřit, i když tohle je taky strašná formulace :) tak přeji hodně štěstí tfuj, tfuj :hug:

Já měla 31folikulu a 24 vhodných. Oplodnit jsme dali 20 a do pátého dne bylo pořád všech dvacet. Šestý den 14. Na pgs jich šlo osm a šest prošlo. Řekla bych skvělý výsledek. Ale xo se dělo pak po zavedení to nevím. Taky fandím spíš kvalitě jak kvantite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.10.16 10:34

@irci2 to ie prostě mazec ;) a ivf jste reaili proč? Taky kvůli srustum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.10.16 11:00

Holky, děkuju
ve středu jdu na odběr, tak uvidíme, hned jsem klidnější, vypadá to, že budou odebírat jen 2f… a na další cyklus už nebudou peníze a než se něco našetří, tak zase věk. Takže to MUSÍ vyjít.
a ještě jeden dotaz: nevíte jestli může být pak po odběru partner se mnou na pokoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.10.16 12:18

@kratjana měla jsem čtyři potraty a už jsme byli s toho úplně vyřízení. Jak jsem již tady jednou psala zjistili mi malou zásobu vajíček Ahm 0,49. A to byl asi ten důvod potratů.
@Len3ka Manžel na pokoji být nemůže ale já jsem ho tam jednou měla a to po nezdařenému pokusu mě rozlepit. Pak mě odvezla rychlá do jiné nemocnice na pozorování. Tam se pak i dělal zákrok, který vše napravil. Díky paní Hromadové, která mi to tam domluvila. Před rokem na Vánoce mě pouštěli z nemocnice domů a teď to vypadá že tam budu znova, i když v jiné, ale rodit :lol: termín máme 24. 12. :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
24.10.16 12:51

@irci2 co máš na mysli, tím že tě nemohli rozlepit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.10.16 13:43

Gratuluju k těhotenství - to bude krásnej dárek pod stromeček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.