Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mám tam tři a ta uprostřed je úplně schovaná ![]()
PS: omlouvám se, foto nevypadá moc esteticky ![]()
@Macamaca super, díky za veškeré info
takhle jsem si to vůbec nepředstavovala, já myslela, že to jsou takové ty dlouhé jehličky, jak to člověk vidí v televizi
, proto to byla pro mě šílená představa chodit s tím v uchu
@hancami no taky jsem nevěděla, jak to bude vypadat ![]()
Ty dlouhý jehličky píchá přímo tam a pak je po chvíli vytáhne ![]()
@hancami
jo po 14dnech se to normálně odlepí, taky jsem z toho byla rozpačitá, ale nic to není. a ležet se dá taky v pohodě ani otom nevíš.
@Macamaca
Já se jen bála aby se to neodlepilo když jsem si umývala vlasy, ale poprvé jsem to hlídala a podruhé jsem nato zapoměla a stejně to drželo.
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, pořád jsem něco řešila, třeba lázně, ale ty mi už podruhé zamítli…
Druhá věc je, že jsme přešli do Zlína v pátek jedu na hysteroskopii a podám odvolání znovu na lázně, ale bude mi 40, takže už to zřejmě nestihnu o což nejspíše pojišťovně šlo…
Vám všem moc držím palce, jestli nevadí, když už nejsem v Repromedě, že na vás občas nakouknu… ![]()
@T.martasek ahoj rádi tě tu uvidíme. Budu držet palce na patek, ať to dobře dopadne ![]()
@beata123 píše:
@Macamaca
Já se jen bála aby se to neodlepilo když jsem si umývala vlasy, ale poprvé jsem to hlídala a podruhé jsem nato zapoměla a stejně to drželo.
No to jsem se taky ptala, jestli mi to ve sprše nespadne. Prý by nemělo, šle když upadne upadne, co už.. Ještě jsem si vlasy nemyla, vydržím do zítřka ![]()
Ahoj holky. Jo vcera jsem byla na ET a uz teda ne v repromede. Po 2.neusp. ketech tam jsme presli do Prahy a zatim spokojenost. Jsou tam o dost levnejsi. Davali jsme zalohu 16000kc a to mi.tam jeste 3000jc zustalo. A stimulovala jsem menopurem a ten me vysel okolo 5500kc. Dokonce et delali pod ultrazvukem a sam doktor mo. ukazoval kam ty 2 blastocysty daji. Pak jsem mela 30min lezet na pokoji s vyvisenyma nohala ale lezela jsem skoro 45min. Takze parada. Ted jeste aby se aspon jedno chytlo. Tady jsou ty dve krasne hatchujici blastocysty.
@kliki tak at jsou to krasny dvojcatka
. My zavadeli jedno a jsou to holky jednovajky
. Tfuj tfuj hodne stesticka!!!
@pajinkapajinka díky moc. Já budu šťastná, když se uvrtá aspoň to jedno. Kéééž by… budu se modlit ![]()
@kliki ahoj, tak přeji úspěšné zavrtávání ![]()
V Repromedě teď ukazují na obrazovce jak nabírají embryjko, ale transfer pod ultrazvukem nedělají, oni vědí, kam to mají dát a stejně embryjko po děloze cestuje, ale může to být zajímavý to vidět ![]()
@Macamaca jj vím, že to tam na obrazovce je vidět. Ale fotky asi taky nedělají. Je pravda, že v repromedě ví kam to mají zavést a ultrazvuk nepotřebují. Dneska budu jen ležet, protože snad dneska by se mělo zavrtávat. Tak uvidíme jaký pak bude výsledek. Zkusila jsem zase jinou variantu, dát tam embryjka hned po po OPU. V repromedě mi tuto variantu ani nenabídli. Vždy to měl být jen Ket. Tak uvidíme, jestli tohle bude ta šťastná metoda.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.