1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
6.3.17 18:36
@kliki píše:
@Macamaca no uvidíme zítra. Zkouším to ráno, když manžel odejde do práce. Říkal, abych si je tak brzo nedělala. Ale naštěstí nechtěl, abych mu to slíbila. Takže jsem nic neslíbila a potichounku si je stejně dělám. Ale spíš jsem to zkusila jen tak z hecu, že jedna už měla právě snad 4.den slabounkou čárku. A to měla taky dvě embryjka. Tak jen ze zvědavosti jsem to prubla. S tím, že když by tam nic nebylo tak si řeknu, že je ještě stejně brzo… takže klííídek :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.3.17 18:38
@hancami píše:
@kliki tak tvůj, tvůj, ať sílí
@yareah @Macamaca holky držím palce :hug:

Díííky :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.3.17 19:48

@kliki tak to je super, tak drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
6.3.17 20:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.3.17 22:03

@kliki to budou urcite dvojcatka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.3.17 08:48
@hancami píše:
@kratjana ahoj, proč jsi šla na vyšetření jinam?

Protoze to ve stare Repromede jeste nedelali. Rikala hromadova ze to mozna budou delat v te nove budove. Takze uz delaji?

Holky co testyyyyy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
7.3.17 09:20

@kratjana jj, dělají, mají to i na stránkách a jak jsem byla na OPU, tak tam právě jedna paní na to šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.3.17 11:47

@kelynka kéééž by :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.3.17 11:58

@kratjana já zatím netestovala, ještě se snažím vydržet :think: :)
@kliki co ty? Dneska jsi testovala znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.3.17 12:09

@Macamaca ne… dneska jsem netestovala. Psala jsem si Kratjana a psala jsem jí, že mám testy od gs mamatest a řekla mi, že ty dělají falešný duchy. Tak jsem se rozhodla netestovat, abych se pak zbytečně nestresovala, jestli je duch falešný a nebo pravý. Takže raději vydržím, a budu na sebe tvrdá. Čím testujete vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.3.17 12:25

@kliki já jsem předtím testovala testama z Dr. MAX, ty jsou prý dobrý.. Teď mám ten jeden ani nevím jaké značky, je v šuplíku a zatím se k němu nepřibližuji :)
Ono stejně není dobrý testovat každý den, čárka by měla být silnější za další dva až tři dny..
Já minule testovala dva dny po sobě a druhý den byla slabší než první, tak jsem měla zbytečný nervy.. Ono hrozně záleží kolik je barviva v tom testu.. I když je ti stejná značka, může být čárka různě sytá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.3.17 12:26

Holky… asi je to v predeli, mám na slipovce malinko červený krve…to je blblý :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
7.3.17 12:29

@kliki neboj, může to být na začátku, vždycky říkají malé krváce, špinění může být známka, že se zabydlují. Držím palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.3.17 12:32

@hancami kéž by jsi měla pravdu. Je ale je pravda, že u těch předchozích dvou ketech, jsem neměla nic.. ani špinění natož slabounliké krvácení… tak je to doufám to nidační krvácení jak to říkají doktoří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.3.17 12:33

@kliki to nic neznamená, nestresuj se :hug:
Někdo špiní, někdo trošku krve, někdo může mít i menstruaci a někdo nic a stejně to může být těhotenství.. Každé tělo je jiné a jinak reaguje..
Jedna známá dokonce po 14 dnech bílé testy a krev byla pozitivni…
Definitivní He vždycky až výsledek krve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.