Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kliki píše:
@Macamaca no uvidíme zítra. Zkouším to ráno, když manžel odejde do práce. Říkal, abych si je tak brzo nedělala. Ale naštěstí nechtěl, abych mu to slíbila. Takže jsem nic neslíbila a potichounku si je stejně dělám. Ale spíš jsem to zkusila jen tak z hecu, že jedna už měla právě snad 4.den slabounkou čárku. A to měla taky dvě embryjka. Tak jen ze zvědavosti jsem to prubla. S tím, že když by tam nic nebylo tak si řeknu, že je ještě stejně brzo… takže klííídek
@hancami píše:
@kratjana ahoj, proč jsi šla na vyšetření jinam?
Protoze to ve stare Repromede jeste nedelali. Rikala hromadova ze to mozna budou delat v te nove budove. Takze uz delaji?
Holky co testyyyyy?
@kratjana jj, dělají, mají to i na stránkách a jak jsem byla na OPU, tak tam právě jedna paní na to šla
@Macamaca ne… dneska jsem netestovala. Psala jsem si Kratjana a psala jsem jí, že mám testy od gs mamatest a řekla mi, že ty dělají falešný duchy. Tak jsem se rozhodla netestovat, abych se pak zbytečně nestresovala, jestli je duch falešný a nebo pravý. Takže raději vydržím, a budu na sebe tvrdá. Čím testujete vy???
@kliki já jsem předtím testovala testama z Dr. MAX, ty jsou prý dobrý.. Teď mám ten jeden ani nevím jaké značky, je v šuplíku a zatím se k němu nepřibližuji ![]()
Ono stejně není dobrý testovat každý den, čárka by měla být silnější za další dva až tři dny..
Já minule testovala dva dny po sobě a druhý den byla slabší než první, tak jsem měla zbytečný nervy.. Ono hrozně záleží kolik je barviva v tom testu.. I když je ti stejná značka, může být čárka různě sytá..
Holky… asi je to v predeli, mám na slipovce malinko červený krve…to je blblý
![]()
@kliki neboj, může to být na začátku, vždycky říkají malé krváce, špinění může být známka, že se zabydlují. Držím palce
![]()
@hancami kéž by jsi měla pravdu. Je ale je pravda, že u těch předchozích dvou ketech, jsem neměla nic.. ani špinění natož slabounliké krvácení… tak je to doufám to nidační krvácení jak to říkají doktoří
@kliki to nic neznamená, nestresuj se ![]()
Někdo špiní, někdo trošku krve, někdo může mít i menstruaci a někdo nic a stejně to může být těhotenství.. Každé tělo je jiné a jinak reaguje..
Jedna známá dokonce po 14 dnech bílé testy a krev byla pozitivni…
Definitivní He vždycky až výsledek krve ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.