Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka Tak to jsme se možná potkali, my jsme nějak po dvanácté odcházeli ![]()
U koho jsi byla?
@Macamaca houbyy
Sla jsem k tomu mlademu doktorovi. Ted si nemuzu vzpomenout na jmeno ![]()
@kelynka jo, já byla taky u Kafky, teda pak ještě u Tokarevy na chvilku.. My jsme se tam trochu zdrželi, já byla na 11:15, ale manžel pak šel ještě na kryo, pak jsme čekali na výsledek a pak ještě ho vzali na krev..
Já jsem tam viděla takovou blondýnku telefonovat v té čekárně u recepce, jinak si nikoho nevybavuju ![]()
Folikulů jsem napočítala asi 14 napravo a 4 nalevo, ale minule jsem taky měla víc a nakonec bylo 10 vajíček, tak uvidíme ![]()
@kelynka tak to je dobrý teda ![]()
Tak to jsi mě a manžela asi taky zahlédla, měla jsem pocit, že jsme tě tam trochu vyrušili v té čekárně ![]()
My si tam šli sednout, když manžel čekal na ten odběr krve…
@kelynka píše:
@Macamaca jinak super vysledek![]()
No, uvidíme, my máme vždycky hrozný úbytek tech embryjek ![]()
@Macamaca ja si vubec nepamatuji kdo tam sedel
Sedla jsem si, nestihla si ani vyslect bundu a uz me volali ![]()
@kelynka my jsme přišli do té čekárny u recepce, když jsi telefonovala, tak jsi asi nevnímala okolí ![]()
Je fakt, že Kafka je hrozně rychlej.. My když došli, sundala jsem bundu a šla na záchod a když jsem se vrátila, říkal manžel, že už mě volali..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.