Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka
Jak začne MS tak vždy 10-12DC jdu na UTZ a zatím vždy už byla sliznice ok většinou 18den KET
@kelynka
Díky já tobě taky, snad se zavrtají oba
No uvidíme asi za dva dny.
@kelynka
No tentokrát mám divné pocity z toho, zároven se těším, ale bojím že to nedopadne a už nemáme. Ale radši otom nepřemýšlím, pokud to nevyjde tak si dám půl rok pauzu než našetříme a půjdu do toho znovu. Já věřím že se musí zadařit nám všem jednou. ![]()
@beata123 ano ty pocity mame kazda. Neboj se, urcite se dockas ![]()
@beata123 Budu moc držet pěsti. Přesně takové pocity jsem měla taky. Poslední mrazáček, moc už jsem tomu nevěřila. Nakoupila jsem sobě i manželovi hromadu vitamínů a plánovala udělat pauzu, než našetříme a odpočineme si. Úplně si vybavuju, jak jsem na UTZ i na transfer šla s pocitem, že tam jdu prostě jen proto, že ještě tam jedno embryjko a tak že by bylo blbý ho tam nechat a že to už prostě nevyjde a pojedeme nanovo. A ejhle…ono to vyšlo. Zcela nečekaně to vyšlo. Tak tfuj tfuj tfuj, ať to máš taky tak a vyjde to ![]()
@Macamaca @kelynka I vám, kočky, moc držím pěsti, aby vám to vyšlo ![]()
@kelynka píše:
@Macamaca tak to je super, ze je mas. Bachovky jsou dobreJa je mam od jedne pani co ma kurz na bachovy esence
Ona to dělá manželka toho doktora a dělá to už přes dvacet let, tak snad tomu rozumí..
@Macamaca o těch kapkách jsem ještě neslyšela, ale zkusit se má všechno a když je máš doporučený od doktora, tak bych se toho nebála.
Jsou dobré, jak chutnají?
Věřím, že to píchání injekcí není tak strašný, asi je to o zvyku, hlavně ze začátku to bude asi boj
A kolik si pícháš jednotek a čeho, prosím?
@Mellisa 012 píše:
@Macamaca o těch kapkách jsem ještě neslyšela, ale zkusit se má všechno a když je máš doporučený od doktora, tak bych se toho nebála.Jsou dobré, jak chutnají?
Věřím, že to píchání injekcí není tak strašný, asi je to o zvyku, hlavně ze začátku to bude asi bojA kolik si pícháš jednotek a čeho, prosím?
Ty kapky mají jen takovou mírnou chuť, připomíná mi to trochu vlašský ořech.. Jsou to vlastně jen výtažky z rostlin.. Doktor říkal, že nic neslibuje.. Tak to je jasný, že, úspěch nemůže slíbit nikdo.. Ale tak proč to nepodpořit a určitě to neublíží ![]()
Já jsem dneska pichla poslední, ještě tedy večer dvě injekce Ovitrelle a hotovo ![]()
Píchala jsem 275 jednotek Gonalu a 75 jednotek Luverisu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.