1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
24.3.17 18:01

@kelynka
Jak začne MS tak vždy 10-12DC jdu na UTZ a zatím vždy už byla sliznice ok většinou 18den KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.3.17 18:06

@beata123 budu drzet pesti :hug: Kdy to mas dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
24.3.17 18:09

@kelynka
Díky já tobě taky, snad se zavrtají oba :hug: No uvidíme asi za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.3.17 18:11

@beata123 to je super, to uz mas za chvilicku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
24.3.17 18:14

@kelynka
No tentokrát mám divné pocity z toho, zároven se těším, ale bojím že to nedopadne a už nemáme. Ale radši otom nepřemýšlím, pokud to nevyjde tak si dám půl rok pauzu než našetříme a půjdu do toho znovu. Já věřím že se musí zadařit nám všem jednou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.3.17 18:16

@beata123 ano ty pocity mame kazda. Neboj se, urcite se dockas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
24.3.17 23:37

@beata123 Budu moc držet pěsti. Přesně takové pocity jsem měla taky. Poslední mrazáček, moc už jsem tomu nevěřila. Nakoupila jsem sobě i manželovi hromadu vitamínů a plánovala udělat pauzu, než našetříme a odpočineme si. Úplně si vybavuju, jak jsem na UTZ i na transfer šla s pocitem, že tam jdu prostě jen proto, že ještě tam jedno embryjko a tak že by bylo blbý ho tam nechat a že to už prostě nevyjde a pojedeme nanovo. A ejhle…ono to vyšlo. Zcela nečekaně to vyšlo. Tak tfuj tfuj tfuj, ať to máš taky tak a vyjde to :srdce:

@Macamaca @kelynka I vám, kočky, moc držím pěsti, aby vám to vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
25.3.17 07:28

@missy-m
kéž bys měla pravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.3.17 08:34

@missy-m dekuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.3.17 09:20
@kelynka píše:
@Macamaca tak to je super, ze je mas. Bachovky jsou dobre :andel: Ja je mam od jedne pani co ma kurz na bachovy esence :andel:

Ona to dělá manželka toho doktora a dělá to už přes dvacet let, tak snad tomu rozumí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.3.17 09:22

@beata123 tak už se ti to blíží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.3.17 09:23

@missy-m děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
25.3.17 13:11

@Macamaca o těch kapkách jsem ještě neslyšela, ale zkusit se má všechno a když je máš doporučený od doktora, tak bych se toho nebála. :kytka: Jsou dobré, jak chutnají?
Věřím, že to píchání injekcí není tak strašný, asi je to o zvyku, hlavně ze začátku to bude asi boj :) A kolik si pícháš jednotek a čeho, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.3.17 13:32
@Mellisa 012 píše:
@Macamaca o těch kapkách jsem ještě neslyšela, ale zkusit se má všechno a když je máš doporučený od doktora, tak bych se toho nebála. :kytka: Jsou dobré, jak chutnají?
Věřím, že to píchání injekcí není tak strašný, asi je to o zvyku, hlavně ze začátku to bude asi boj :) A kolik si pícháš jednotek a čeho, prosím?

Ty kapky mají jen takovou mírnou chuť, připomíná mi to trochu vlašský ořech.. Jsou to vlastně jen výtažky z rostlin.. Doktor říkal, že nic neslibuje.. Tak to je jasný, že, úspěch nemůže slíbit nikdo.. Ale tak proč to nepodpořit a určitě to neublíží :mrgreen:
Já jsem dneska pichla poslední, ještě tedy večer dvě injekce Ovitrelle a hotovo :)
Píchala jsem 275 jednotek Gonalu a 75 jednotek Luverisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
25.3.17 14:36

@Macamaca
blíží, už aby to bylo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.