Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka
Ahoj ne pořád nic
minulý týden jsem měla takový náročný tak možná se to ze stresu posunulo.
@kratjana
Moc na tebe myslím. A jako že v brně to vyšlo ok, mají asi jinou citlivost v laboratoři? Stejně mě to příjde neskutečné jak jsme čekali na testy a ty už půjdeš na císaře. Hrozně rychle to uteklo mě příjde. Přeji vám holky hlavně ať jste v pořádku a vše probíhá bez komplikací.
@kratjana to je zvláštní, že jinde to vyjde ok. Vysvětlil jak je to možné? Nebo to tak hodně kolísá? Držím palce, ať jsou výsledky dobře, a jestli bude nutný císař, tak je vše v pořádku
malá už je velka ![]()
@kratjana Ahoj, tak zatím se držíte holky.. Musí to být psychicky náročný, když nevíš, co bude..
![]()
Ale 34+3, to už bude dobrý i kdyby malá musela ven. ![]()
Myslím na tebe a dej vědět, co a jak ![]()
Ahoj holky, tak máme zamraženo 8 embryjek. A teď to nejhorší čekání na PGS. Měla bych mít z tech 8 radost, ale mám hrozný strach kolik jich po PGS zbyde
Minule bylo z 5 jen jedno dobré, tak se bojím aby zase nebylo jen to 1 nebo žádné
![]()
@kratjana drzte se holky
Neboj se, 34tyden uz je hezky tyden.. Ja jsem rodila ve 26. tydnu a to bylo moc brzy. Drzim pesti ![]()
@Macamaca gratuluji a drzim pesti, aby jich vydrzelo co nejvic
Ja uz vyhlizim menzes, snad v sobotu dorazi ![]()
@kelynka děkuji ![]()
Já beru do čtvrtka Utrogestan, tak uvidíme, kdy dorazí u mě ![]()
@kelynka píše:
@Macamaca to cekani je vzdy nejhorsi
To jo, ale jak přijde MS, tak to už uteče.. Už bude datum na ultrazvuk a týden na to transfer
![]()
@Macamaca taky gratuluji
jen tak dááál, 8 je krásný počet, tak držím pěsti, ať vydrží všechny embryjka ![]()
Ahoj holky, máte některá aktuálně nějaký úspěch z REPROMEDY? Já mám za sebou 1. neúspěšný transfer v 1.IVF, čekám na na další pokus… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.