1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
2.4.17 20:15

@beata123 ahoj :mavam:, uz mas termin utz? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.4.17 08:06

@kelynka
Ahoj ne pořád nic 8o minulý týden jsem měla takový náročný tak možná se to ze stresu posunulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.4.17 08:08

@kratjana
Moc na tebe myslím. A jako že v brně to vyšlo ok, mají asi jinou citlivost v laboratoři? Stejně mě to příjde neskutečné jak jsme čekali na testy a ty už půjdeš na císaře. Hrozně rychle to uteklo mě příjde. Přeji vám holky hlavně ať jste v pořádku a vše probíhá bez komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
3.4.17 08:43

@kratjana to je zvláštní, že jinde to vyjde ok. Vysvětlil jak je to možné? Nebo to tak hodně kolísá? Držím palce, ať jsou výsledky dobře, a jestli bude nutný císař, tak je vše v pořádku :hug: :hug: malá už je velka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.4.17 08:45

@kratjana Ahoj, tak zatím se držíte holky.. Musí to být psychicky náročný, když nevíš, co bude.. :hug: :hug:
Ale 34+3, to už bude dobrý i kdyby malá musela ven. :hug:
Myslím na tebe a dej vědět, co a jak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.4.17 13:26

Ahoj holky, tak máme zamraženo 8 embryjek. A teď to nejhorší čekání na PGS. Měla bych mít z tech 8 radost, ale mám hrozný strach kolik jich po PGS zbyde :think: Minule bylo z 5 jen jedno dobré, tak se bojím aby zase nebylo jen to 1 nebo žádné :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.4.17 17:13

@kratjana drzte se holky :hug: Neboj se, 34tyden uz je hezky tyden.. Ja jsem rodila ve 26. tydnu a to bylo moc brzy. Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.4.17 17:15

@Macamaca gratuluji a drzim pesti, aby jich vydrzelo co nejvic :hug: :andel: Ja uz vyhlizim menzes, snad v sobotu dorazi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.4.17 17:53

@kelynka děkuji :hug:
Já beru do čtvrtka Utrogestan, tak uvidíme, kdy dorazí u mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.4.17 19:51

@Macamaca to cekani je vzdy nejhorsi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.4.17 20:09
@kelynka píše:
@Macamaca to cekani je vzdy nejhorsi :zed:

To jo, ale jak přijde MS, tak to už uteče.. Už bude datum na ultrazvuk a týden na to transfer :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.4.17 20:11

@Macamaca jj, uz aby to byloo :andel: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.4.17 20:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
3.4.17 21:00

@Macamaca taky gratuluji :kytka: jen tak dááál, 8 je krásný počet, tak držím pěsti, ať vydrží všechny embryjka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.4.17 08:52

Ahoj holky, máte některá aktuálně nějaký úspěch z REPROMEDY? Já mám za sebou 1. neúspěšný transfer v 1.IVF, čekám na na další pokus… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.