Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca píše:
@Mellisa 012 děkuji
Oni ti tu dávku nastaví podle tvé ovarialni zásoby a hormonálního profilu.. Ale stejně každé tělo může reagovat jinak..
Já jsem u prvního IVF začínala se 150 jednotkami..
Děkuji za odpověď
Doufám, že už Ti je lépe a břicho tolik nebolí ![]()
@beata123 tak tfuj tfuj at uz dorazi a muzete jit pro prcka
Ja uz menzes taky vyhlizim, ale jeste porad je to daleko
Jeste osum dni, snad to utece ![]()
@Mellisa 012 píše:
Děkuji za odpověďDoufám, že už Ti je lépe a břicho tolik nebolí
Je to lepší ![]()
I když včera odpoledne jsem byla na akupunktuře a pak nakoupit, tak to večer bylo zase horší.. Ale teď už to jde ![]()
Holky, tak jsem diskotovala s Hromadovou a nevadí přijít na kontrolu sliznice 14dc a transfer i později
tak jsem moc ráda, užijem si dovolenu a max do 14dnů po dovolené pro prcka
jen se pořád rozhoduju, jestli lepit náplasti nebo jíst Estrofem
ségra zdravotník říkala, že je úplně jedno, kam se náplasti lepí, že nejlepší je to na lopatku, to se i dobře člověk umyje. V Repromedě říkají ideálně na břicho, ale říkám si, jestli to není pro ten pocit, jako že je to blízko místa ![]()
@hancami
A tobě se ty nálepky se odlepují? Já se snimi i sprchuju a drží.
@beata123 píše:
@hancami
A tobě se ty nálepky se odlepují? Já se snimi i sprchuju a drží.
Mne taky drzi dobre ![]()
@Macamaca to je dobře, že už je líp.
Chodíš na akupunkturu? Tak to si aspoň trochu zkrátíš to čekání na výsledky. Pondělí už je za chvíli.
@hancami super, že Vám to tak pěkně vychází ![]()
Nám se to už také blíží, už za týden první konzultace ![]()
@beata123 @kelynka už nevím, kdo ale někdo tady psal, že se pak odlepil a musela jít kupovat další. kdybych aspoň měnila po třech dnech, tak už je to lepší, ale 2 sprchy bych měla strach, že se odlepí a není to nic levného
uvidím, jestli estrofem, nebo náplasti ![]()
@Mellisa 012 píše:
@Macamaca to je dobře, že už je líp.Chodíš na akupunkturu? Tak to si aspoň trochu zkrátíš to čekání na výsledky. Pondělí už je za chvíli.
Teprve jsem začala chodit, byla jsem po druhé ![]()
Do pondělí sice chvilka, ale pak bude dlouhé čekání na PGS a tam máme vždycky velký úbytek
Pořád se na něco čeká ![]()
@hancami ja se sprchuji dvakrat denne a naplasti krasne drzely ![]()
@Macamaca přesně, pořád se na něco čeká, ne nadarmo se říká, že co se vleče neuteče
Kdyby tak šlo otočit prstenem…
A na to PGS se čeká jak dlouho? A pak Ti už to nejšikovnější embryjko zavedou? ![]()
Holky a ty náplasti jsou asi jak veliký??
@Mellisa 012 Vyšetření PGS trvá jen pár dní, ale většinou ti řeknou výsledky za 2-3 týdny.. Ono není kam spěchat, protože embryjko stejně můžou zavést až v dalším cyklu..
@Mellisa 012
mě se zdá že nám říkali 14dní že to trvá a nakonec to bylo dřív, ale už si to přesně nepamatuju. Naplasti jsou asi tak 5cm dlouhé.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.