1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
501
29.3.17 09:26
@Macamaca píše:
@Mellisa 012 děkuji ;)
Oni ti tu dávku nastaví podle tvé ovarialni zásoby a hormonálního profilu.. Ale stejně každé tělo může reagovat jinak..
Já jsem u prvního IVF začínala se 150 jednotkami..

Děkuji za odpověď :kytka: Doufám, že už Ti je lépe a břicho tolik nebolí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.3.17 20:01

@beata123 tak tfuj tfuj at uz dorazi a muzete jit pro prcka :hug: Ja uz menzes taky vyhlizim, ale jeste porad je to daleko :zed: Jeste osum dni, snad to utece :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
30.3.17 10:54

@kelynka
Díky moc doufám že uvídíme obě // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
30.3.17 11:25
@Mellisa 012 píše:
Děkuji za odpověď :kytka: Doufám, že už Ti je lépe a břicho tolik nebolí :hug:

Je to lepší :kytka:
I když včera odpoledne jsem byla na akupunktuře a pak nakoupit, tak to večer bylo zase horší.. Ale teď už to jde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
30.3.17 13:57

Holky, tak jsem diskotovala s Hromadovou a nevadí přijít na kontrolu sliznice 14dc a transfer i později :) tak jsem moc ráda, užijem si dovolenu a max do 14dnů po dovolené pro prcka :) :mrgreen: jen se pořád rozhoduju, jestli lepit náplasti nebo jíst Estrofem :nevim: :think: ségra zdravotník říkala, že je úplně jedno, kam se náplasti lepí, že nejlepší je to na lopatku, to se i dobře člověk umyje. V Repromedě říkají ideálně na břicho, ale říkám si, jestli to není pro ten pocit, jako že je to blízko místa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
30.3.17 15:27

@hancami
A tobě se ty nálepky se odlepují? Já se snimi i sprchuju a drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
30.3.17 17:47
@beata123 píše:
@hancami
A tobě se ty nálepky se odlepují? Já se snimi i sprchuju a drží.

Mne taky drzi dobre :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
31.3.17 09:08

@Macamaca to je dobře, že už je líp. :hug: Chodíš na akupunkturu? Tak to si aspoň trochu zkrátíš to čekání na výsledky. Pondělí už je za chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
31.3.17 09:24

@hancami super, že Vám to tak pěkně vychází :palec:
Nám se to už také blíží, už za týden první konzultace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
31.3.17 12:18

@beata123 @kelynka už nevím, kdo ale někdo tady psal, že se pak odlepil a musela jít kupovat další. kdybych aspoň měnila po třech dnech, tak už je to lepší, ale 2 sprchy bych měla strach, že se odlepí a není to nic levného :( uvidím, jestli estrofem, nebo náplasti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
31.3.17 12:41
@Mellisa 012 píše:
@Macamaca to je dobře, že už je líp. :hug: Chodíš na akupunkturu? Tak to si aspoň trochu zkrátíš to čekání na výsledky. Pondělí už je za chvíli.

Teprve jsem začala chodit, byla jsem po druhé :andel:
Do pondělí sice chvilka, ale pak bude dlouhé čekání na PGS a tam máme vždycky velký úbytek :think: Pořád se na něco čeká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.3.17 23:33

@hancami ja se sprchuji dvakrat denne a naplasti krasne drzely :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
1.4.17 22:19

@Macamaca přesně, pořád se na něco čeká, ne nadarmo se říká, že co se vleče neuteče :? Kdyby tak šlo otočit prstenem… :) A na to PGS se čeká jak dlouho? A pak Ti už to nejšikovnější embryjko zavedou? :andel:
Holky a ty náplasti jsou asi jak veliký??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.4.17 09:51

@Mellisa 012 Vyšetření PGS trvá jen pár dní, ale většinou ti řeknou výsledky za 2-3 týdny.. Ono není kam spěchat, protože embryjko stejně můžou zavést až v dalším cyklu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
2.4.17 17:01

@Mellisa 012
mě se zdá že nám říkali 14dní že to trvá a nakonec to bylo dřív, ale už si to přesně nepamatuju. Naplasti jsou asi tak 5cm dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.