Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, zdravim vas z porodnice ;(
Jak jsem uz psala tak mam zvysene jaterni testy, dnes kontrolni odber a zase se to zvysilo. To tu jsem od ctvrtka. Pichli mi kortikoidy, zitra druhou davku a uvidi se co bude dal. Ale pokud to pujde zase nahoru mimco bude muset jit driv ven. Podle screeningu podle ktereho se ridej jsem 33+4. Nejlip vydrzet do 37.tt. To jsou starosti. Vubec by me nenapadlo ze me k tomu vsemu kolotoci kolrm ivf potkalo jeste toto ![]()
@kratjana Ahoj Jani, drž se, to už musíte zvládnout ![]()
Ale malá už by to měla zvládnout, kdyby něco..
Samozřejmě, čím dýl tím líp, tak snad to holky ještě chvíli vydržíte
![]()
Myslím na tebe ![]()
@kratjana
Moc držím pěsti at vydržíte co nejdéle. A čím se o zvyšuje nebo proč jsou vysoké to neví? Co to zpusobuje. Moc na tebe myslím at jste obě zdravé a v pořádku.
![]()
@kratjana ahoj Jani, moc držím palce, ať se to už aspoň nezvyšuje, ať je malá u tebe co nejdéle
malá už je pořádná ženská, určitě to obě zvládnete
![]()
prosím tě, myslím, že ty jsi měla KET později, že? než ten 18-20dc, že? Jak jsem psala výše, mám dlouhé cykly a tak nějak mi vychází, že KET by mohl být po dovolené v květnu, ale že bych nestihla kontrolu sliznice mezi 10-12dc, ale třeba až 14dc, ale říkala jsem si, že se transfery někdy dělají i později, když je stimulovaný
Ahoj holky, tak volali, že z těch 18 se podařilo oplodnit 12. Teď PK a volat budou v pondělí.. To bude zase čekání.. ![]()
@Macamaca tak to je pěkné číslo
budu moc držet palce!!! já to tehdy nevydržela a volala na to číslo 4.den PK a normálně v pohodě mi řekla, jak to vypadá, kolik odpadlo a jak vypadají ty ostatní
v minulé klinice jsem se totiž mohla každý den kouknout na založený účet - přihlásila se viděla aktuální číslo
takže pro mne těch 7 dní, kdy chtěli informovat v Repromedě, kolik zamrazili bylo k nevydržení. Ale paní byla hodně příjemná a vůbec mi nedala najevo, že to normálně nesdělují nebo něco..
@hancami děkuji ![]()
Můžu se zeptat, jak jste řešili, když jste měli těch 13 embryjek a 8 šlo na PGS, co s těmi 5? Zamrazili jste bez vyšetření? Řešili jste to dopředu? Nebo jak to probíhá?
Teda nevím, jestli budeme mít po PK víc než těch 8, vím, že úbytky jsou. Ale kdyby náhodou, tak mě to teď tak napadlo… ![]()
@Macamaca
My jsme měli 8 na pgs a zbytek nám zamrazili dělali u těch emnbryii jen zakládní vyšetření a pak až to šlo nějak na pojištovnu tak dovyšetřili zbylé.
@beata123 díky za info..
No, nám minule po PGS z pěti zůstalo jedno ![]()
@Macamaca no, všech 13 zamrazili s tím, že už měli odebrané vzorky na vyšetření, jelikož manža měl blbou pojišťovnu (změnu měl teď lednu), tak udělali nejprve 4 na moji pojišťovnu, po novém roce 4 na jeho na pojišťovnu a pak cca za 1,5měsíce mi volali, že udělali těch posledních 5, taky na pojišťovnu
z těch posledních 5 už nebylo žádné dobré. Jedno prý na pohovor s genetikem, ale nedoporučovali. Jelikož máme pořád 6 ok po PGS, tak neřeším nějakou konzultaci. Sice mi to přišlo trochu divné, že z prvních 8, bylo jedno špatné a z těch dalších 5, žádné OK
člověk se v tom nesmí moc pitvat, zvlášť pokud už jednou ztratil důvěru v nějaký CAR
@Macamaca to je skvělé, že se jich podařilo tolik oplodnit, tolik bojovníčků, tak přeji at jich vydrží, co nejvíc a co nejdéle. Ještě jsem se chtěla zeptat, jak jsi psala, že pícháš 275 jednotek Gonalu při stimulaci, to je tak normální dávka? Nebo se třeba začíná u míń jednotek a když vaječníky moc nereagují, tak se to zvyšuje? To mám otázky, že ![]()
Já jsem dnes 3 DC, MS přišla jak hodinky po 28 dnech, no nic jedeme dál
,už se tááák těším na konzultaci…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.