Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka
zaleží jaká bude sliznice. Mě to vychází většinou na 16-18den
@fruperka jj, prave jsem v 13. tydnu
drzim pesti at se brzy zadari
@beata123 mela jsem 3 ket z toho 2 uspesny. A jeste jedno embryjko nam naprezilo rozmrazeni, ale to do toho nepocitam
@beata123 uz 16DC? Kolik by mela byt ta sliznice? Nevim proc, ale nejsem zrovna stastna, ze musim lepit ty naplasti, nejak nativu verim vic
Ach jo, snad to vyjde ![]()
@Mellisa 012 píše:
Moc bych Ti přála, aby jich bylo co nejvíc kvalitních a zbylo i na zamražení, teď to musí být hrozný záhul na psychiku, čekání co bude, ale tady Ti drží tolik holek pěsti, tak to určitě dobře dopadne
Děkuji
![]()
@pepi3 píše:
@beata123 mela jsem 3 ket z toho 2 uspesny. A jeste jedno embryjko nam naprezilo rozmrazeni, ale to do toho nepocitam
Ahoj, tak teď jsi mě trochu vyděsila.. Ještě tady nikdo nepsal, že by embryjko nepřežilo rozmrazení. V jiných diskuzích jsem to četla, ale tady teda poprvé ![]()
@kelynka tak co? Pořád čekáš?
Já dnes večer budu dávat poslední Utrogestan a pak budu taky očekávat ![]()
@Macamaca jj porad cekam, dnes jsem 27DC, tak snad zitra dorazi
Budu drzet pesti, at ti taky dorazi co nejdriv ![]()
@kelynka
ne mám zpoždění a ještě jsem nachlazená od pondělí tak se snad stihnu vykurýrovat.
@beata123 preji brzke uzdraveni
Tehotna byt nemuzes
?
Ja dnes taky nic a to jsem to minuly mesic dostala 27DC ![]()
@kelynka
Popravdě taky mě to napadlo, ale moc si nemyslím. Nemívám ovulaci, ikdyž jsem si dala kůru od Femigardu. Já to mívám často a dnes už 28den a nikde nic.Ale může to být tím nachlazením.
@kelynka
néé 28 DC mám teď, já mívám nepravidenější tak zatím jsem nic nezkoušela a nemyslím si že jsem těhu, ikdyž bych ráda tomu věřila. Měla jsem stresy ted a to nachlazení, tak to zatím nehrotím, ale to čekání je nekonečné.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.