Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca to uz bude za chvilicku. A pak uz jen cekat na potvrzeni tehu ![]()
@kelynka a to míváš normálně? zkoušela jsi test? jo když to člověk chce tak si dává na čas ![]()
Holky, stejně je to šílené, nejprve jsme na nervy, že MS nikde a pak za měsíc po transferu se nervujeme, jestli tu krev neuvidíme
to tělo musí být našimi myšlenkovými pochody pěkně zblbnuté!!! ![]()
@hancami nekdy se umi stat, ze mam zpozdeni maximalne do 35DC. Ale vetsinou mam pravidelny cyklus
Ano je to zakon schvalnosti. Kdyz ji chci, tak meska a kdyz ne tak prijde
Snad zitra ![]()
Ahoj holky, tak už mám po první konzultaci
,za 14 dní na krev kvůli horm. profilu, přítel spermiogram a začátkem května budou všechny výsledky a utz. Bylo to náročné (nemohli jsme to najít, nikdo z kolemjdoucích nevěděl, kde nějaká Repromeda ve Studentské ulici sídlí, tak jsme tam přilítli, za minutu dvanáct
), ale jsem ráda, že se konečně něco děje
![]()
@kelynka píše:
@Macamaca mooc gratuluji![]()
Ja dnes 32DC menzes zatim nikde
Děkuji. ![]()
Zkus horkou vanu, červený víno a sedylehy, prý to přivolává
@Mellisa 012 tak už se něco děje, paráda ![]()
A jak se ti tam líbí a u koho jsi byla?
@Macamaca na první pohled příjemné prostředí, na recepci vlídní, ochotní. Byli jsme u
Dr. Hromadové. Chodíváš k ní taky? Až cestou domů, jsem zjistila, na co všechno jsem se zapomněla zeptat. ![]()
@fruperka děkuji
Kdy budeš mít KET?
Chodíš taky do Repromedy?
@Mellisa 012 jj, to je vždycky, „chcete se ještě na něco zeptat? " "Ne, ne, děkuji " a po 15min v autě "ty j, ještě jsem se chtěla zeptat na tohle, a tohle…“
klasika
můžeš tam třeba napsat email, vždycky odpoví, nebo na příští návštěvu si je napsat ty otázky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.