Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca píše:
@fruperka ahoj, tak jak to dnes proběhlo? Už máš mimíska u sebe?
Ahoj bylo to v pohodě, byla jsem podle všeho poslední ten den a doktorka říkala, ze to byl nejpohodlnější transfer dne, tak mám dobrý pocit ![]()
Tentokrát se mi daří na to vůbec nemyslet, nikak se neomezuju s nikým to moc neresim a uvidim jak to dopadne. ![]()
Holky a když jdete do ordinace tak používáte tu jednorázovou sukni nebo si necháváte vaše věci? třeba dlouhé triko atd?
a kam pak tu sukni dáváte?
@Anonymní píše:
Holky a když jdete do ordinace tak používáte tu jednorázovou sukni nebo si necháváte vaše věci? třeba dlouhé triko atd?
Ahoj, já se svleču od pasu dolů a dám si tu jejich sukni. Až se jdu zpátky převlíct, tak ji tam vyhodím. Je tam koš. Jsou tam i papírové utěrky na utření a myslím, že aji nějaké slipové vložky tam jsou..
@Macamaca
Děkuji já jsem z toho nějaká nervozní abych neudělala trapas.
@Anonymní píše:
Já někdy chodím právě v dlouhém triku tak to už si nic neberu, není potřeba ![]()
@beata123 29.4.
ale pokusím se to vydržet, posledně jsem testovala asi 4× než uběhlo těch 14 dnů a samozřejmě nic!
@fruperka
Já poprvé taky testovala dřív, ale poslední dva už jsem testovala až ten 14den a je to mnohem lepší, nepřemýšlela jsem tolik otom a nestresovala negativním testem předčasně.
Ahoj holky, jsem tu nova, uz jsem sice psala i do jine diskuze, ale patrim asi i sem
dnes probehlo moje 1.IVF v Repromede, je me uz 37, mam nizke AMH, partner horsi spermio, mela jsem kratky protokol Gonal, od 6dne Cetrodine, predevcirem jsem pripichla Ovetrelle, na utz jsem chodila ke sve doktorce, dnes kolem 10h odber v Repromede + ICSI, bylo tam 5kousku, zitra dopol me maji volat jak to vypada…tak doufam ze aspon 1 se bude vyvijet.. Odber byl v pohode, az na to ze se jim podarilo napichnout zilu az na 6 pokus
… S Repromedou jsem jinak spokojena, jenom mozna jsem trosku zhejckana
, ale vyhovoval by me pokoj pro 2..byli jsme tam 4 a cekali a cekali…kdyz privezli zpet prvni pani tak jeste chudak pod narkozou asi si to ani neuvedomovala rikala…jdu poprvy a naposled, masakr
…takze voci na vrch hlavy a mela jsem chut zdrhnout
.. Ale nic to nebylo…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.