1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
17.4.17 09:58
@Macamaca píše:
@fruperka ahoj, tak jak to dnes proběhlo? Už máš mimíska u sebe? :andel:

Ahoj bylo to v pohodě, byla jsem podle všeho poslední ten den a doktorka říkala, ze to byl nejpohodlnější transfer dne, tak mám dobrý pocit :andel:
Tentokrát se mi daří na to vůbec nemyslet, nikak se neomezuju s nikým to moc neresim a uvidim jak to dopadne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
17.4.17 15:50

@fruperka tak super, hodně štěstí :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
18.4.17 07:09

@Macamaca Děkuju :) Tak teď jsi na řadě ty, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.17 15:05

Holky a když jdete do ordinace tak používáte tu jednorázovou sukni nebo si necháváte vaše věci? třeba dlouhé triko atd?
a kam pak tu sukni dáváte?

• Citovat
  • Upravit
1665
18.4.17 15:51
@Anonymní píše:
Holky a když jdete do ordinace tak používáte tu jednorázovou sukni nebo si necháváte vaše věci? třeba dlouhé triko atd?

Ahoj, já se svleču od pasu dolů a dám si tu jejich sukni. Až se jdu zpátky převlíct, tak ji tam vyhodím. Je tam koš. Jsou tam i papírové utěrky na utření a myslím, že aji nějaké slipové vložky tam jsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
18.4.17 15:52
@fruperka píše:
@Macamaca Děkuju :) Tak teď jsi na řadě ty, ne?

No asi jo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.17 19:22

@Macamaca
Děkuji já jsem z toho nějaká nervozní abych neudělala trapas.

• Citovat
  • Upravit
501
18.4.17 20:13

@fruperka taky přeji hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
20.4.17 10:30

@Mellisa 012 Díky moc, už mi to začíná být dlouhý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
20.4.17 10:54

@fruperka
A kdy máš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
20.4.17 10:56
@Anonymní píše:

Já někdy chodím právě v dlouhém triku tak to už si nic neberu, není potřeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
20.4.17 11:25

@beata123 29.4. :think: ale pokusím se to vydržet, posledně jsem testovala asi 4× než uběhlo těch 14 dnů a samozřejmě nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
20.4.17 14:00

@fruperka
Já poprvé taky testovala dřív, ale poslední dva už jsem testovala až ten 14den a je to mnohem lepší, nepřemýšlela jsem tolik otom a nestresovala negativním testem předčasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.4.17 17:32

@Macamaca na zitrejsi utz drzim pesti :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
20.4.17 19:56

Ahoj holky, jsem tu nova, uz jsem sice psala i do jine diskuze, ale patrim asi i sem :) dnes probehlo moje 1.IVF v Repromede, je me uz 37, mam nizke AMH, partner horsi spermio, mela jsem kratky protokol Gonal, od 6dne Cetrodine, predevcirem jsem pripichla Ovetrelle, na utz jsem chodila ke sve doktorce, dnes kolem 10h odber v Repromede + ICSI, bylo tam 5kousku, zitra dopol me maji volat jak to vypada…tak doufam ze aspon 1 se bude vyvijet.. Odber byl v pohode, az na to ze se jim podarilo napichnout zilu az na 6 pokus :)… S Repromedou jsem jinak spokojena, jenom mozna jsem trosku zhejckana :roll:, ale vyhovoval by me pokoj pro 2..byli jsme tam 4 a cekali a cekali…kdyz privezli zpet prvni pani tak jeste chudak pod narkozou asi si to ani neuvedomovala rikala…jdu poprvy a naposled, masakr 8o…takze voci na vrch hlavy a mela jsem chut zdrhnout :lol: :lol: :lol:.. Ale nic to nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.