Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca
já když nelepila tak jsem měla taky až druhý utz o. k. Vždy to není stejné, to se dožene do pondělí uvidíš. ![]()
@beata123 píše:
@Macamaca
já když nelepila tak jsem měla taky až druhý utz o. k. Vždy to není stejné, to se dožene do pondělí uvidíš.
No doufám ![]()
Mě brzo bude končit neschopenka a myslela jsem, že to ještě stihnu, abych byla v klidu doma do testu ![]()
To je jak naschvál, předtím jsem vždycky měla sliznici 11DC 8mm.. Zkusím víno, jestli pomůže..
@Macamaca to me moc mrzi
. Kdo ti delal utz? Uz bych ket odlozila. Divim se, ze ti to nenavrhli
. Ja jsem mela minuly mesic 12DC cyklu folikul 16mm a sliznice 6,5 a to mi hned rekl, ze transfer nebude ![]()
@Macamaca myslim, ze kdyby dal naplasti od toho 12DC tak klidne byt mohl
Taky jsem nikdy problem se sliznici nemela ![]()
@kelynka
To je pravda taky jsem měla jednou náplasti po prvním utz a ket mohl proběhnout.
@Macamaca to mě mrzí, doufám, že do pondělka sliznice povyroste
, jsou to ještě dva dny, tak určitě jo, držím pěsti ![]()
@Petule35 píše:
Holky tak už mě volali z Repromedy… z 5 vajíček oplodnili 3, znova mě budou volat až příští čtvrtek, pokud nějaké zbyde tak budeme čekat na genetiku a zavádět se budou až další cyklus. Ježišmarjáá já to asi nevydržím… myslela jsem si, že mě budou informovat třeba už v pondělí jak se vyvíjí.. Jaké s tím máte zkušenosti? Volali jste si sami jak to vypadá? Nebo čekali na telefon?
Vítej
, i když já jsem tady taky nováček, ale na úplným začátku. Gratuluji ke 3 oplodněným
, krása, tak ať se dál pěkně vyvíjí.
@Macamaca Já jsem byla na kontrole 10DC a sliznice se jim taky nezdála - beru Estrofem.
Ahoj holky, všem děkuju ![]()
Dneska sliznice 8,3mm a folikul 16mm, takže to krásně dorostlo, asi vaječníky chtěly trošku oddech po té várce vajíček minulý měsíc.. Takže zítra píchám Ovitrelle a příští úterý si jdeme pro miminko
![]()
@Macamaca tak vidíš-super, každá dobrá zpráva se počítá
Příští úterý se možná potkáme, já jdu na krev a pro výsledky.
@kliki Ani já netuším, měla jsem krátký. Ale to ti všechno zavčas řeknou ![]()
@Macamaca jo hned ráno na krev a výsledky mám po poledni, co ty?
@fruperka já ještě nevím, budou volat buď v sobotu nebo v pondělí.. Ale většinou to bývá kolem 10-11
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.