Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca
A to jsi se ptala nebo ti to řekli kdo ti to bude dělat?
@beata123 píše:
@Macamaca
A to jsi se ptala nebo ti to řekli kdo ti to bude dělat?
Tokareva nám to říkala a ptala se, jestli nám to teda nevadí, kvůli tomu, co se stalo na podzim, ale od té doby už jsem ho měla u opu i u jednoho ultrazvuku a byl vždycky příjemnej, takže nemáme problém..
@Macamaca
Já měla štěstí že mě dělala všechny transférry zatím, ale kafku jsem zase měla skoro jen na opu a vše stím spojené.
@Macamaca
My tento ket to ani nikomu neřekli, řekli jsme si že poslední pokus chceme mít klid ikdyž to rodina myslí dobře:-)
@beata123 no mě právě dělal transfer před rokem Kafka a vyšlo to, tak uvidíme. Bylo to 30.4. Takže skoro jsme se trefili na den po roce.. Minule dělala Tokareva a taky jsme to nikomu neřekli a fakt jsem věřila, že to vyjde.. Asi na tom nezáleží.. Když to má být, tak to bude a když ne, tak nic neuděláme, kdyby jsme se na hlavu stavěly..
Musíme věřit a nenervovat se.
Ale jak to udělat, že? ![]()
@Macamaca
Máš pravdu, ale já si řekla že tentokrát pro svůj klid. Já už ted pořád uvažuju nad tím co kdyby… no už aby za námi bylo těch 14dní. Pokud to nevýjde tak musíme našetřit takže to vidím až na příští rok, ale já věřím že to vyjít musí.
tak holky to musíme dát a pak si budem ukazovat pupíky
![]()
@Macamaca taky si chci rict, ze chci lezet, tak snad nebudou proti ![]()
@beata123 taky mam zavadet 2-2-2… minule jsem zavadela jen 1-1-1
Holkyyy ja jsem vubec nevedela, ze si muzeme vybrat do ktere casti delohy vlozit embryo?
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.