1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
28.4.17 06:47

@kelynka
Dneska zatím nic tak snad to bude ok.Jako nekrvácela jsem tak to by snad nemělo vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
28.4.17 07:34

@Macamaca @kelynka @beata123 díky moc za podporu holky :kytka:
Tak jsem se dnes odhodlala to zkusit sama. lenost jet k dr byla větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
28.4.17 07:41

@Marlenka91
A zvládla jsi to ne? Člověk když musí zvládne cokoliv i tu jehlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
28.4.17 10:07

Čau holky, tak jsem dnes testovala a ani ťuk… :,(
Jsem 13.den od Ketu a mám 3 dny zpoždění s menzes. Můžou menzes podržet utrogestan nebo estrofem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
28.4.17 10:20

@fruperka Ahojky, tak to mě mrzí ale třeba se to ještě ukáže :hug: Já jsem teprve 3 den od ketu a je mě pořád divně. Do toho malá dává pořadný kapky že mě i houpla na břicho nebo sem tam její zvednutí po pádu atd. A ty jsi něco cítila během těch 13 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
28.4.17 10:30

@Pindrušenka jo něco cítím, ale jsou to jen takový lehký křeče. Dnes ráno jsem měla to břicho úplně tvrdý, ale jinak nic zvláštního…Na krev jdu až v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
28.4.17 10:40

@fruperka Já se cítím jak u menstruace i trošku hůř. A po každém jídle je mě těžko. Málá je dost hyproš. Když mě Tokareva dělala ten ket tak říkala že pokud je špatné to embryo že to nic neovlivní, ale pokud je zdraví a bude se stále dobře dělit tak i nějaká nemoc nebude vadit včetně toho co dělá malá. Tak pořád věřím, že nějakou šanci mám. Já mám krev 10.5. a ultrazvuk 11.5.

Příspěvek upraven 28.04.17 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
28.4.17 10:43

@fruperka Embrya máme jen s prodlouženou kultivací, žádné PGD, PGS nebo něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
28.4.17 10:50

@Pindrušenka My taky jen prodloužená kultivace. Právě mě spíš zajímalo, že jsem to ještě nedostala, jestli můžou menzes zdržet nějaké ty léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
28.4.17 10:53

@fruperka Mám pocit že utrogestan to může zadržet, protože se píše i na úpravu menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
28.4.17 10:58

@beata123 jojo zvladla. Ale je to fakt divnej pocit sama si něco píchat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
28.4.17 11:51

@Marlenka91 jsi dobrá, já jsem si to sama nepíchla ani jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.4.17 12:25
@Marlenka91 píše:
@beata123 jojo zvladla. Ale je to fakt divnej pocit sama si něco píchat :mrgreen:
:potlesk: šikovná
S každou injekcí to bude lepší :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.4.17 12:29

@fruperka to mě mrzí, už by tam // měly být :? Ale do krve stále naděje je i když malá.. Ale třeba jsi jedna z mála, které hcg roste pomalu a na testu se neukáže. Naděje umírá poslední :hug:
Příznaky jsou stejné u těhotenství, i před MS i při Utrogestanu, podle toho de nepozná nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.4.17 12:33

@beata123 tak co ti řekli? V jedné skupině je taky holka, která teď začala krvácet, transfer má mít ve čtvrtek. Řekli ji, že krvácení není ideální, ale že když do středy přestane, transfer bude.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.