1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
501
26.4.17 13:02

@kelynka to budete mít za chvilku doma školačku :) Naše malá bude mít v květnu 4 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
26.4.17 13:04

Ahoj holky, tady to za chvíli bude doufám samý test s // :) já čekám každým dnem na MS a začínám přípravu na KET :) já budu mít stimulovaný a rozhodla jsem se pro Estrofem než pro náplasti :) a místo intralipidu (stejně budu brát Medrol) si dám asi akupunkturu, myslím, že tady někdo psal, že byl po ní více uvolněný a více v pohodě i když se třeba nezadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.4.17 13:13

@hancami ahoj :mavam:
Tak si půjdeš pro druhého mrazáčka? :kytka:Já jsem na té akupunktuře minule byla a moc jsem se teda neuvolnila. Bylo to fajn, ale je tam slyšet hrozný hluk z chodby.. Jsem si říkala, že kdybych šla znovu, že bych si vzala sebou špunty do uší a pak že by to bylo fajn :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
26.4.17 13:16

@Macamaca jj, jdeme zkusit druhého, doufám, že po dovolené bude člověk odpočatý a plný pozitivní energie :dance: a teď už do ní znovu nejdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
26.4.17 13:17

@Macamaca to bude dobré :kytka:, super, že nemusíte odkládat transfer, no musíme se po hormonech víc hlídat :hug:
@Pindrušenka @Macamaca mám prý taky „jinou“ dělohu, tak se hlásím do klubu… dr mě našel přepážku. Přepážka zřejmě způsobila 2× ZT a pak třetí těhotenství se děloha už natáhla a vše bylo relativně o. k. Až na to, že malá byla v té jedné části a nemohla se otočit, tak byl u mě císař.
Holky, to vám transfery vychází pěkně ve stejnou dobu, tak tfuj, tfuj, tfuj, hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.4.17 13:20

@Macamaca Ahojky tak ted jsme dojeli vše proběhlo super, ale malá mě už dává zabrat transfer dělala Tokareva a mohla jsem si vybrat do které časti dělohy to chci dát. Tak teprve ted jsem si sedla, nákup, potvrzení do školky a zitra na gastro s Elčou. Tak premyšlet jsetli to vyjde nebo ne tak asi čas mít nebudu. Tokareva mě říkala pokud to má vyjit tak to klapne i přes plnou nasazenost maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.4.17 13:26

@Pindrušenka tak super, tak ať se hezky zavrtá a už se nepustí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.4.17 13:27

@Mellisa 012 Ahojky, mě doktorka doporučovala vždy do pravé části dělohy, tak Tokareva se dnes snažila do pravé části, i malou jsem měla v pravé části. Malá šla císařem protože byla koncem pánevním a ne a ne otočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.4.17 13:28
@hancami píše:
@Macamaca jj, jdeme zkusit druhého, doufám, že po dovolené bude člověk odpočatý a plný pozitivní energie :dance: a teď už do ní znovu nejdeš?

Jdu, ale jinam. Chodím teď k doktorovi na to každý týden a před a po transferu mi to taky udělá on. Kdyby nemohl, tak bych taky šla znova v Repromedě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.4.17 13:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
26.4.17 16:28

@kelynka
mám od pátku závádět 2-2-2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
26.4.17 16:29

@Macamaca
já vůbec nevím, ale ráda bych Tokevaru, ale uvidí se kdo tam zrovna bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
26.4.17 16:31

@hancami
to jsem byla já, taky jsem si dala zase akupunkturu byla jsem fakt více uvolněná a aspon jsem si před a po transféru odpočla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.4.17 16:38
@beata123 píše:
@Macamaca
já vůbec nevím, ale ráda bych Tokevaru, ale uvidí se kdo tam zrovna bude.

Tak ono je to jedno, hlavně, aby se mimískovi líbilo :pankac:

Holky budete po transferu ležet? Já přemýšlím, že si zase řeknu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
26.4.17 16:44

@Macamaca
To je pravda, ale taková nejvíc pohodová mi příjde tokevara, ale je to jedno hlavně aby se zavrtalo:-)
Já teda nikdy neležela, akorát půjdu po transféru na tu akupunkturu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.