Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petule35 děkuji ![]()
Ty máš teda zážitky z prvního odběru ![]()
Já když jsem byla, tak jsem byla na pokoji pro 4, ale byli jsme tam 3 a jednou jsem byla na pokoji pro 2.
Mě bude 37 v září ![]()
@Macamaca No mě už v říjnu bude 38
.. ten čas šíleně letí, ale když čekáme na MS, utz, výsledky, některé na // tak se mrška táhne jako smrad
![]()
@Petule35 píše:
Ahoj holky, jsem tu nova, uz jsem sice psala i do jine diskuze, ale patrim asi i semdnes probehlo moje 1.IVF v Repromede, je me uz 37, mam nizke AMH, partner horsi spermio, mela jsem kratky protokol Gonal, od 6dne Cetrodine, predevcirem jsem pripichla Ovetrelle, na utz jsem chodila ke sve doktorce, dnes kolem 10h odber v Repromede + ICSI, bylo tam 5kousku, zitra dopol me maji volat jak to vypada…tak doufam ze aspon 1 se bude vyvijet.. Odber byl v pohode, az na to ze se jim podarilo napichnout zilu az na 6 pokus
… S Repromedou jsem jinak spokojena, jenom mozna jsem trosku zhejckana
, ale vyhovoval by me pokoj pro 2..byli jsme tam 4 a cekali a cekali…kdyz privezli zpet prvni pani tak jeste chudak pod narkozou asi si to ani neuvedomovala rikala…jdu poprvy a naposled, masakr
…takze voci na vrch hlavy a mela jsem chut zdrhnout
![]()
![]()
.. Ale nic to nebylo…
Drzim palce, asi se vás seslo zrovna víc na odber, ja jsem byla na pokoji sama a ve vedlejším jeste 2 holky, ale šla jsem první na řadu. ![]()
Holky když jdete na utz musí být vyholené dole? Příští týden jdu na první utz.
Holky tak už mě volali z Repromedy… z 5 vajíček oplodnili 3, znova mě budou volat až příští čtvrtek, pokud nějaké zbyde tak budeme čekat na genetiku a zavádět se budou až další cyklus. Ježišmarjáá já to asi nevydržím… myslela jsem si, že mě budou informovat třeba už v pondělí jak se vyvíjí.. Jaké s tím máte zkušenosti? Volali jste si sami jak to vypadá? Nebo čekali na telefon?
@Petule35 ahoj, já to nevydržela, uložila jsem si číslo, ze kterého mi volali a volala si myslím za 3 nebo 4 dny
paní mi ochotně dala informace, jak to vypadá
@Petule35
Já čekala, měli jsme pgs takže volali na dvakrát. Ale vydržet to a pak když vidím že volají to sou nervy to je fakt.
@Anonymní píše:
Holky když jdete na utz musí být vyholené dole? Příští týden jdu na první utz.
Teda to jsou otázky
![]()
Holky, tak jsem doma. Jsem trochu zklamaná, sliznice 5 mm dominantní folikul zatím není, tak v pondělí znova na ultrazvuk ![]()
@Petule35 já taky čekala až zavolají, ono stejně nejhorší je to čekání na PGS, to trvá nejdyl ![]()
@Macamaca
Neboj uvidíš že v pondělí to bude lepší
A lepíš nebo ne?
@beata123 ne, nic nemám. Předchozí transfery jsem měla v nativu, nikdy nebyl problém ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.