1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
20.4.17 19:59

@Macamaca preji ti at mas zitra na utz same dobre zpravy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.4.17 21:05
@kelynka píše:
@Macamaca na zitrejsi utz drzim pesti :hug: :andel:

Děkuji :hug:
Zítra napíšu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.4.17 21:08

@Petule35 děkuji :kytka:
Ty máš teda zážitky z prvního odběru :mrgreen:
Já když jsem byla, tak jsem byla na pokoji pro 4, ale byli jsme tam 3 a jednou jsem byla na pokoji pro 2.
Mě bude 37 v září ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
21.4.17 07:54

@Macamaca No mě už v říjnu bude 38 :?.. ten čas šíleně letí, ale když čekáme na MS, utz, výsledky, některé na // tak se mrška táhne jako smrad :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
21.4.17 07:59
@Petule35 píše:
Ahoj holky, jsem tu nova, uz jsem sice psala i do jine diskuze, ale patrim asi i sem :) dnes probehlo moje 1.IVF v Repromede, je me uz 37, mam nizke AMH, partner horsi spermio, mela jsem kratky protokol Gonal, od 6dne Cetrodine, predevcirem jsem pripichla Ovetrelle, na utz jsem chodila ke sve doktorce, dnes kolem 10h odber v Repromede + ICSI, bylo tam 5kousku, zitra dopol me maji volat jak to vypada…tak doufam ze aspon 1 se bude vyvijet.. Odber byl v pohode, az na to ze se jim podarilo napichnout zilu az na 6 pokus :)… S Repromedou jsem jinak spokojena, jenom mozna jsem trosku zhejckana :roll:, ale vyhovoval by me pokoj pro 2..byli jsme tam 4 a cekali a cekali…kdyz privezli zpet prvni pani tak jeste chudak pod narkozou asi si to ani neuvedomovala rikala…jdu poprvy a naposled, masakr 8o…takze voci na vrch hlavy a mela jsem chut zdrhnout :lol: :lol: :lol:.. Ale nic to nebylo…

Drzim palce, asi se vás seslo zrovna víc na odber, ja jsem byla na pokoji sama a ve vedlejším jeste 2 holky, ale šla jsem první na řadu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
21.4.17 08:01

@Macamaca dnes hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.17 09:31

Holky když jdete na utz musí být vyholené dole? Příští týden jdu na první utz.

• Citovat
  • Upravit
412
21.4.17 10:25

Holky tak už mě volali z Repromedy… z 5 vajíček oplodnili 3, znova mě budou volat až příští čtvrtek, pokud nějaké zbyde tak budeme čekat na genetiku a zavádět se budou až další cyklus. Ježišmarjáá já to asi nevydržím… myslela jsem si, že mě budou informovat třeba už v pondělí jak se vyvíjí.. Jaké s tím máte zkušenosti? Volali jste si sami jak to vypadá? Nebo čekali na telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
21.4.17 10:35

@Petule35 ahoj, já to nevydržela, uložila jsem si číslo, ze kterého mi volali a volala si myslím za 3 nebo 4 dny :) paní mi ochotně dala informace, jak to vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.4.17 10:47

@Petule35
Já čekala, měli jsme pgs takže volali na dvakrát. Ale vydržet to a pak když vidím že volají to sou nervy to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.4.17 10:47
@Anonymní píše:
Holky když jdete na utz musí být vyholené dole? Příští týden jdu na první utz.

Teda to jsou otázky :mrgreen: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.4.17 10:48

Holky, tak jsem doma. Jsem trochu zklamaná, sliznice 5 mm dominantní folikul zatím není, tak v pondělí znova na ultrazvuk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.4.17 10:51

@Petule35 já taky čekala až zavolají, ono stejně nejhorší je to čekání na PGS, to trvá nejdyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.4.17 10:56

@Macamaca
Neboj uvidíš že v pondělí to bude lepší :hug: A lepíš nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.4.17 10:58

@beata123 ne, nic nemám. Předchozí transfery jsem měla v nativu, nikdy nebyl problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.