1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
25.4.17 07:31
@kelynka píše:
@fruperka drzim pesti, at to do soboty vydrzis a pak na tebe vykoukne dalnice :hug: :hug: :hug:

Moc díky, jsem napnutá jak struna :mrgreen: A tebe ať dnes čekají jen samé dobré zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
25.4.17 07:34
@Mellisa 012 píše:
@Macamaca :dance: :dance: parááááda :dance: :dance: mám radost, že se ti to tak pěkně rýsuje :srdce: a sliznice to dohnala :hug:
@fruperka držím pěsti, ať to tady prolomíš a vykouknou na tebe pořádné dálnice // :hug:
@kelynka držím pěsti :hug: Jéé, a jak starou máš dceru?Ahoj holky, tak se v té Repromedě pěkně prostřídáme :), my jsme byly dneska, já na krev na horm. profil a AMH a přítel na spermiogram. Teda řeknu vám, že tu kabinku jsem si takhle vůbec nepředstavovala :think:, na recepci nám řekla, že tam můžu jít s přítelem, ale neustále tam někdo chodil okolo a bylo slyšet všechno, ale důležité bylo, že jsme odevzdali materiál :) Teď se bojím, aby výsledky byly dobré… od toho se bude všechno odvíjet :*

Díky a přeji co nejlepší výsledky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.4.17 10:42

@Macamaca ja budu mit transfer taky v utery :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
25.4.17 13:54

@kelynka Vypadá to, že úterý bude pro hodně z nás důležitý den. :palec: Tak hlavně, aby se nesl v pozitivním duchu pro všechny :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.4.17 14:12

Ahojky všem :mavam:, tak se sem opět vracím. 1 ivf v Repromedě jsem měla v roce 2013 a mám z prvního hned Elenku které budou 3 roky 23.července. Zítra si jdeme pro frostíka. Máme zamražené 3 embrya. Všem Vám držím pěstičky, protože ty nervy znám. Mala ted spinka tak mám chvilku pro sebe. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
25.4.17 15:19

Ahoj holky tak sliznice vypadá dobře takže ve středu transfér :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
25.4.17 15:21

@kelynka
já jsem byla na 9 hodinu a ještě jsem pak byla na itralipidu vykapat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.4.17 16:53
@fruperka píše:
@Macamaca jo jsem 9., ještě to zkusím vydržet, lepší být napnutá, než zklamaná, ale je to čím dál težší teda :think:

No jsou to nervy, já po prvním transferu testovala právě 9. den a byly //…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.4.17 16:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.4.17 16:55
@kelynka píše:
@Macamaca ja budu mit transfer taky v utery :dance: :hug:

Tak to je super, to se třeba potkáme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.4.17 16:56

@Pindrušenka ahoj, zítra budu držet pěstičky :andel: :hug: snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.4.17 16:58

@beata123 tak super, to jsi jen jeden den po nás, tak v tom budeme spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.4.17 17:03

Holky, já jsem si o víkendu našla bulku v prsu. Dneska jsem byla na ultrazvuku v mamo centru a vysáli mi z toho tekutinu a poslali mě s tím k onkologovi. Volat o výsledky budu příští čtvrtek, tak snad to bude ok.. Říkal, že transfer nemám odkládat, že to vypadá dobře. Ale říkal, že kvůli IVF jsem teď v rizikové skupině a že mám chodit každý rok na prevenci.. To stejně chodím, protože toto se mi stalo už i pár let zpět a od té doby chodím každý rok na ultrazvuk.
Tak holky, radši se hlídejte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.4.17 17:41

Jo jo jsem trošku nervozní do druhýho mimča jsem hned nechtěla hopsnout, protože má malá alergii na mléko a zjistili nám to až v 15 měsíci a do té doby jen řvala a řvala. Ted je malá nemocná sice bez teplot ale děsná rýma a kašel a po sobě to taky trošku pocituji. Embryoložka říkala že slabší průběh nevadí. Tak to zatím neřeším, pokud má něco klapnout tak to klapne. Jen se asi u doktora nezajímám o podrobnosti mé sliznice :mrgreen:, každá víte jak ji máte vysokou, ale já se ani o to nezajímala prostě jsem přišla na ultrazvuk on mě dal rozpis a tradá domů. Jen mě řekl tak vše roste a jdeme na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.4.17 17:50

@Macamaca Neboj, uvidíš že to dobře dopadne :hug:. Já jsem si našla bulku na zádech a nebyla opouzdřená a rostla do svalu i pod sval a dopadlo to negativně. Dělal mě to ambulantně a na stole jsem ležela 45 minut. Jen mě řekl že hormony jsou hroznej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.