Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka píše:
@fruperka drzim pesti, at to do soboty vydrzis a pak na tebe vykoukne dalnice![]()
![]()
Moc díky, jsem napnutá jak struna
A tebe ať dnes čekají jen samé dobré zprávy ![]()
@Mellisa 012 píše:
@Macamaca![]()
parááááda
![]()
mám radost, že se ti to tak pěkně rýsuje
a sliznice to dohnala
@fruperka držím pěsti, ať to tady prolomíš a vykouknou na tebe pořádné dálnice //
@kelynka držím pěstiJéé, a jak starou máš dceru?Ahoj holky, tak se v té Repromedě pěkně prostřídáme
, my jsme byly dneska, já na krev na horm. profil a AMH a přítel na spermiogram. Teda řeknu vám, že tu kabinku jsem si takhle vůbec nepředstavovala
, na recepci nám řekla, že tam můžu jít s přítelem, ale neustále tam někdo chodil okolo a bylo slyšet všechno, ale důležité bylo, že jsme odevzdali materiál
Teď se bojím, aby výsledky byly dobré… od toho se bude všechno odvíjet
Díky a přeji co nejlepší výsledky ![]()
@kelynka Vypadá to, že úterý bude pro hodně z nás důležitý den.
Tak hlavně, aby se nesl v pozitivním duchu pro všechny ![]()
Ahojky všem
, tak se sem opět vracím. 1 ivf v Repromedě jsem měla v roce 2013 a mám z prvního hned Elenku které budou 3 roky 23.července. Zítra si jdeme pro frostíka. Máme zamražené 3 embrya. Všem Vám držím pěstičky, protože ty nervy znám. Mala ted spinka tak mám chvilku pro sebe. ![]()
Ahoj holky tak sliznice vypadá dobře takže ve středu transfér ![]()
@kelynka
já jsem byla na 9 hodinu a ještě jsem pak byla na itralipidu vykapat.
@fruperka píše:
@Macamaca jo jsem 9., ještě to zkusím vydržet, lepší být napnutá, než zklamaná, ale je to čím dál težší teda
No jsou to nervy, já po prvním transferu testovala právě 9. den a byly //…
@beata123 tak super, to jsi jen jeden den po nás, tak v tom budeme spolu ![]()
Holky, já jsem si o víkendu našla bulku v prsu. Dneska jsem byla na ultrazvuku v mamo centru a vysáli mi z toho tekutinu a poslali mě s tím k onkologovi. Volat o výsledky budu příští čtvrtek, tak snad to bude ok.. Říkal, že transfer nemám odkládat, že to vypadá dobře. Ale říkal, že kvůli IVF jsem teď v rizikové skupině a že mám chodit každý rok na prevenci.. To stejně chodím, protože toto se mi stalo už i pár let zpět a od té doby chodím každý rok na ultrazvuk.
Tak holky, radši se hlídejte ![]()
Jo jo jsem trošku nervozní do druhýho mimča jsem hned nechtěla hopsnout, protože má malá alergii na mléko a zjistili nám to až v 15 měsíci a do té doby jen řvala a řvala. Ted je malá nemocná sice bez teplot ale děsná rýma a kašel a po sobě to taky trošku pocituji. Embryoložka říkala že slabší průběh nevadí. Tak to zatím neřeším, pokud má něco klapnout tak to klapne. Jen se asi u doktora nezajímám o podrobnosti mé sliznice
, každá víte jak ji máte vysokou, ale já se ani o to nezajímala prostě jsem přišla na ultrazvuk on mě dal rozpis a tradá domů. Jen mě řekl tak vše roste a jdeme na to ![]()
@Macamaca Neboj, uvidíš že to dobře dopadne
. Já jsem si našla bulku na zádech a nebyla opouzdřená a rostla do svalu i pod sval a dopadlo to negativně. Dělal mě to ambulantně a na stole jsem ležela 45 minut. Jen mě řekl že hormony jsou hroznej…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.