1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
24.4.17 14:26

@fruperka a jak jsi má tom, už jsi zkoušela test? To je asi ještě brzo, že? Kolikátý den jsi? 9?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.4.17 14:39

@Macamaca jo jsem 9., ještě to zkusím vydržet, lepší být napnutá, než zklamaná, ale je to čím dál težší teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.4.17 16:16

@Macamaca tak supeeer :dance: :hug: Ano ty jsi vlastne byla po odberu, tak vajecniky potrebovaly cas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.4.17 16:18

@fruperka tfuj tfuj at ti to vyjde :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
24.4.17 16:40

@Macamaca To jsou skvělé zprávy!!! :palec: doufám, že ti to klapne..tfuj, tfuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.4.17 16:41

@kelynka Díky za podporu :hug: A jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.4.17 16:58

@fruperka zitra me ceka utz 12DC, tak snad bude sliznice :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.4.17 17:09

@kelynka Určitě bude v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.4.17 18:21

@fruperka lepim naplasti tak snad uz ket bude. Minule jsem musela ket odlozit kvuli zapalu plic u dcery, potom nebyla sliznice tak ted snad uz bude, kdyz je ket planovany :lol: Zitra pisnu 8) Kdy budes testovat? :hug: Mas muj obdiv, ze to tak dlouho vydrzis :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.4.17 18:54

@kelynka testovat mám v sobotu, ale nevím jestli to vydržím :mrgreen: Měla bych to každým dnem dostat, tak jsem čím dál víc nervózní, aby mrcha nedorazila! Ale min. do pátku to chci vydržet bez testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
24.4.17 19:13

@Macamaca :dance: :dance: parááááda :dance: :dance: mám radost, že se ti to tak pěkně rýsuje :srdce: a sliznice to dohnala :hug:
@fruperka držím pěsti, ať to tady prolomíš a vykouknou na tebe pořádné dálnice // :hug:
@kelynka držím pěsti :hug: Jéé, a jak starou máš dceru?

Ahoj holky, tak se v té Repromedě pěkně prostřídáme :), my jsme byly dneska, já na krev na horm. profil a AMH a přítel na spermiogram. Teda řeknu vám, že tu kabinku jsem si takhle vůbec nepředstavovala :think:, na recepci nám řekla, že tam můžu jít s přítelem, ale neustále tam někdo chodil okolo a bylo slyšet všechno, ale důležité bylo, že jsme odevzdali materiál :) Teď se bojím, aby výsledky byly dobré… od toho se bude všechno odvíjet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
24.4.17 20:25

@kelynka
Já jdu zítra taky na utz budu 11DC :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.4.17 22:14

@fruperka drzim pesti, at to do soboty vydrzis a pak na tebe vykoukne dalnice :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.4.17 22:16

@Mellisa 012 dcera mela pet let v listopadu :srdce:
Super, ze jste to zvladli :mrgreen:, byla bych taky nervozni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.4.17 22:16

@beata123 na kolikatou jdes? :lol: Ja jdu 9:45 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.