Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@fruperka a jak jsi má tom, už jsi zkoušela test? To je asi ještě brzo, že? Kolikátý den jsi? 9?
@Macamaca jo jsem 9., ještě to zkusím vydržet, lepší být napnutá, než zklamaná, ale je to čím dál težší teda ![]()
@Macamaca tak supeeer
Ano ty jsi vlastne byla po odberu, tak vajecniky potrebovaly cas ![]()
@Macamaca To jsou skvělé zprávy!!!
doufám, že ti to klapne..tfuj, tfuj ![]()
@fruperka lepim naplasti tak snad uz ket bude. Minule jsem musela ket odlozit kvuli zapalu plic u dcery, potom nebyla sliznice tak ted snad uz bude, kdyz je ket planovany
Zitra pisnu
Kdy budes testovat?
Mas muj obdiv, ze to tak dlouho vydrzis
![]()
@kelynka testovat mám v sobotu, ale nevím jestli to vydržím
Měla bych to každým dnem dostat, tak jsem čím dál víc nervózní, aby mrcha nedorazila! Ale min. do pátku to chci vydržet bez testu.
@Macamaca
parááááda
mám radost, že se ti to tak pěkně rýsuje
a sliznice to dohnala ![]()
@fruperka držím pěsti, ať to tady prolomíš a vykouknou na tebe pořádné dálnice // ![]()
@kelynka držím pěsti
Jéé, a jak starou máš dceru?
Ahoj holky, tak se v té Repromedě pěkně prostřídáme
, my jsme byly dneska, já na krev na horm. profil a AMH a přítel na spermiogram. Teda řeknu vám, že tu kabinku jsem si takhle vůbec nepředstavovala
, na recepci nám řekla, že tam můžu jít s přítelem, ale neustále tam někdo chodil okolo a bylo slyšet všechno, ale důležité bylo, že jsme odevzdali materiál
Teď se bojím, aby výsledky byly dobré… od toho se bude všechno odvíjet ![]()
@fruperka drzim pesti, at to do soboty vydrzis a pak na tebe vykoukne dalnice
![]()
@Mellisa 012 dcera mela pet let v listopadu ![]()
Super, ze jste to zvladli
, byla bych taky nervozni ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.