Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca píše:
Tak superdoufám, že tu započneš těhotenskou vlnu a my tě pak budeme následovat
Nic bych si nepřála víc holky, to mi věřte! Tentokrát nad tím nemám moc čas ani přemýšlet, tak uvidíme. Minule jsem odpočítávala skoro minuty a teď bych to klidně i o nějaký den posunula ![]()
@fruperka
Lepší nad tím nepřemýšlet:-) Držím pěsti, ať se pořádně zavrtá a už nepustí ![]()
@beata123 píše:
@kelynka
Už mě pěkně bolí břicho a začínám trochu špinit takže už to vypadá nadějně
Super
![]()
@fruperka píše:
Díkyyyyyy![]()
budu se snažit
Tfuj tfuj.. moc ti to preji
![]()
Tak holky už lepím náplasti a na utz jsem 12den což je 26.4 ve středu.
@fruperka ahoj, tak jak to dnes proběhlo? Už máš mimíska u sebe? ![]()
@Macamaca ty už jdeš teď v pátek na utz, že? ![]()
Holky, možná se zeptám blbě, ale ty ultrazvuky se dělají vaginálně nebo přes břicho ![]()
@Mellisa 012 píše:
@Macamaca ty už jdeš teď v pátek na utz, že?
Holky, možná se zeptám blbě, ale ty ultrazvuky se dělají vaginálně nebo přes břicho
Jojo, v pátek ![]()
Vždycky vaginálně
@Macamaca a za chvilku budeš mít miminko v bříšku
![]()
To mě docela překvapilo, že utz se dělají vždy vaginálně, tak aspoň předejdu trapné chvilce, kdybych si všechno neodložila
Myslela jsem, že třeba jednou tak, podruhý jinak
Dííky Macamaca!
Holky, přeji vám hezké Velikonoce ![]()
@Mellisa 012 píše:
@Macamaca a za chvilku budeš mít miminko v bříšku![]()
To mě docela překvapilo, že utz se dělají vždy vaginálně, tak aspoň předejdu trapné chvilce, kdybych si všechno neodložilaMyslela jsem, že třeba jednou tak, podruhý jinak
Dííky Macamaca!Holky, přeji vám hezké Velikonoce
Asi to tak líp vidí, přes ten vnitřek. Jediný, kdy mi to bylo nepříjemný, když jsem byla 5 den stimulace a ještě mi neskončila MS, ale oni jsou na to zvyklí a je to v pohodě. Jinak to mají dobře udělaný, vyslečeš se v kabince a můžeš si obléct jednorázovou sukýnku, takže dovnitř nemusíš jen tak ![]()
Taky hezké Velikonoce všem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.