1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
26.4.17 20:17

@kelynka už jsem to tady psala.. Kafka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.4.17 21:39

@Macamaca ahaa, jsem to prehledla. Uz jednou jsem ho mela na ket, snad to zase vyjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
26.4.17 21:57

@kelynka
Mě se teda nikdy neptaly do jaké časti ho vložit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.4.17 08:29

@beata123 já myslím, že pokud nemáš atyp dělohy, tak je to jedno. A já bych teda ani nechtěla, aby mi dávali vybrat, pak by jsem si mohla říkat, kdybych ho nechala dát do té druhé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.4.17 08:31

Holky, tu akupunkturu si objednáte až při kontrolním UTZ? nebo raději hned jak se na kontrolu objednáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
27.4.17 08:42

@hancami
no až po kontrolním utz až řeknou termín transféru tak vždy pak řeknu na recepci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.4.17 08:44

Já koukám jak puk, když tady čtu vaše zkušenosti 8o :D Vůbec netuším jakou mám sliznici, ani do které části dělohy mi dali embryo, jestli ležet nebo ne…akupunktura… Máte můj obdiv, že jste se ještě nezbláznily holky :mavam: To je informací, vůbec jsem netušila, že je tolik možností??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.4.17 08:58

Holky, nevíte jestli repromeda nespolupracuje s některými gynekology? nevím, jestli to bylo tady, ale někdo psal, že téměř na všechny kontroly chodí blíže k bydlišti a jen na opu, transfery do Repromedy. Čekám každám dnem MS a jestli přijde za 3-4 dny, tak mi vůbec nebude vycházet termín na kontrolu sliznice - budeme na dovolené - blízko Jinřichovému Hradci skoro Jížní Čechy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
27.4.17 09:00

@fruperka
To se ti jenom zdá:-) Já vždy taky nevím jakou mám sliznici, někdy řeknou že je dobrá a připravená tak se ani neptám. Stou části dělohy to je asi opravdu jen když máš atyp jak říká hancami. A ležení a akupunktura je na tobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
27.4.17 09:01

@hancami
Jo myslím že někdo tady chodil jinam, ale to bys asi musela vyzjístit v repromedě jestli by byla tato možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.4.17 09:04

@fruperka já ze začátku taky nic nechytala, o nic se nezajímala, prostě jsem věřila :) - to bylo na jiné klinice - ale postupem času a po zkušenostech jsem začala se více zajímat a snažila se zapamatovat některé věci z prohlídek, které podle mě jsou třeba důležité… ale třeba při stimulaci jsem to moc nechytala ty velikosti a počty, bylo jich hodně, takže jsem věděla jen rámcově.
Ale po pravdě je mi smutno po tom období, kdy jsem jen slepě věřila, nic neřešila… bylo to méně stresové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.4.17 09:05

@beata123 Ale i tak jsem vůbec neměla tušení o akupunktuře a ani by mě nenapadlo, že si můžu říct, že chci ležet (protože to bych možná bývala chtěla :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.4.17 09:07

@hancami Ono možná čím méně informací, tím větší klid v hlavě, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.4.17 09:09

@fruperka jj, přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
27.4.17 09:22

@fruperka
Je pravda že já se tady dozvěděla hodně věcí že je možnost seškrábnutí slinznice a intralipidu atd. to mi v repro neřekli a musela jsem si oto říct, to mě trochu štve že jsem to už mohla mít ket předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.