Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca ahaa, jsem to prehledla. Uz jednou jsem ho mela na ket, snad to zase vyjde ![]()
@beata123 já myslím, že pokud nemáš atyp dělohy, tak je to jedno. A já bych teda ani nechtěla, aby mi dávali vybrat, pak by jsem si mohla říkat, kdybych ho nechala dát do té druhé ![]()
Holky, tu akupunkturu si objednáte až při kontrolním UTZ? nebo raději hned jak se na kontrolu objednáváte?
@hancami
no až po kontrolním utz až řeknou termín transféru tak vždy pak řeknu na recepci ![]()
Já koukám jak puk, když tady čtu vaše zkušenosti
Vůbec netuším jakou mám sliznici, ani do které části dělohy mi dali embryo, jestli ležet nebo ne…akupunktura… Máte můj obdiv, že jste se ještě nezbláznily holky
To je informací, vůbec jsem netušila, že je tolik možností??? ![]()
Holky, nevíte jestli repromeda nespolupracuje s některými gynekology? nevím, jestli to bylo tady, ale někdo psal, že téměř na všechny kontroly chodí blíže k bydlišti a jen na opu, transfery do Repromedy. Čekám každám dnem MS a jestli přijde za 3-4 dny, tak mi vůbec nebude vycházet termín na kontrolu sliznice - budeme na dovolené - blízko Jinřichovému Hradci skoro Jížní Čechy ![]()
@fruperka
To se ti jenom zdá:-) Já vždy taky nevím jakou mám sliznici, někdy řeknou že je dobrá a připravená tak se ani neptám. Stou části dělohy to je asi opravdu jen když máš atyp jak říká hancami. A ležení a akupunktura je na tobě ![]()
@hancami
Jo myslím že někdo tady chodil jinam, ale to bys asi musela vyzjístit v repromedě jestli by byla tato možnost.
@fruperka já ze začátku taky nic nechytala, o nic se nezajímala, prostě jsem věřila
- to bylo na jiné klinice - ale postupem času a po zkušenostech jsem začala se více zajímat a snažila se zapamatovat některé věci z prohlídek, které podle mě jsou třeba důležité… ale třeba při stimulaci jsem to moc nechytala ty velikosti a počty, bylo jich hodně, takže jsem věděla jen rámcově.
Ale po pravdě je mi smutno po tom období, kdy jsem jen slepě věřila, nic neřešila… bylo to méně stresové ![]()
@beata123 Ale i tak jsem vůbec neměla tušení o akupunktuře a ani by mě nenapadlo, že si můžu říct, že chci ležet (protože to bych možná bývala chtěla
)
@hancami Ono možná čím méně informací, tím větší klid v hlavě, že?
@fruperka
Je pravda že já se tady dozvěděla hodně věcí že je možnost seškrábnutí slinznice a intralipidu atd. to mi v repro neřekli a musela jsem si oto říct, to mě trochu štve že jsem to už mohla mít ket předtím.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.