Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, dneska jdete dvě na transfer, že? mám tady z toho trochu guláš
moc Vám držím palce!!!
já dnes 37dc a zatím MS nikde, ale teď už aspoň nebudu mít obavy, kam bych šla na kontrolu sliznice před KET, protože už mi i první den dovolené vychází na 14dc -kdyby dneska dorazila a to mám domluvené, že můžu přijít později než 10-12dc. takže dovolenou si užiju i bez utroše, za což jsem moooc ráda ![]()
holky, atk ať se daří a je tady brzy hooodně // ![]()
@hancami dekujeme
Ty si hezky uzij dovcu a pak se odpocata vrhnes na dalsi pokus ![]()
@Macamaca ajoo já už v tom mám taky trochu chaos
tak vám dneska držím palce
@beata123 Ahojky, Tokareva mě říkala že cca 1-3 dny, ale hned od první chvíle co ti ho dají do dělohy tak se začne ponořovat do sliznic.
@Macamaca chteli po vas zaplatit ket?? Ja jsem se musela na recepci pripomenout, nauctovala nam jen naplasti a utrogestan
Mela jsem byt ticho a mohla jsem usetrit ![]()
@kelynka my neplatili nic, Utrogestanu mám dost a KET je na pojišťovnu ![]()
Jsem ráda, že jsme se potkaly.
Jsi moc hezká a manžel je taky sympaťák. Přišlo mi vtipný, že jsi si sedla ke stolečku, kde jsme seděli my
i když ono tam moc místa nebylo.. Měli jsme i společnou chodbičku na převlečení ![]()
Jak dlouho jsi ležela? Já asi jen 7 minut, pak už jsme museli, aby jsme stihli tu akupunkturu..
@Macamaca akupunkturu, jsi jela k tomu svému, nebo v repro?
@Macamaca @kelynka holky, moc držím palce, chtělo by to se tady od někoho nakazit těhulkováním ![]()
@hancami děkujeme
![]()
Byla jsem u toho svého doktora, je to předseda akupunkturistické komory ČR nebo čeho
v Repromedě to myslím dneska nikdo neměl, ani jsem ji tam neviděla..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.