1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
2.5.17 16:47
@beata123 píše:
@kelynka
Díky dneska jsem se dala do uklízení tak nato ani tolik nemyslím, ale jse nervozní.

Mě to včera dost pomohlo, že jsem byla celej den v zápřahu. Nebyl čas myslet na blbosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.5.17 16:56

@Macamaca ja jsem ho platila i po opu :think: No to je jedno, nejdulezitejsi je, aby to klaplo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.5.17 16:57

@Macamaca fuhaa to je castka 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.5.17 16:58

@kelynka ale to bys teda neměla, si myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.5.17 16:58

@Macamaca manzel pry rekl sestrice, kdyz me volala, ze jsem na hajzlu :mrgreen: To je hrozny buran :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.5.17 17:05
@kelynka píše:
@Macamaca fuhaa to je castka 8o :zed:

Doplaceli jsme za oplodnění, bylo 18 vajíček, tak proto.. Když bylo do těch 10, tak jsme platili asi 42 tisíc

@kelynka píše:
@Macamaca manzel pry rekl sestrice, kdyz me volala, ze jsem na hajzlu :mrgreen: To je hrozny buran :mrgreen: :zed:
:mrgreen: :mrgreen: myslím, že říkal záchod :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
2.5.17 17:28

@Macamaca
přesně to mám stejné, hlava se musí zabavit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
2.5.17 17:29

@kelynka
my už za vše i s léky atd. daly hrubě přes 100tisíc tak doufám že se už zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.5.17 17:42

To jsou hrozný pálky teda 8o nám to předběžně spočítali na 43tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.5.17 17:47

@Macamaca aha, prave rikal, ze mu to ujelo a rekl na hajzlu :mrgreen: Rikam ty jsi hrozny buran :mrgreen: Ale fakt to byla nahodicka, ze jsme si sedli ke stolu kde jste sedeli vy :lol: Dnes tam teda bylo narvano :roll: Tvuj manzel byl u transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.5.17 17:49

Holky, to jsou silene castky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.5.17 17:53

@Marlenka91 to tak odpovídá, asi.. Jen když je víc než 10 vajíček, tak musíš připlatit oplodnění.. Teda nemusíš, můžeš říct, že nechceš víc oplodnovat, ale když je takovej úbytek, tak jsme samozřejmě byli pro připlacení :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.5.17 17:56
@kelynka píše:
@Macamaca aha, prave rikal, ze mu to ujelo a rekl na hajzlu :mrgreen: Rikam ty jsi hrozny buran :mrgreen: Ale fakt to byla nahodicka, ze jsme si sedli ke stolu kde jste sedeli vy :lol: Dnes tam teda bylo narvano :roll: Tvuj manzel byl u transferu?

Ne, to určitě neřekl, to bych si asi všimla :mrgreen:
Jo je to sranda, takový náhody, jsem si říkala, jestli se vůbec potkáme, když tam bylo tolik lidí
Jo manžel chodí vždycky se mnou, říká, že by měl být u toho, když otěhotním :mrgreen: :mrgreen: drží mě za ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.5.17 17:58

@kelynka a ještě jsme spolu otěhotněli přes zeď :mrgreen: To prostě vyjít musí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.5.17 18:01

@Macamaca tak to je krasne, ze te vzdy drzi za ruku :hug: To muj manzel by se na to nemohl divat… Vadi mu, ze by na me pred nim sahal cizi muz, ikdyz je to dr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.