1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
3.5.17 12:42

@Macamaca jo už i z krve, jsem 36 DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.5.17 13:13

Holky tak dnešní trandfér se nekonal embrio po rozmražení nebylo dobré. Ono se tenkrát dovyšetřovalo, nevím prostě nebylo dobré. Takže jsem se tam málem vyvrátila. Takže budeme muset jít do 2 IVF, ale až našetříme. Musím řct že mě to uplně zaskočilo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.5.17 13:31

@beata123 :,( to mě moc mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
3.5.17 13:34

@beata123 to je hrozný, drž se! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
3.5.17 13:39

@beata123 ach jo, to mě mrzí :hug: tohle je rána z čistého nebe, člověk počítá s mnoha věcmi, ale že mu neudělá dobře znovu zamražení a rozmražení s tím nepočítáme :hug:
@fruperka radši se pak zeptej, jak to embrya snáší to opakované zamražení, jestli budete dodělávat PGS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.5.17 13:42

@hancami
To máš pravdu. Bylo mi divné že jsem měla jít na akupunkturu a 20minut jsme čekali a pak si nás zavolala Tokevara a podle výrazu mě bylo jasný že je něco špatně. No hodně mě to mrzí protože jsem ted byla natom šeškrábnutí sliznice a intralipidu a nic.Ted si dám od hormonů a všeho pokoj a zkusím zase bylinky než našetříme. Je mi 29let tak si říkám že to snad zvládneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.5.17 13:43

@fruperka @Marlenka91
Díky holky už jsem to trochu rozdýchala, ale hlodat mě to bude dýl. to jsem si dneska říkala, že jsem nebyla ani nějak nervozní ráno a dobře se vyspala nato a pak tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.5.17 13:46

@fruperka to me moc mrzi :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.5.17 13:46

@beata123 ach jo, drz se :,( :hug: Jak jsi psala, jsi mladoucka :* Miminka se urcite dockas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.5.17 13:50

@kelynka
Díky. Doufám že se dočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
3.5.17 13:52
@hancami píše:
@beata123 ach jo, to mě mrzí :hug: tohle je rána z čistého nebe, člověk počítá s mnoha věcmi, ale že mu neudělá dobře znovu zamražení a rozmražení s tím nepočítáme :hug:
@fruperka radši se pak zeptej, jak to embrya snáší to opakované zamražení, jestli budete dodělávat PGS

Včera mi Tokareva řekla, že je 1-5%, že to to embryo nepřežije, ale že v tom případě by nepřežilo ani transfer, tak jsem si říkala, že se to dá risknout a dnes @beata123 no úplně se vidím v tvoji kůži-hrozný! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
3.5.17 14:01

@beata123 kdo ví, třeba teď vypnete, zabojujou bylinky a povede se. Už jsem psala víckrát, ale co si od toho všeho odpočinout v lázních. jsou balzám na nervy :hug:
asi už ti to poleze krkem tahle věta, ale máš ještě krásný věk, my jsme na konci mých 29 let teprve začínali zkoušet přirozeně :mrgreen: ale je pravda, že to letí, letos mi bude 36 a pořád nic, takže je vlastně úplně jedno kolik komu je, když se nedaří, tak se nedaří a když se má zadařit, tak se zadaří. Přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.5.17 14:10

@hancami
Děkuji o lázních jsem taky uvažovala. Ted to pustím z hlavy uplně a až budou peníze tak zas najedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.5.17 14:12

Ted koukám po nějaké práci tak snad to se aspon zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.5.17 14:19

@hancami @kelynka
Holky držím vám pěsti a´t se alespoň na vás usměje štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.