Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak dnešní trandfér se nekonal embrio po rozmražení nebylo dobré. Ono se tenkrát dovyšetřovalo, nevím prostě nebylo dobré. Takže jsem se tam málem vyvrátila. Takže budeme muset jít do 2 IVF, ale až našetříme. Musím řct že mě to uplně zaskočilo ![]()
@beata123 ach jo, to mě mrzí
tohle je rána z čistého nebe, člověk počítá s mnoha věcmi, ale že mu neudělá dobře znovu zamražení a rozmražení s tím nepočítáme ![]()
@fruperka radši se pak zeptej, jak to embrya snáší to opakované zamražení, jestli budete dodělávat PGS
@hancami
To máš pravdu. Bylo mi divné že jsem měla jít na akupunkturu a 20minut jsme čekali a pak si nás zavolala Tokevara a podle výrazu mě bylo jasný že je něco špatně. No hodně mě to mrzí protože jsem ted byla natom šeškrábnutí sliznice a intralipidu a nic.Ted si dám od hormonů a všeho pokoj a zkusím zase bylinky než našetříme. Je mi 29let tak si říkám že to snad zvládneme.
@fruperka @Marlenka91
Díky holky už jsem to trochu rozdýchala, ale hlodat mě to bude dýl. to jsem si dneska říkala, že jsem nebyla ani nějak nervozní ráno a dobře se vyspala nato a pak tohle.
@beata123 ach jo, drz se
Jak jsi psala, jsi mladoucka
Miminka se urcite dockas ![]()
@hancami píše:
@beata123 ach jo, to mě mrzítohle je rána z čistého nebe, člověk počítá s mnoha věcmi, ale že mu neudělá dobře znovu zamražení a rozmražení s tím nepočítáme
@fruperka radši se pak zeptej, jak to embrya snáší to opakované zamražení, jestli budete dodělávat PGS
Včera mi Tokareva řekla, že je 1-5%, že to to embryo nepřežije, ale že v tom případě by nepřežilo ani transfer, tak jsem si říkala, že se to dá risknout a dnes @beata123 no úplně se vidím v tvoji kůži-hrozný! ![]()
@beata123 kdo ví, třeba teď vypnete, zabojujou bylinky a povede se. Už jsem psala víckrát, ale co si od toho všeho odpočinout v lázních. jsou balzám na nervy ![]()
asi už ti to poleze krkem tahle věta, ale máš ještě krásný věk, my jsme na konci mých 29 let teprve začínali zkoušet přirozeně
ale je pravda, že to letí, letos mi bude 36 a pořád nic, takže je vlastně úplně jedno kolik komu je, když se nedaří, tak se nedaří a když se má zadařit, tak se zadaří. Přeju hodně štěstí ![]()
@hancami
Děkuji o lázních jsem taky uvažovala. Ted to pustím z hlavy uplně a až budou peníze tak zas najedu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.