1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
5.5.17 11:32

@kelynka já se snažím být v klidu a nemyslet na to, ale úplně to nejde :andel: Nezbývá než čekat a věřit :hug: :hug: :hug:
Musíme to tady obrátit a @Pindrušenka snad začne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.5.17 13:02

@Macamaca to ano, uz je to potreba :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
5.5.17 13:02

Holky, tak konečně začínám špinit, takže nejpozději zítra 1dc a začínám s Estrofemem 1-1-1 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.5.17 13:03

@hancami super,tak tfuj tfuj, drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
5.5.17 13:04

@kelynka děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.5.17 13:07

@hancami tak super :palec:

Holky mě od rána klepe zimnice a ne a ne se zahřát. Nejradši bych si dala horkou sprchu, ale to teď radši ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.5.17 13:09

@Macamaca tak sup do postylky, tam je teploucko :hug: Nebudes nachlazena? Ta zimnice uz je nekolikaty den ze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.5.17 13:45

@kelynka jsem pod dekou a stejně je mi zima. Jo, už to mám tři dny, ale dneska víc.. Taky jsem si říkala, že jsem se asi nachladla, ale nic jiného mi není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.5.17 14:13

@Macamaca tak to muze byt i zahnizdovani :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.5.17 14:32

@Macamaca Kamarádka, když byla těhotná, tak se prvních několik měsíců pořád klepala zimou. Tlustá mikina a ponožky, pořádná peřina a deka byly věrní přátelé. Tak že by :srdce: Držím moc pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
5.5.17 15:07

@Macamaca švagrová taky, první tři měsíce venku 30°C a ona pod peřinou doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.5.17 16:09

Ahojky, musela jsem odjet za ságrou, jinak by mě kleplo. Cítím se jak na menstruaci a u ségry jsem taky světle růžově špinila, ale vždy po utrošu projeli mnou bolesti a pak jsem cítila že špiním. Víte co je nejhorší že zítra mám datum menstruace.Chjo
@Macamaca Uvidíš, ale opravdu to může být dobré znamení. Ale holky pořád si říkám že mám obrovské štěstí, když vidím Elenku :andel: a vím že se nám zadařilo hned na 1 pokus, jaký je to malý zázrak. Co víc si přát. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.5.17 16:35

@kelynka @missy-m @hancami @Pindrušenka holky díky, kéž by to tak bylo :andel: Ale může to být cokoliv :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.5.17 21:44

Ahoj holky. Tak zítra ráno mě čeká ta punkce. Nervy začínají pracovat. Jdu se na to pořádně vyspat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
5.5.17 21:49

@Marlenka91 tak ať je zítra co nejvíc kvalitních vajuch a spermií :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.