Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka já se snažím být v klidu a nemyslet na to, ale úplně to nejde
Nezbývá než čekat a věřit
![]()
Musíme to tady obrátit a @Pindrušenka snad začne ![]()
Holky, tak konečně začínám špinit, takže nejpozději zítra 1dc a začínám s Estrofemem 1-1-1 ![]()
@hancami tak super ![]()
Holky mě od rána klepe zimnice a ne a ne se zahřát. Nejradši bych si dala horkou sprchu, ale to teď radši ne ![]()
@Macamaca tak sup do postylky, tam je teploucko
Nebudes nachlazena? Ta zimnice uz je nekolikaty den ze? ![]()
@kelynka jsem pod dekou a stejně je mi zima. Jo, už to mám tři dny, ale dneska víc.. Taky jsem si říkala, že jsem se asi nachladla, ale nic jiného mi není ![]()
@Macamaca Kamarádka, když byla těhotná, tak se prvních několik měsíců pořád klepala zimou. Tlustá mikina a ponožky, pořádná peřina a deka byly věrní přátelé. Tak že by
Držím moc pěsti.
@Macamaca švagrová taky, první tři měsíce venku 30°C a ona pod peřinou doma ![]()
Ahojky, musela jsem odjet za ságrou, jinak by mě kleplo. Cítím se jak na menstruaci a u ségry jsem taky světle růžově špinila, ale vždy po utrošu projeli mnou bolesti a pak jsem cítila že špiním. Víte co je nejhorší že zítra mám datum menstruace.Chjo
@Macamaca Uvidíš, ale opravdu to může být dobré znamení. Ale holky pořád si říkám že mám obrovské štěstí, když vidím Elenku
a vím že se nám zadařilo hned na 1 pokus, jaký je to malý zázrak. Co víc si přát. ![]()
@kelynka @missy-m @hancami @Pindrušenka holky díky, kéž by to tak bylo
Ale může to být cokoliv ![]()
Ahoj holky. Tak zítra ráno mě čeká ta punkce. Nervy začínají pracovat. Jdu se na to pořádně vyspat ![]()
@Marlenka91 tak ať je zítra co nejvíc kvalitních vajuch a spermií ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.