1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
7.5.17 10:26

Děkuji holky, narozky mám až 18, a to mě bude 34. @Macamaca A ty jsi už byla jednou na ketu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.5.17 10:32

@Pindrušenka toto je můj třetí KET. Více podrobností mám v podpisu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.5.17 10:33

@Pindrušenka mě je 36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.5.17 10:44

@Macamaca tak to jsme na tom stejne :lol:, uz me pali ruka :zed: Kdy budes testovat? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.5.17 10:47

@kelynka nejpozději ve čtvrtek. V pátek jdu k doktorce kvůli té neschopence a nerada bych tam šla ubrečená, kdyby to nedopadlo. :think: tak radši den předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.5.17 10:49

@Macamaca budu moc drzet pesti :hug:.. Ja bych nejradsi testovala uz dnes :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.5.17 10:52

@kelynka chápu, já taky :mrgreen:
Ale mám jen dva testy, jeden z Repromedy a jeden, taky z Repromedy, který mi dali při minulým KETu. Minule už nemělo smysl s ním plýtvat :?
Dneska je ještě brzo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.5.17 10:54

@kelynka ty jsi vždycky testovala kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.5.17 11:11

@Macamaca testovala jsem 7den od ketu a u obou pokusu uz byly // :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.5.17 11:15

@kelynka a budeš teda zase v úterý? Já nevím, kdy zkusit, už bych to chtěla vědět, ale zároveň se bojím :zed: :pocitac:
Chci vědět ten dobrý výsledek, jiný ne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.5.17 11:41

@Macamaca ano udelam test v utery a bud to tam bude nebo ne. Bohuzel ted mam velke obavy. Mela jsem opravdu dva dny po tranferu velky stres a myslim, ze to ma velky vliv. Uvidime :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.5.17 13:54

@kelynka já jsem taky měla ve čtvrtek trochu stres, jak jsem volala na tu onkologii.. Volala jsem tam ve 12 a sestra mi řekla, že doktor bere telefony až ke konci pracovní doby, že mám zavolat po páté.. Tak jsem se jí ptala, jestli mi to nemůže říct ona. Prý že může, ale ze bych stejně potom musela volat znova, že se mnou doktor musí mluvit a noc mi neřekla.. Tak to víš, to už jsem si myslela, že to budou špatné zprávy..
Asi to bude znít blbě, ale vůbec jsem se nebála, že budu mít rakovinu, ale bála jsem se, že když jo a budu těhotná, že to těhotenství budu muset přerušit. :zed:

Jestli je to ten správnej bojivníček, tak se chytil a nepustil :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.5.17 14:17

@Macamaca tak to se ti nedivim, to bych byla ma nervy tak :,( To teda neni vubec nic prijemneho… Ale hlavne, ze to masv poradku :hug: Ted uz se jen tesit na pozitivni testik :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.5.17 14:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.5.17 17:59

Já mám drsnou ségru :andel:, ted mě volala přes skype a říkala že ji mrzí že ten ket nevyšel, že se těšila jak bude drndat a ono nic. Tak mě řekla ze by nám dala společný dárek k narozkám
a vánocům a přidá nám na další ket. O dalším ketu jsem moc neuvažovala, protože stavíme barák a máme kolaudovat. Tak ted nevím co mám dělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.