Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marlenka91 ahoj a kolik je ti je? Jestli to není tajný? ![]()
Uvidím..proberu to s doktorkou, zeptám se jestli by mě něco nedala na kvalitu
vajíček.
@Macamaca píše:
@kelynka chápu, já taky
Ale mám jen dva testy, jeden z Repromedy a jeden, taky z Repromedy, který mi dali při minulým KETu. Minule už nemělo smysl s ním plýtvat
Dneska je ještě brzo
že ti do toho vstupuju, ten plastovej z Repromedy mi ukazoval pozitivní výsledek v limitu vždycky, i když jiný testy byly sněhobílý, takže jsem se těšila marně. U toho posledního si říkám, že to nechám počůrat manžela, jestli to taky bude + ![]()
Doporučila bych ti ty proužky od Dr.Max, ty jsou sněhobílý bez planých nadějí a stojí pár korun.
@cilam repromeda dava ted mamatest, tam se neukazuje +
Minule davali rapidclear, ale to uz je vic jak rok zpatky…
@kelynka já vím, napsala jsem + ve smyslu „pozitivní“, taky jsem dostala Mamatest a prostě ukazuje dvě čárky, ať se děje co se děje, ale těhotenství se neděje určitě.
@cilam Ahojky, ja jsem mamatest měla negativní a k tomu ještě krvácím.
@cilam ja jsem s tim testem z repromedy testovala a nebyl pozitivni ![]()
@kelynka to mě mrzí :/. Jen jsem chtěla upozornit na ten Mamatest, já si dělala planý naděje z krásných testů a to je pěknej hnus pak přijít na krev a mít HCG 0…
@cilam píše: že ti do toho vstupuju, ten plastovej z Repromedy mi ukazoval pozitivní výsledek v limitu vždycky, i když jiný testy byly sněhobílý, takže jsem se těšila marně. U toho posledního si říkám, že to nechám počůrat manžela, jestli to taky bude +
Doporučila bych ti ty proužky od Dr.Max, ty jsou sněhobílý bez planých nadějí a stojí pár korun.
Dneska negativní.. Minule jsem testovala papírovými mamatesty a taky byly negativní. Taky se o nich píše, že dělají duchy.. Mě duchy žádné testy nedělají..
Ale dnes jste teprve 7 den. Neztrácejte hlavu ještě máte 7 dní
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.