Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, můžu se zeptat, jestli každé po zavedení doporučují užívat Femibion?
A když ano, berete ho?
Včera jsem byla na ET, dr. se o Femibionu nezmínila a pak jsem si ve výtahu všimla, že je napsaný ve zprávě, ale nekoupila jsem si ho a nevím, kdy bude možnost někoho vyslat do lékárny. ![]()
@VanillaSky Ja jsem ho mela ve zprave od Repromedy taky psany…uzivala jsem pred odberem i po nem Inofolic doktorka rikala ze to staci ze to ma podobne slozeni.
@Pindrušenka píše:
Ahojky tak opravdu ten jiný test vyšel taky negativní. Ještě se mě menstruace nerozjela ale dneska se můžu těšit. Zase brečím jak to trdlo, mám za chvilku narozky a říkala jsem si jak obrovský dárek by to byl kdyby to klaplo i manžel se mě ptal co chci k narozkám, tak jsem mu říkala to co jsem si přála tak nevyšlo. Včera jsme jeli s malou do Brna tak jsme ji aspon koupili něco hezkýho a já jsem na to nemusela myslet. Ale řekla bych že to beru s nadhledem jen mě to mrzí.
Jsme na tom celkem podobně, taky nám to teď nevyšlo…Já mám narozeniny za 2 týdny, tak jsem se rozhodla to ještě zkusit a pokud to nevyjde, tak si dám prázdninovou pauzu. Taky se mě všichni ptají co chci k narozkám, tak si zkusím otěhotnět a uvidíme ![]()
@VanillaSky píše:
Holky, můžu se zeptat, jestli každé po zavedení doporučují užívat Femibion?
A když ano, berete ho?
Včera jsem byla na ET, dr. se o Femibionu nezmínila a pak jsem si ve výtahu všimla, že je napsaný ve zprávě, ale nekoupila jsem si ho a nevím, kdy bude možnost někoho vyslat do lékárny.
Femibion je jen vitamín (je v něm kys. listová apod.), bere se ideálně už před otěhotněním, ale pokud ho nebereš, tak se určitě nic hroznýho nestane.
@fruperka Ahojky, ještě jsme se nerozhodli jestli půjdeme znovu. Ale já si to přeji, ale záleží co manžel. Ségra nám chce něco přispět, teda skoro polovičku zaplatit což je obrovský dar. Ale mám strach že to neklapne, já mám pocit že to je jak loterie.
Zítra mám krev a ve čtvrtek ultrazvuk, ale jsem ráda že mě v telefonu řekla Tokareva at vysadím urtoš a hned se mě udělalo lépe, ale i tak je šílená ta menstruace.
@Pindrušenka Já jdu v pondělí na ultrazvuk, tak by mi mohl vyjít Ket rovnou na narozeniny
tak kdy jindy by to mělo sakra vyjít? Ale pokud ne, tak na to chvíli prdím, zůstane nám poslední zmrzlík…
@fruperka Taky máme 2 embrya u ledu
Tokareva říkala že je nejlepší hned do dalšího ketu, no uvidíme. Dnes jsem 3 den cyklu.
@Pindrušenka Mně říkala, že to je jedno, protože jsme si měli zvážit dovyšetřit embrya PGS, tak bych jeden cyklus vynechala, ale nakonec to dělat nebudeme. Jsem 5 DC, tak to ještě zkusím. Ale už dochází prachy i naděje..
@fruperka Ty prachy jsou děs. Já jsem to chtěla stihnout na mateřské, ale když se nepodaří tak to hroutit nebudu. Do práce mám nastoupit 23.srpna. A ty jsi na neschopence nebo chodíš do práce?
@Pindrušenka jsem OSVČ. Nevím jestli je lepší být doma, nebo pracovat, zkoušela jsem obojí
V den transferu nedělám nic, ale pak je asi lepší mozek zabavit jinýma myšlenkama.
@VanillaSky drzim pesti, at najdes //
Co vse jste meli v ivf?
Ahoj holky, tak mě dnes vzali krev a odpoledne budou volat výsledek, který už znám.
Ale aby to bylo se vší parádou. Objednala jsem se na další ultrazvuk 11 den cyklu tak hurá do dalšího pokusu.
![]()
@kelynka @Macamaca Tak co holky, máte uz aspon dušíčky ![]()
@Pindrušenka ahoj, tak už jste se rozhodli, to je paráda ![]()
Já dnes netestovala ![]()
@VanillaSky ať se hezky zavrtá ![]()
Já ho beru, ale doporučují hlavně tu listovku, tak aspoň tu by jsi měla..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.