1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
11.5.17 20:11

@pajinkapajinka jsi hodná :hug: takto si mě utěšovala i v březnu a taky už se neukázaly :andel: už jsem se s tím smířila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 20:22

@Macamaca ja vim, ale i presto bych to jeste nevzdavala. Vis jak to bylo se mnou. 8 a 9 nic a 13ty den dve carecky. A dvojcata. Vim jake to je cekat a pak byt zklamana. Ja to prozila trikrat. Povedlo se az v repro na poctvrte. Zkus jeste vydrzet… moc vam drzim palce VSEM!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.5.17 15:18

Ahojky holky, tak jak Vám je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.5.17 15:27

@Pindrušenka uz dve urcite nebudou :zed: 10den bilo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.5.17 15:47

@kelynka Ahojky, jaj to mě moc mrzí ale pořad skulinka naděje tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
15.5.17 09:37

@Macamaca děkuji ti za odpověďi na moje dotazy. Mrzí mě, pokud se // neobjevily, jsi moc hodná, ochotná, radíš tu mě i jiným holkám, moc bych ti miminko přála. :hug: Připadne mě to zde nějaké zakleté :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
15.5.17 09:40
@kelynka píše:
@Pindrušenka uz dve urcite nebudou :zed: 10den bilo :pocitac:
:,( achjo, mrzí mě to :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.5.17 12:33

@Mellisa 012 děkuji, jsi hodná :hug:
Co vím, snažím se poradit.. Všechny víme, jaké to je a co všechno to obnáší, tak si musíme navzájem pomáhat a dodávat sílu :andel:
Já včera 12 den a nic, tak už testovat nebudu :pocitac:
Taky mi to přijde, že se tu poslední dobou nikomu nedaří :nevim: Už by to chtělo nějaký zlom a dodat tak optimismus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
15.5.17 12:48

@Macamaca Ahojky, tak to mě mrzí, že tam nemáš 2 čárky. :hug: A půjdeš ještě na ket pokud dopadne krev negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.5.17 12:52

@Pindrušenka no jasně, že půjdu, ještě mám dva mrazáčky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
15.5.17 12:58

@Macamaca Já jdu na ultrazvuk ve středu a nějak přestávám věřit že to tentokrát klapne. Snažím se pořád přesvědčovat že to určo klapne ale to podvědomí je hrozný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
15.5.17 13:08

@Macamaca @kelynka holky to je mi líto :hug: :hug:

já dnes musela do repromedy, protože mi přijde, že Estrofem prostě nedávám. jak jsem psala minulou středu z dovolené, tak se to akorát zhoršovalo a včera už neustálý tlak na hrudi, sem tam brnění rukou, z toho je stres, jestli to není něco horšího. Včera jsem psala Hromadové a jelikož žádná odpověď (což chápu neděle večer),tak jsem tam dnes volala a zajela si tam pro náplasti. Bral mě Kafka a prý, co mi dělá a že nemůžeme vše hodit na tabletky, ale že to nemůže vyloučit. A prý proč jsem nechtěla znovu náplasti, když to bylo v pohodě, tak mu říkám, že mi moc nevyhovovalo to lepení. To že je to finančně někde úplně jinde jsem se ani nedostala..
no, zítra tam jedu zase na 10dc kontrola sliznice, tak snad už mi bude lépe a hlavně bude pěkná sliznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
15.5.17 13:18

@hancami Ahojky, tak snad se ti uleví. Mě po porodu Elči vznikl atopicky ekzém a jak jsem zaváděla utroš tak mám pocit že jsem jak prašivá. Strašně se mi to po něm zhoršilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
15.5.17 13:22

@Macamaca a jdeš hned? nebo si dáváš pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.5.17 15:18

@Macamaca To mě mrzí :hug: :hug: Teď se otřepat a hurá pro dalšího sněhulajdu a to už musí klapnout, moooc ti to přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.