Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak jsem po třetím transferu (28.4.), 11. den po transferu bylo hcg jen 40, tak už jsem to vzdala, protože jsem normálně dostala menses, a to tak že žádný troškaření…
A tak si volám v pátek - 14. den po transferu, jak dopadla krev, jen abych mohla vysadit utrogestan a ono tam bylo 187 jednotek… je to strašně, strašně moc maličko, zítra jdu zas, myslete na mě, ať roste… ![]()
Tohle je test z dneška, dřív jsem nedělala. Ale i tohle je úspěch, takhle daleko jsme nikdy nebyli…
Moc moc doufám… držte nám palce…
@cilam Ahojky, tak tiše gratuluji a opravdu to je zázrak
. Budu na tebe myslet, at vše dopadne dobře.
![]()
@Pindrušenka @kelynka holky děkuju, ono ještě není vůbec k čemu, je to moc maličko, i doktoři mi moc nadějí nedávali, takhle nízké hcg není běžné, zítra budem chytřejší
Držte nám palce ![]()
@cilam Určitě budeme držet, a taky budeme na tebe myslet.
Zítra dej echo ![]()
@Pindrušenka chápu, taky se budu bát na další KET. Ale co nám zbývá, musíme bojovat ![]()
@hancami píše:
@Macamaca a jdeš hned? nebo si dáváš pauzu?
Pokud to půjde, tak hned. ![]()
Příspěvek upraven 15.05.17 v 18:15
@cilam držím pěstičky, ať povyskočí ![]()
Zítra budeme čekat dobré zprávičky ![]()
@Macamaca píše:
@Mellisa 012 děkuji, jsi hodná
Co vím, snažím se poradit.. Všechny víme, jaké to je a co všechno to obnáší, tak si musíme navzájem pomáhat a dodávat sílu
Já včera 12 den a nic, tak už testovat nebudu
Taky mi to přijde, že se tu poslední dobou nikomu nedaříUž by to chtělo nějaký zlom a dodat tak optimismus
Je fajn, si tady o tom promluvit a vzájemně se podporovat, spousta informací se dá najít na internetu, ale osobní zkušenosti a postřehy jsou k nezaplacení.
Hodně štěstí, za chvilku už si půjdeš pro sněhuláčka ![]()
@hancami snad se ti brzy uleví, udělala jsi dobře, že jsi šla, to bych měla taky strach. A co kontrola? Už máte naplanovaný transfer?
Já jsem psala včera Hromadové mejl a zatím taky žádná odezva, potřebovala bych nutně vědět výsledek protilátek štítné žlázy, který mě v Repromedě braly, abych se mohla objednat na konzultaci u nás na endokrinologii.
Příští týden mám začít se stimulací, ale co když se mě nedaří otěhotnět a stačilo by užívat letrox, apod.
Už mě z toho asi hrabe…
@Pindrušenka @kelynka @Macamaca @beata123
tak je to zly, hcg 477, takze sice roste, ale hodne pomalu, na uz nic videt neni, ale sliznice po te ms nizka, takze vsecko nasvedcuje mimodeloznimu, mam zakazany zustavat sama a pri jakymkoli naznaku diskomfortu jet do nemocnice
@cilam Ahojky, to mě moc mrzí.
Někdo mě říkal že na ultrazvuku to může být vidět až když hcg je kolem 1000. A jak ti je?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.