Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, jdu se k Vám přidat. Dnes jsem byla na konzultaci, kde mi vzaly krev na genetiku. Hormonální profil mám v normě, přítel dá sperma a za měsíc na další návštvě se to konečně rozjede.
@beata123 Děkuju,kéž by. V poslední době co jsem tady četla, tak se žádné nezadařilo.
@Potkyš
to je pravda, ale ti co se jim daří tady nemusí chodit takže ono to je vše o náhodě.
@beata123 Jen nás trochu zamrzelo, že doktorka počká ještě na genetiku než začne nějaká akce.
Tak to jsem holky zvedava na sebe… jak to tady ctu tak mam celkem strach. Dneska jsem 1DC zitra se objednam na utz a pak uz bude transfer.
@Potkyš
Tak to je myslím normální postup my taky na začátku čekali na všechny vyšetření. kdyby bylo geneticky něco špatně tak je jiný postup tak proto.
@beata123 Uvidím za měsíc jaký bude postup. Koordinátorka říkala, že nejhorší je to čekání… ![]()
Čau holky, tak dnes mám za sebou další transfer, tak mi držte palce, chystám se tady tu vlnu neúspěchu totiž zlomit
![]()
@fruperka no už by to bylo potřeba
![]()
Dneska jsem našla čtyřlístek, tak ti ho na dálku posílám ![]()
@fruperka Ahojky, tak to tu pěkně prolom, budu na tebe myslet
. Já můžu být ráda že jsem tu ovulaci měla dřív, protože jsem měla před 2 dny teploty skoro 40 a ted jsem jak spráskanej pes, protože musím litat kolem malé a chodit s pejskem ven. Když vyčerpáním usínám tak malá hned po mě skáče atd. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.