Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak u nás tehotenstvi potvrzeno ![]()
Hodně štěstí všem co se chystají ![]()
@fruperka jujujuj konecneeeeee!!!
… GRATULACE A PREJI POHODOVE TEHOTENSTVI ![]()
@Marlenka91 Ahojky, tak hlavně odpočívej a za 14 dní jen pozitivní zprávičky
Já jsem dnes volala do Repromedy, protože jsem dostala menstruaci dřív o 4 dny a trvala jen 3 dny, jestli mě vezmou na ultrazvuk dřív než v sobotu to bych byla 10 den cyklu a řekli mě že mě doktor zavolá. Mám strach že se ovulace bliží a že zase budu mít po ní jak minulý cyklus. Tak jsem zvědavá jak to dopadne. ![]()
@hancami @Pindrušenka @pajinkapajinka holky díky
snad máme uz svuj podil smůly vybraný a vse bude v pořádku. Hcg mám něco málo pres tisíc, ale v pondeli jdu znovu na ultrazvuk-neco mi chtějí zkontrolovat, takže obavy a nervy můžou pokračovat ![]()
@Marlenka91 Hodně štěstí ![]()
@fruperka Uvidíš, ted to bude jen a jen dobrý. To byl tvuj 3 ket už se v tom nějak ztrácím? ![]()
@Pindrušenka ano 3. transfer. Jeste je hrozně brzo, mam obrovskou radost, ale zároveň i strach, Kafka mluvil něco o podezreni na hematom, takze do další kontroly budu mít akorát zas nervy.
@fruperka Ja jsem ten hematom mela v 7 týdnu a krvácela jsem u toho, ale přece jenom jsem už měla potvrzenou srdeční akci. Hlavně nic nedělej a šetři se. To je jediný co mě poradili.
![]()
@Pindrušenka Mne nerekl nic… ![]()
Ale picha mě v boku, tak z toho mam docela strach. U tebe to dopadlo jak?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.