1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
20.6.17 04:29

Ahojky holky tak dnes jsem 4 den po ket a od včerejška mám menstruační bolesti a stupnují se. Nechci házet flintu do žita ale moc to nevidím. Stupnuje se i výtok. Chjo :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.6.17 09:28

Toto mi napsala dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.6.17 09:30

@Pindrušenka neboj, urcite to dobre dopadne :hug: Hlavne zadne pochybnosri :hug: Me taky bolel podbrisek jako na menzes a vyslo to :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.6.17 09:48

@kelynka jen toho místa v místnůstce je pomíň a hlavně to okýnko :) aby paní nezapomněla, že tam někdo je a nekoukla :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.6.17 10:07

@hancami manžel kdyz tam byl na odberu tak rikal, že si za tim okýnkem normalne povidali naky ženský :mrgreen: takže to tam je asi dost slyšet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.6.17 10:13

@hancami hmm no tak to nevim jestli manzel zvladne :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.6.17 10:14
@Marlenka91 píše:
@hancami manžel kdyz tam byl na odberu tak rikal, že si za tim okýnkem normalne povidali naky ženský :mrgreen: takže to tam je asi dost slyšet :mrgreen:

Nooo to mi ani nerikej :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.6.17 10:30

@Marlenka91 jj, taky jsme je slyšeli :mrgreen: :mrgreen: no, manža už zažil 3 místa a je pravda, že Repromeda je asi nejmenší a nejméně intimní :nevim: ale známý byli v Ostravě a tam prý ho dali do kabinky, časáky z doby revoluce, po 5 min se otevřou dveře a sestra vede dalšího týpka. Oddělí je od sebe plentou a nechá je tam trápit se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže zlatá Repromeda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.6.17 10:36

@hancami ty brdo tak to je sila. To by mi ten muj dal kdybych ho dovedla nekam kde to chodi takle :mrgreen: jinak mi byli poprve na obilnaku s tim ze to tam donese protoze bydlime hned naproti no a tam se to nese normalne z venku, zazvoni se na okýnko, odevzda se a jdes :mrgreen: takze ani nechcu vědět jak tam musi vypadat ta místnost :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.6.17 10:44

@Marlenka91 taky jsem to chtela privezt z domu, ale bydlime 60km. Manzel je sice za 35min v Brne, ale v tech vedrech to nebudeme riskovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.6.17 10:55

@kelynka no ja si taky myslim, ze to je jistější udelat přímo tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.6.17 11:30

@Marlenka91 na obilňáku jsme byli poprvé a ta místnost je v tom domečku naproti a vlastně největší intimko, místnost s televizí, nastavené 4 druhy videí, časáky, kanape, koupelna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.6.17 11:51

@hancami fakt jo? No vidis to bych ani neřekla :mrgreen: me uz prislo divny to jak se to odevzdava z venku :mrgreen: tam jste taky byli spolu? :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.6.17 12:18

@Marlenka91 jo, to bylo před 6 lety a naše první vyšetření pro mou gynekoložku, než jsme šli do CAR. Tam jsme si to celkem i užili, přece jenom jsme tehdy byli na začátku a vše brali s humorem a s představou, že za chvíli s pomocí doktorů mimi bude. Teď po více jak 6 letech už to s takovou lehkostí nejde :nevim: i když někdy se hecneme :D jako třeba v repromedě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.6.17 12:33

@hancami paani 6 let 8o to je hrozny. To si ani nedovedu představit.
Ja jsem ted po prvnim IVF a uz vim ze to nevyšlo, zitra mi to potvrdí na krvi…a i to me dost semlelo. Verila jsem tomu fakt hodně. Ale nezbyva nez se otrepat a jit dál. Musime byt silné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.