Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami @fruperka @Pindrušenka dekuju holky. Je to zklamání, ale zivot jde dal. Tak třeba příště…
![]()
@Pindrušenka Ahoj, no zatím dobrý
v pondělí jdu na kontrolu, tak snad už bude vidět ![]()
@fruperka Tak to je super, a než si po ketu testovala měla jsi nějaky bolesti nebo jsi o tom vubec nevěděla?
@Pindrušenka každý KET mi připadal stejný (úspěšný i neúspěšný), břicho občas zabolí, sem tam někde píchne…nevím, asi bych to objektivně nepoznala. Ale duch byl už 8 den po ketu ![]()
@fruperka Já jsem si to taky tak trochu myslela že je to dost podobný. Testovat budu asi až s malou přijedu z nemocnice což je příští pátek, pokud nedostanu menstruaci, test mám jen jeden, tak to řešit nebudu.
Ahojky, tak ket asi nedopadne, včera jsem večer špinila, sice dnes zatím nic, ale bylo mě tak zle a nemohla jsem ani sedet jak bodavou bolest jsem mela střídavě na levé a pravé straně. Psala jsem Hromadové, tak uvidíme co písne, ale testovat zatím nebudu jsem 7 den po ketu.Tak moc mě to mrzí ale pořád doufám. ![]()
@Pindrušenka neházej flintu do žita
to zašpinění i většinou dávají jako dobré znamení, mimísek se zavrtává a zašpinit můžeš. Tokareva říkala, že zašpinění je spíše pozitivní znak ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.